Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepsze gimnazjum??? |
Jeżeli do Gimnazjum nr 6 przyjmowani są uczniowie ze świadectwami z paskiem to 40 punktów na 50 możliwych to nic nadzwyczajnego i świadczy raczej o obniżeniu potencjału wiedzy a nie o jego przyroście. Więc jak mozna mówić o tym, że to najlepsze gimnazjum? Niech oni przygotują tak przeciętnego ucznia, który przychodzi do gimnazjum ze średnią 3.00 i zdaje egzamin na 40 punktów. To będzie sukces. A takie wyniki osiąga się w innych łomżyńskich gimnazjach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepsze gimnazjum??? |
8
|
|
Katolik . ;)
|
|
pg 9 ; )
|
|
nie istnieje coś takiego jak "najlepsze gimnazjum". tak samo, jak nie istnieje sucha woda, yeti, samochody made in Poland oraz prawda w PO. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
PG8 PG8 :):)
|
|
Polecam PG.8 Świetna atmosfera!
|
|
ludzie przeczytaliscie chociaz jego wypowiedz czy sam temat?! domyslam sie, ze poza jedna odpowiedzia glos zabrali gimnazjalisci.. Benedykt masz całkowitą rację. chociaz mozna powiedziec ze bernatowicza to najlepsze gimnazjum poniewaz ucza sie tam najlepsi uczniowie. nie oznacza to jednak ze gimnazjum te najlepiej przygotowuje do szkoly sredniej badz ze mozna zdobyc tam wieksza wiedze.. bo program jest ten sam co w innych szkolach, chyba ze sie myle.. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Rzeczywiscie, wielka mi sztuka, zebrać do kupy inteligentne i ambitne dzieci i wyuczyc ich na piątki. Niech przyjmą całą klasę średniaków połączonych z miernotami i zrobią z nich laureatów-to będzie osiągnięcie. Moim zdaniem to gimnazjum i liceum nie powinno byc w ogóle brane pod uwagę bo juz na starcie mają duże fory.Niech wynikami sie szczycą zwykłe szkoły ogólnodostepne, które mają wieksze problemy w stworzeniu wysokiego poziomu a mimo to wyniki mają bardzo dobre. Poza tym z tego co wiem to Bernatowicz ma coraz mniej chętnych i w zeszłym roku brali juz nietylko samych piątkowch uczniów żeby mieć pełną obsadę-chodzi o gimnazjum.A do II liceum trzeba mieć i tak więcej punktów niż na Bernatowicza bo tylu mają chętnych. lotos
|
|
trzeba przyznac ze w liceuma na bernatowicza ucza sie bardzo specyficzni ludzie.. wiec nic dziwnego ze wiecej chetnych jest do II l.o. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Nie schodźmy z tematu :P Co do gimnazjum, skończyłem gim nr 8 na Księżnej Anny i wiem, że parę ładnych lat temu był to dobry wybór... I zgodzę się z tym, że nie ma dobrych gimnazjów. Swoją drogą sam pomysł gimnazjum to największa porażka. Pchać grupę młodzieży, gdzie jeden głupszy od drugiego i ma gorsze pomysły, to potem się nie ma co dziwić, że tyle się mówi o patologii w gimnazjum, ale to już wina naszej oświaty.
|
|
Katolik ;) ;p
|
|
Polecam PG 8 ! Bardzo dobrze wyposażona szkoła. Bardzo dużo imprez.
|
|
Katolik ;D
|
|
a ja skonczylam pg6 ;] i powiem Wam że: 40/50 ok, słabo ale porownaj jakie wyniki byly w innych gimnazjach w lomzy skonczylam to gimnazjum ze srednia ledwo powyzej 4, a na moim egzaminie lacznie mialam 90 punktow i nie poweim ze jakos specjalnie sie do niego przylozylam. wnioski pozostawiam Wam. taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)
|
|
A jak jest w Katoliku ? Pozdrawiam: Grey
|
|
Statystycznie najlepiej wypada gimnazjum nr. 1. Możliwe że przez dużą liczbę uczniów mają statystycznie więcej "rodzynków" do wygrywania konkursów krajowych. Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.
|
|
w Katoliku są nawet młodzi nauczyciele , więc lepiej jest się dogadać .. Ok.70 % dzisiejszych absolwentów tego gimnazjum zostaje w liceum . Wszyscy się znają i jest fajnie . ;D
|
|
napewno nie pg9
|
|
Pg 1
|
|
hm! w tamtym roku do PG 6 było ok 70 podań dlatego prawie wszyscy sie dostali, w tym roku jest ok 100. A renoma szkoły polega na najlepszych uczniach. Nauczyciele jak w kazdym innym ,moze jeszcze mniej pracowici bo mają takich uczni ,którzy zasuwają sami z siebie. A może się mylę???!
|
|
Pg 1 :) polecam :)
|
|
no proste ze pg9
|
|
myślę , że pg 8 ;D
|
|
pg8 to guwno pg1 tez guwno najlepsze pg9 jestem jaki jestem
|
|
19oL4f3k26 - jeśli pg9 nauczyło Cię tej ortografii to niech każdy wnioski wyciągnie sam. pg1. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |