Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cztery Pory Roku ?? |
Ostatnio otworzyli CZTERY PORY ROKU na al.piłsudskiego ale tam zero klijentów i wogóle zamkniete czy co ? i co tam ma byc ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cztery Pory Roku ?? |
|
Nic o tym niesłyszałem dzis bede na miescie to obadam sprawe hehe :D
|
|
Hehe ale to nie na mieście tylko niedaleko mnie jest . Dokładniej to ul.Aleja Marszałka Piłsudskiego Lokal po byłym salonie FORDA może ktoś kojarzy to miejsce ? w środku jest fajnie i wogóle więcej miejsca niż w Czterech porach roku na 4+ ale nikogo tam nie ma nikt nie chodzi tam ! :( może muszą jakoś reklame pusćić
|
|
Lokal jest otwarty codziennie, do 22:00. Został niedawno otwarty, więc logiczne jest, że mało ludzi o nim wie. Na brak klientów jednak nie narzekają. Ostatnio widziałem tam tylko jeden wolny stolik. +polak+ pomyśl w końcu. Przecież dużo ludzi zamawia pizze przez telefon z dowozem, albo po prostu zamawiają i przyjeżdżają po nią sami. To, że lokal świeci czasami pustkami, nie znaczy że nie ma klientów. Nie mów, że nikogo tam nie ma, że nikt tam nie chodzi. Siedzisz w środku od otwarcia do zamknięcia? Wow, chyba masz dużo wolnego czasu... Ale Ty ***** masz problemy człowieku... Pozdrawiam
|
|
Mialem przyjemność "usiąść" w tym lokalu.akurat trafilem na "pustki" ale to nie znaczy ze tam jest tak zawsze.Powiem wam ze inaczej smakuje pizza w "nowym" 4+. Ja sie dowiedzialem o tym lokalu od kelnerki-(znajomej mojej drugiej polówki) która tam pracuje. a tak bym w zyciu nie wiedzial ze tam jest nowy lokal.żadnej reklamy!nic!!!! Ale to juz sie chyba roznioslo. Pozdro
|
|
MRS patrze ze ty też masz problem
|
|
M@ster i jak jest w tym nowym lokalu ?
|
|
w 4 porah najgorszy jest ser , jest go za duzo i mdly
|
|
Pizza smakuje 'inaczej' tzn. lepiej czy gorzej?
|
|
Wogle w 4 pory roku zarcie jest niedobre.
|
|
ptysiu91 jak całe życie wpieprzałeś gotowane obierki po ziemniakach to masz rację, żarcie z 4 pór roku ma prawo Ci nie smakować. Pozdrawiam
|
|
Hmm... MrS ja nie mam problemu ty masz problem chyba ... chciałem się tylko dowiedziec czy ktoś słyszał o tym nowym C.P.R. bo żadnej reklamy ani nic a jak przechodziłem to zero konsumentów :/
|
|
ptysiu 91-na pewno jest wiecej miejsca niz w "starym".i lepsze maja stoliki,przynajmniej kolana mi sie nie obijaja! hehe a pizza smakowala jakos inaczej tzn nie smakowala mi za bardzo ale jak czlowiek glodny zje wszystko co mu pod nos podstawia, Pozdro
|
|
MRS tymi kawałami to byś konia powaliłz nóg powiadasz ze obierki lubisz ? wzuce ci do smietnika kilka.
|
|
powracam do tematu, by trochę urozmaicić "najświeższe" posty. Moim skromnym zdaniem "cztery pory roku" to w tej chwili najlepsza pizzeria w Łomży. Miła obsługa, której naprawdę zależy na miłej atmosferze w lokalu, przyjemny wystrój wnętrza (nie licząc niewygodnych stołów) i co najważniejsze super pizza i wszelkiego rodzaju pasty... Ten mdły ser - to najprawdziwsza mozarella. Nic tam nie powstaje z prefabrykatów... wszystko jest "prawdziwe", świeże i smaczne (informacje z pierwszej ręki). Wg mnie idealne miejsce, żeby na wszelkiego rodzaju randki itp. Bo jeśli komuś zależy na szybkim jedzeniu to proponuję Matysiaki (swoją drogą też dobre jedzienie), albo stołówkę w PKSach z ceratami na stole... Tak przy okazji już robiąc reklamę nowemu lokalowi (CPR) - jest tam fortepian !!! co rokuje wielkie nadzieje na muzyczne wieczory przy świecach i lampce wybornego wina - oby jak najszybciej!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |