Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pasek skórzany |
Witam serdecznie. Mam takie pytanie... gdzie w Łomży mogę zanieść pasek skórzany aby go skrócić? Słyszałam, że gdzieś coś było na Wojska polskiego... ale już tam nie ma... i właśnie nie wiem czy coś jeszcze jest takiego w Łomży... Jakby ktoś coś wiedział, to bardzo proszę o jakieś informacje :) Pozdrawiam. Ania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pasek skórzany |
niemcewica w bloku obok pko jest krawiec, i może to zrobić
|
|
Anulka skarbie, a co się dzieje? Stopy dotykają podłoża? Spróbuj zaczepić go, trochę wyżej. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
przynieś zobaczymy co da się zrobić ! ktośiek
|
|
znajdz wyzsze drzewo a nie pasek skracasz. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
hehe
|
|
Autor: robrob (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-06-10 07:04 niemcewica w bloku obok pko jest krawiec, i może to zrobić -Dzięki ;) Autor: kalam (---.elomza.pl) Data: 22-06-10 09:51 Anulka skarbie, a co się dzieje? Stopy dotykają podłoża? Spróbuj zaczepić go, trochę wyżej. < wieczne im odpoczywanie > -Jak nie wiesz, to się nie udzielaj, bo nikt Cię o to nie prosił i o zdanie nie pytał... Pilnuj siebie... i POJ3B!3 sam się powieś... ;/ Pf... A to, że masz zrytą psychikę i samobójstwa w głowie... to współczuję Twoim rodzicom, bo nie wiadomo co odwali Tobie np. jutro... Żal mi takich ludzi jak Ty... Autor: crank (---.lomza.vectranet.pl) Data: 22-06-10 10:53 znajdz wyzsze drzewo a nie pasek skracasz. -Wal się, ok? Gówno Cię obchodzi co robię i zajmij się sobą, a nie się wpierniczasz do innych... yh. A ja będę robiła co chcę... I tak w ogóle... sam się powieś palancie... ;/ I TAK W OGÓLE TO TO SAMO, CO WYŻEJ...
|
|
nie, nie ok, głupia. jak nie chcesz zeby ktos ci sie wpierniczał to po kiego wała na forum piszesz. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Autor: crank (---.lomza.vectranet.pl) Data: 22-06-10 23:03 nie, nie ok, głupia. jak nie chcesz zeby ktos ci sie wpierniczał to po kiego wała na forum piszesz. -Po 1 wyraźnie jest napisane: 'Jakby ktoś coś wiedział, to bardzo proszę o jakieś informacje :)' A więc jak Cię o zdanie nikt nie pytał, to się nie udzielaj. A po 2... chyba napisałam po co pisze na forum ;] Po 3 jeśli masz dalej udzielać odpowiedzi 'NA TEMAT' to się w ogóle nie odzywaj... ;/
|
|
do: crank Jakaś okropnie zfrustrowana pudernica, bez poczucia humoru. Być może i dobre dziewczę, chociaż tępe. Wyraziłem się w grzecznej formie, więc nie musisz od razu przechodzić do wyzwisk, skoro Ciebie nikt nie wyzywa. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Ann654 - bede sie udzielac ile tylko mi się zechce, przykro mi ale nie Ty bedziesz o tym decydowac ;) i odzywam sie nie tylko wtedy gdy jestem pytana, jesli ty tak to musisz byc zaje*istym towarzyszem rozmów. kalam - napisales: Wyraziłem się w grzecznej formie, więc nie musisz od razu przechodzić do wyzwisk, skoro Ciebie nikt nie wyzywa. okropnie zfrustrowana pudernica, bez poczucia humoru. Być może i dobre dziewczę, chociaż tępe. - a to to co jeśli nie wyzwiska? ;] i skoro jestes taki mądry to moze uzasadnij po czym stwierdzasz ze jestem sfrustrowana pudernica bez poczucia humoru? i jeszcze tępa do tego? pogratuluj sobie swojej inteligencji skoro mozesz powiedziec to wszystko po dwoch postach ;) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
do: crank Przepraszam Ciebie, lecz treść postu dotyczyła założycielki tematu. Sądziłem że, jesteś facetem,dlatego pisałem w rodzaju żeńskim, mając pewność że będziesz wiedziała o kogo chodzi. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
a skoro Twój post dotyczył Ann654 to przyznaję całkowitą rację. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Autor: kalam (---.elomza.pl) Data: 23-06-10 05:16 do: crank Jakaś okropnie zfrustrowana pudernica, bez poczucia humoru. Być może i dobre dziewczę, chociaż tępe. Wyraziłem się w grzecznej formie, więc nie musisz od razu przechodzić do wyzwisk, skoro Ciebie nikt nie wyzywa. < wieczne im odpoczywanie > -,,zfrustrowana pudernica" hahahahahahaha... mówisz o sobie? miło wiedzieć. Otóż muszę Cię zmartwić lecz mam poczucie humoru... ale nie żartuję z życia i śmierci... ;/ Bo mnie to nie bawi... ;| Nie mam tak tandetnego poczucia humoru jak co niektóre osoby poniżej poziomu wypowiadające się na ten temat... ;/ (To było grzeczne ;]]) Nikt mnie nie wyzywa? No popatrz... ,,zfrustrowana pudernica" - no nikt... jak miło ... ;] Hmmm... mały iloraz inteligencji? Przykra sprawa... ale nie wnikam. Autor: crank (---.lomza.vectranet.pl) Data: 23-06-10 13:54 a skoro Twój post dotyczył Ann654 to przyznaję całkowitą rację. -To samo co wyżej ;]] Nie będę się powtarzała ;]]] Autor: crank (---.lomza.vectranet.pl) Data: 23-06-10 09:38 Ann654 - bede sie udzielac ile tylko mi się zechce, przykro mi ale nie Ty bedziesz o tym decydowac ;) i odzywam sie nie tylko wtedy gdy jestem pytana, jesli ty tak to musisz byc zaje*istym towarzyszem rozmów. -Wiesz... może i nie będę o tym decydowała... ;] Ale wiesz co to jest 'kultura'? Z tego co widać... raczej nie. Owszem. Ja odzywam się nie pytana... ALE TYLKO W TOWARZYSTWIE, KTÓRE ZNAM I SZANUJĘ I MAM Z NIM BARDZO DOBRY KONTAKT... A nie z ludźmi, których nie znam i rozmawiam z nimi pierwszy raz... Mówcie sobie co chcecie, ja nie zamierzam tracić czasu na osoby poniżej swojego poziomu i nie będę tu zaglądać ;) Życzę powodzenia w innych postach na forum i 'wyzywania, kłócenia, sprzeczania, tandetnego poczucia humoru, itd., itp. ... ' z innymi ludźmi ;]]]]]]] Żegnam. ;]]]]]]]]
|
|
Mam pytanie do kalam i crank ... czemu odpowiadacie na pytanie Ann658? Sorry, ale jeżeli piszecie jakieś bzdury i bezsensownie żartujecie to po hu**, że tak skromnie powiem się wypowiadacie? <lol> crank "nie, nie ok, głupia. jak nie chcesz zeby ktos ci sie wpierniczał to po kiego wała na forum piszesz." --- to mnie zdziwiło... o.O wiesz... sorry, udajesz nie wiadomo jaką mądrą dziewczynę ...pouczasz innych, a sama piszesz brednie na forum ... totalnie, i powiec kalam kto tu ma jaki iloraz inteligencji ...?<brawo> kalam "Jakaś okropnie zfrustrowana pudernica, bez poczucia humoru. Być może i dobre dziewczę, chociaż tępe."---- tępy jesteś ty i to bardzo :) wypowiadasz się na forum w jakim celu? a może na to pytanie też ci brak SENSOWNEJ odpowiedzi? no jasne ... pf O.o "zfrustrowana pudernica" wiesz jeżeli nerwy tak nazywasz to gratuluje mózgu <brawo> :)))... jak by ci jakiś pajac ,a nawet kilku wypisywało na forum na którym miał byś nadzieje że ludzie NORMALNI odpowiedzą normalnie po LUDZKU na proste pytanie ,a wypisywali by jakieś bzdury bezsensowne i wyzywali byś nie był ...jak ty to nazywasz zfrustrowany? O.o jesteś mega <brawo> ... "Pudernica" -- założę się że twój tata do matki mówił tak jak byłeś mały...widziałeś,słuchałeś ,a teraz na forum se gadasz...kolejne brawa <brawo>... "bez poczucia humoru"...hmm... wiesz powiem ci że Ann654 ma z was teraz taką polewę że to brak słów ; DDD ,a ja razem z nią <lol2> buahahahaha <lol2> <Ok> A co do tej "tępej" poczytaj siebie i Ann654, zobaczysz kto jest tępy :)) <gratuluje rozumu> <brawo> :))) Żeby nie było że kogoś obraziłem bo mówiłem w jak najbardziej grzecznym podejściu :)) <Ok> i nie cytujcie moich słów tylko czytajcie ze ZROZUMIENIEM....chodz wątpie że wiecie o co chodzi... jak na pytanie Ann654 nie znacie odpowiedzi <lol> O.o... P.S jeżeli chcecie obrażać Ann654 to obrażajcie też mnie bo jak na razie ona wam próbuje przemówić do tych waszych małpich mózgów i powinniście jej za to dziękować... ,a i sorry za błędy jak jakieś są ... :PP ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]] DarkFather
