Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Festyn w Wiźnie !!! |
Witam i zapraszam serdecznie na festyn w Wiźnie, który odbędzie się w najbliższy weekend, 26-27 czerwca (sobota i niedziela). Impreza odbędzie się na boisku za szkołą (nad rzeką). Rozpoczęcie o godz 18.00 i trwać będzie do samego rana. Przez całą noc zabawiał nas będzie zespół COOL: http://www.youtube.com/watch?v=zlXgTrrqp7g Ponadto przez całą noc będzie można korzystać z atrakcji wesołego miasteczka, które również będzie umilać nam zabawę. Jeszcze raz serdecznie wszystkich zapraszam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Festyn w Wiźnie !!! |
=] ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
a co z wypitką i wyżerką? Koło Gospodyń Wiejskich urychtuje coś? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Piwo będzie na miejscu, ale wiadomo, że własne wyposażenie nie zawadzi:) Co do wyżerki...nie wiem dokładnie jak będzie, ale ciepłe kiełbaski powinny być. No chyba, że ww. Koło mnie zaskoczy:)
|
|
Już nic bardziej ambitnego niż ten śmieszny zespolik nie mogliście zaprosić ?
|
|
No cóż, jeśli Ci chodzi o rodzaj muzyki to od samego początku na tego typu imprezach jest miejsce tylko dla disco i koniec końców nikt na to nie narzeka. Natomiast jeśli Ci chodzi o Cool jako zespół...kiedyś trochę inaczej to wyglądało pod względem organizacyjnym, nie będę tłumaczył jak ale grunt że i kasa była dużo większą. A wtedy byli i Boysi, był i akcent. Teraz pieniędzy jest tyle co kot naplakal i zbytniego pola manewru organizatorzy zapewne nie mieli. A od siebie dodam, że jak dla mnie cool wcale nie jest złym zespołem i myślę, że sporo osób poprze mój pogląd.
|
|
to goń do roboty te gospodynie, niech warzą strawę, gniotą buły. A chłopy niech ,,krzakówę,, nastawią. O mleku, prosto od krowy gadał nie będę, bo to się wie. Wtedy może wskoczę. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
cool jest ok,sam gram w zespole ,chętnie przyjadę i popatrze na ich występ
|
|
eeee, to już lepiej do Kolna w niedzielę pojechać na lepszą imprezę
|
|
chlopaki jak kijki proste i zacietrzewione zbiegna sie !! zaczerwienione od polnego wiatru:))))
|
|
szczebiotka przyjedż to potańczymy
|
|
takiego szybkiego??????????????????????hahahaha
|
|
usia siusia tralla la
|
|
CoolFan, ale z tego co wiem, to nie tylko Cool będzie.
|
|
coolfan, a grochówka będzie?:)
|
|
LUDZIE WY NIGDY NIE SPICIE????????????? czy juz takiego dopingu potrzebujecie?
|
|
hehe
|
|
Ja też nie wiem wszystkiego, wiem, że COOL jest głównym zespołem, natomiast czy ktoś gra jeszcze to nie słyszałem. Co do grochówki to raczej nie nastawiałbym się na nią:)
|
|
tylko nie serwujcie surowych kurczakow, to pachnie gwaltem!!!!!
|
|
Podobno zespół Event ma grać.
|
|
Ja pierdziele co to ma być, w ogóle jak to brzmi FESTYN w WIŹNIE :) A do tego jeszcze gwiazdy Cool i Event, co to kuźwa jest jakieś kapele podwórkowe co grają do schabowego?
|
|
Ciekawe ile z tych twoich gwiazd Benny zaczynało od razu z wielką sławą i pompą. Znawco gwiazdorstwa...
|
|
Powiem Ci że te pseudo zespoliki grające z playbacku choćby produkowali się i 50 lat to nie mają najmniejszych szans na "awans" muzyczny. Całe życie będą "grać" (czyt. puszczać muzykę) do kotleta a więc tam gdzie ich miejsce :)
|
|
Jak ty to mówisz, pseudo zespoliki są wszędzie. Nawet twoi gwiazdorzy ją z playbacku i to mało który też śpiewa sam. To jest wszędzie, więc wg. twojej teorii ich miejsce jest również przy kotlecie. A jakoś na awans muzyczny szansę mieli.
|
|
Benny, to nie jest żaden koncert czy tego typu impreza. Jest to nasza wiska tradycja aby co roku odbyła się zabawa, a że Cool jest z Wizną z racji wokalisty związany, to ma poniekąd pierwszeństwo. Swoją drogą nie rozumiem Twojej krytyki. Jak Ci się tak bardzo nie podoba to nie zabieraj głosu, nie przyjeżdżaj i po sprawie
|
|
Nie zdziw się Benny jak za jakiś czas Cool na prawdę będzie gwiazdą, bo na rynek dopiero weszli.
|
|
tradycja, tradycją, ale dlaczego nie po żniwach? No kto to słyszał? A może żniw latoś nie będzie? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
szczebiotka to w Choroszcy na psychiatryku macie nieograniczony dostęp do komputera?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? czas,postęp,osiągnięcia! cool jest spoko!!!!!!!!!! cool to cool!!!!!!!!!!!!
|
|
ale kur...a ma jutro padać!
|
|
Do wieczora może w końcu się wypada;) Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
Festyn jest w sobotę a nie w piątek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |