Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński w Łomży największe poparcie |
Wiadomość z ostatniej chwili z TVP info: "Kaczyński w Łomży miał największe poparcie" Co za wstyd!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński w Łomży największe poparcie |
Sekta polityka Rydzyka na tych ziemiach, niestety ma zbyt dużo do powiedzenia. Prawda jest taka że gdyby nie katastrofa to nie było by kandydata J. Kaczyńskiego, był by jedynie jego nieco wybitniejszy Ś.P. brat który by nie osiągnął nawet 15%. O ile jeszcze Lech Kaczyński miał parę osiągnięć (np. minister sprawiedliwości, prezydent Warszawy, tytuł profesora) tak jarek nie ma nic. Polacy mają bardzo słabą pamięć. Nagle uwierzyli że wspaniały jarek się zmienił i jest idealnym kandydatem na prezydenta. Niestety ta cudowna metamorfoza potrwa jeszcze maksymalnie tydzień po II turze. Prawda jest taka że polityk rydzyk będzie dalej rządził prezydentem, i dla tego poparł takiego kandydata, który nie jest w stanie się przeciwstawić. Szkoda gadać... Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Wstyd przyznać CIEMNOGRÓD winco
|
|
rydzyk to oszust i prawiczek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
A ja jestem za Jareczkiem i bastiony poparcia dla Komorowskiego to dla mnie ciemnogrody. Bo jak popierac hipokrytę, który na czas wyborów wyrzuca strzelbę, by zdobyc głosy ekologów, którego partia inicjuje budowę Orlików, kiedy mamy kiepskie drogi, a nasza obrona przeciwpowodziowa nie zdaje egzaminu. Ale mamy Orliki, więc kopmy piłkę pod wodą ;p Szkoły też się nie rozwijają, szkolnictwo wyższe ma byc płatne, jeśli chce się studiowac na conajmniej 2 kierunkach. W ten sposób tworzy się ciemnotę, którą się łatwo pomiata, moi drodzy. A tymczasem Jarek planuje kontynuowac politykę brata. Chwała mu za to ;) Lech sprawnie połączył historię z nowoczesnością - bo z jednej dtrony mamy Muzeum Powstania Warszawskiego [zbudowane w rok], a z drugiej Centrum Naukowe Kopernik w Warszawie. A PO naukowymi osiągami się nie pochwali, bo nie ma czym, bo niby po co? ;/
|
|
Niestety i Jarek i Bronek są sobie równi. Obaj kłamią i gotowi są zrobić wszystko dla władzy.
|
|
zgadzam sie z rionka Komorowski to stary hipokryta z duzym brzuchem....nie wiem gdzie on tyle zre, wpycha sie bez umiaru, na pewno czasami wylatuje mu z gemby po bokach.., potem ma tluste plamy na spodniach itp
|
|
Komorro - czyli marionetka premierra. Wikipedia mowi - ze B.M.K. chce Polskie z NATO wyprowadzic :). Jakbysmy nie wybrali, to bedzie zle.
|
|
Dajcie spokój z tym Komorowskim!!! To to samo co Tusk i co oni dobrego zrobli? Chcą wiek emerytalny wydłużyć do 68 lat i jeśli Bronek dojdzie do władzy to tak będzie. Kaczyński chce rozwijać takie miasta jak Łomża i to będzie robił napewno nie zaszkodzi Polsce w przeciwieństwie do PO co sukcesywnie robią. Likwidacja stoczni- podniesienie wieku emertyalnego do 68 rozku życia,to jest paranoja!!! Jestem za Kaczyńskim wybieracje mniejsze ZŁO !!! Myście logicznie!!!
|
|
A co rozwinął do tej pory? Przecież był premierem, jego brat był prezydentem - pełna władza - rozwinął Łomżę?:) Ja widzę co się teraz zaczyna dziać, na pokład wchodzi Ziobro, o! ten to był. Szukający układu, afer, wielkie dowody, konferencje pod publiczkę i g....o z tego wyszło.
|
|
Tak rozwijał Łomżę, że aż dopiero ekolodzy zablokowali białostocki wariant ViaBaltiki, nawet unijne kary były mu nie straszne.
|
|
To prawda. Za jawną wrogość PiSu wobec nas, wobec Łomży (i sprzyjanie Śledzikom) Łomżanie odwdzięczyli się poparciem PiSu... Mrożek ?
|
|
KomoTusk to jeden wielki przekręt jak on będzie prezydentem to wtedy zobaczycie co się stanie z Łomżą .Opanujcie się przejrzyjcie na oczy ze ta banda KomoTusków to oszuści
|
|
<abcd> Czyli jak najszybciej zmieniać tablice rejestracyjne !
|
|
Szczeze to juz w dup...e nie leza te wypociny o prezydentach.Czym tu sie chwalic ze u nas wygral nacjonalista karzelek.Taki sam i komorowski debil co zle uklada zdania...Powiem tak nasrepne 5 lat szykuje nam niespodzianki w decyzjach z najwyzszych szczebli....Polska tak wielki kraj a zawsze bedzie postrzegana jako skorumpowany zle prowadzony.... Teraz czekac jak nastepny fanatyk jaruncia znajdzie cos na necie i bedzie sie napinal...Moze juz dosc....jasiu smietana zaklada leprze posty....tam mozna sie przynajmiej posmiac a tu wyzygac w pieknym stylu....,. Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Przyznam ze nie glosowalem bo i po co jak i tak jestesmy skazani na 5 lat awantur.... Sorrki za bledy ale dopiero wstalem a u mnie dwie godz. w plecy.... ;) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
IMO... Łomżyniacy mądrzy ludzie. Nie popisali się jednak w wyborach samorządowych. Samorząd wywodzi się głównie z PO i SLD, co ma odbicie w obecnym stanie naszego Miasta. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |