czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ginekolog

WITAM
SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA KTÓRY ROBI WYPALANKE NADŻERKI I JAKA JEST CENA
Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ginekolog

Wie że Ściana się takimi rzeczami zajmuje. Ale ile to kosztuje to nie mam pojęcia

Piękna kobieta
to raj dla oczu,
piekło dla duszy
i czyściec dla kieszeni.

cos ty dziewczyno zrobila u ginekologa nigdy nie bylas???????? zeby do takiego stanu???????????? doprowadzic............sie???????????? co Twoj maz na tooo?????

słyszałam, że lepiej zamrozić niż wypalić, jesli chce się mieć dzieci w przyszłości... 150 zł zamrożenie w Białymstoku, tutaj nie wiem.

dr Oleszczuk tez poleca zamrazanie, dosyc drogo u niego, nie pamietam ile ale zwykla wizyta kosztuje 100zl, nr do niego 602552879

Do szczebiotka

Dla twojej wiadomości Pani ginekolog mnie zbywała że dopiero po pierwszwej ciąży (ponieważ po niej może zniknąc) można coś zrobić lub po 30-sce.
A czy byłam u ginekologa czy nie to moja sprawa i nic ci do tego a od mojego męza do wara.
Wydaje mi się że chciałam otrzymać odpowiedż na interesujący mnie temat a jak nic nie wiesz to się nie wypowiadaj.
A jak coś to poczytaj trochę na ten temat w internecie od czego może to być a potem się wypowiadaj

Ewcia nie zwracaj uwagi na szczebiotkę. Ona w każdym temacie musi 3 grosze wtrącić :) Nie trzeba wdawać się z nią w dyskusję.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Dzień Dobry , jestem cenionym ginekologiem . wypale pani co trzeba . cena do uxgodnienia zapraszam jutro do mojego gabinetu.

ghfg

A ja chciałam spytać czy ktoś zna namiary na jakąś dobrą kobiete - ginekologa ktora przyjmuje prywatnie... Mam zle doswiadczenia z lekarzami - mężczyznami i zależy mi na kobiecie.

zapraszam do mnie hahaha

Kobieta - dobre opinie wśród znajomych ma Dr Karlikowska. Więcej Ci nie powiem, bo nie wiem;)

Ewcia ja tez mam nadzerke od wielu lat, lekarze mi mowili ze prawdopodobnie po pierwszym porodzie zniknie ale tak sie nie stalo, mam niestety ja do dzis, jest niewielka wiec nie musze na razie nic robic, czesciej tylko cytologie robie. Kiedys dr. Sciana proponowal mi leczenie jakimis tam plasterkami ale caly koszt to ponad 1000zl, przynajmniej on mi tak wyliczyl, nastraszyl mnie ze moja nadzerka jest gigantyczna, poszlam potem do innego lekarza by sprawdzic co powie, okazalo sie ze to malenka w dodatku wrodzona nadzerka i poki co nic mi nie grozi. Chce ja zamrozic ale na razie nie moge poddawac sie takim zabiegom. Ewcia i ja tez wiem od lekarzy ze przed pierwszym porodem nic sie z nadzerka nie robi chyba ze jest jakies agrozenie powiklaniami

Ewcia ja miałam wypalaną nadżerkę u dr Oleszczuka. Cena za zabieg to 500zł. Jeśli chodzi o samopoczucie to podczas jak również po zabiegu czujesz ból brzucha taki jak podczas okresu, może troszkę mocniej. W każdym razie teraz mam już z tym spokój. Zabieg miałam w tamtym roku. Pozdrawiam.

srubka124 polecam dr Zalęską. Przyjmuje na Księcia Janusza 15 prywatnie i państwowo.
Państwowo w pon 10-16 wt 8-15 śr 13-18 i czw 8-15
a tel do niej, żeby się umówić wcześniej: 606 416 156

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Wpadnij damy rade:))) kupie wozek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org