Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tanie Papierosy |
Witam wybieram się do niemiec i chcę kupić papierosy dla szfagra ale za bardzo nie wiem gdzie kupie najtaniej jak narazie byłem w kiosku na mieście w Kauflandzie i w Hurtowni w piątnicy niestety tam najdrożej a niby Hurtownia podpowiedżcie gdzie Marlboro L&M najlepiej .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tanie Papierosy |
Zobacz w hurtowni Trafika na Al. Piłsudskiego jeśli nie to parę groszy taniej będziesz miał w marketach. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
na poznanskiej obok wiomaru i pytaj o marlboro100$ sa dluzsze i tansze stare zapasy pytaj. ell pablo
|
|
Kiedyś na długiej w małym sklepiku spożywczym mieli najtańsze papierosy. Nie wiem jak teraz :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a to warto tak latac jak tylko karton mozesz przewiezc? jak zolle chapna to Ci ta przysluga bokiem wyjdzie
|
|
kilka kartonów mozna
|
|
nom szkoda paliwa jezdzic za 2 zl szukac
|
|
kilka kartonow powiadasz ... zycze powodzenia jeden karton na glowe, a trzepia teraz tak ze nie warto kombinowac
|
|
z Tego co ja wiem to przy granicy i na lotniskach pisze,że 800 sztuk można legalnie przewieżdz czyli 4 kartony
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |