Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MUZYKA W YAMIE |
Ostatnimi czasy w Yamie czesto słysze piosenke "PARADISE" czy może ktoś zna wykonawce?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MUZYKA W YAMIE |
Antoni Zagrycha
|
|
A tak poważnie?
|
|
wpisz na youtube i poszukaj i nie chodz do jamy :P
|
|
myślę, że to utwór zespołu "Maki". _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
ja natomiast uważam, że utwór ten wykonują Fasolki. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
hehe
|
|
Gdybym znalazła na youtub-ie to bym nie pytała;P A dlaczego mam nie chodzic do Yamy? ;P TO CHYBA NAJLEPSZE DISCO JAMBO W ŁOMŻY;)
|
|
Paradise Now -DJ Eco Paradise - Phoebe Cates Bird Of Paradise -Snowy White Paradise ft. Amerie - LL Cool J Paradise -Sade Paradise -Kenny G Sporo jest kawałków Paradise ,nie chodzę do Yamy i nie wiem co tam grają ;)
|
|
A może... Heath Hunter & The Pleasure Company - Revolution In Paradise :)
|
|
dobre lodziki tam robią.... ghfg
|
|
Żadna z Tych ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
|
|
Dość Taneczna nuta;P
|
|
hm no troche dziwne by bylo gdyby na "dyskotece" ( nie wiem czy jame tak mozna nazwac, bo moim zdaniem nie zasługuje :P ) puszcili piosenke ktora nie jest taneczna.. chociaz w tej jamie to wszystko mozliwe. trudno o bardziej taneczna piosenke: http://www.youtube.com/watch?v=4VaJVDHRpvA&playnext_from=TL&videos=cyOxwRSbFDo ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
puścili* poprawiam bo jak znam zycie to zaraz jakis ekspert polonista sie przyczepi. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
To jest dość taneczne ;) Paradise E-Type http://www.youtube.com/watch?v=_lRn5_V3Bp4&feature=related
|
|
To ciagle nie to;P
|
|
Chyba Twoi koledzy Tobie.
|