|
|
do: Ann654 Jeżeli Twój pierwszy post, który był odpowiedzią na nasze, ma być wykładnikiem poziomu i kultury,to gratuluję. Zarówno "Crank", jak i ja, napisaliśmy nasze pierwsze posty w nieco zawoalowanej formie i półżartem. Każdy wie o co chodzi, lecz nie jest dobitnie wyrażone, no i bez wulgaryzmów. A Ty w odpowiedzi wytaczasz ciężkie działa. Więc i rewanż jest podobny. I tak moglibyśmy sobie pisać, choćby i tysiąc postów. Tym bardziej, iż z doświadczenia wiem że, Anie to uparte stworzenia. Być może, posiadasz niemały zasób inwektyw, lecz zapewniam Ciebie że, mi również nie brakuje epitetów. Ale, w związku z tym , iż jesteś kobietą (chyba już nie sixą), więc ja się poddaję. Jakoś mi nie wypada toczyć boje na forum z płcią piękną. W dodatku, ktoś obcy przyszedł Ci z pomocą. Z "nicka" wynika że, to chyba jakiś Papuas. No i skąd umie trochę pisać po polsku? Chowasz go od małego, czy jak? No dobra "Ann654", już się nie Fąfol, uśmiechnij się. Nie możesz, wzorem większości rodaków, być wiecznie wkurzona. Chociaż patrząc z innej strony, specjalnie im się nie dziwię. Mimo wszystko, wyluzuj. Najwyżej, zmień bateryjki na nowe. Dobre będą-"Duracel-alkaline", z tego co dziewczyny piszą, dość długo pracują. pozdrawiam < wieczne im odpoczywanie >
|
|
<lol> wiesz kalam nie będę się tutaj kłócił na forum ani nic z tych rzeczy... wystarczy poczytać twoje odpowiedzi wyżej żeby zrozumieć... zrozumieć jaki "NORMALNY" jesteś <brawo> aha no i teraz jeszcze ośmieszasz się tym że próbujesz tak "mądrze" pisać... ile ty masz lat? sądzę że nie wiele... ,a jeżeli nawet to gratuluje po prostu :)) "Zarówno "Crank", jak i ja, napisaliśmy nasze pierwsze posty w nieco zawoalowanej formie i półżartem" -- jeżeli uważasz że obrażanie ludzi którzy piszą proste pytania na forum to jest "półżart" to serio jesteś dobry... :)) "Anulka skarbie, a co się dzieje? Stopy dotykają podłoża? Spróbuj zaczepić go, trochę wyżej." --- to jest dopiero "KULTURA" ... spójrz na siebie potem na drugiego jeżeli chodzi o kulturę ... ;] "W dodatku, ktoś obcy przyszedł Ci z pomocą. Z "nicka" wynika że, to chyba jakiś Papuas. No i skąd umie trochę pisać po polsku? Chowasz go od małego, czy jak?" -- napisze otwarcie ... z pomocą? A owszem bo nie mogę patrzeć na to co ludzie z takiej pięknej miejscowości jak Łomża wypisują za bzdury O.o ;] po za tym "Ann654" nie potrzebuje pomocy sama by sobie poradziła z takimi "ludźmi" <lol> A i naucz się pisać ze zrozumieniem :)) P.S kalam dziękuję za komplement "PAPUAS" <lol> <brawo> :)) Pozdrawiam all ;] DarkFather
|
|
nie klocta sie o pasek
|
|
burczymucha, to nie jest kłótnia :)) DarkFather
|
|
przepraszam zamek:))
|
|
nie czytałam wszystkich wypowiedzi, bo w pewnym momencie schodzą z tematu, więc przejdę od razu do odpowiedzi na Twoje pytanie ;) Kiedyś (3-4 lata temu) na al.Legionów między Dworcem a "Stokrotką" (wtedy to była Gośka) zaniosłam do skrócenia paski od skórzanej torby i tam też się tym zajmowali. To była taka mała klitka. Teraz nie wiem czy w ogóle coś takiego tam istnieje- po prostu nie zwracałam na to uwagi. Poza tym można się zapytać jakiejś krawcowej :)Krawcowe sprytne są i znajdą sposób by go skrócić i ładnie wykończyć. Wystarczy odpowiednia maszyna. Pozdrawiam Kukułka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |