Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bardzo Was wszystkich prosze obejrzyjcie |
wpisujac w Google - cios Prezesa - Take bedziemy mieli rzady POd egida Walesy, Tuska, Komowowskiego i tej calej zasmarkanej SWITY. Jak obejrzycie to zdanie sobie wyrobicie kim my jestesmy dla Naszych ELIT. Oczywiscie nie POzdrawiam Dziad
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bardzo Was wszystkich prosze obejrzyjcie |
qwa jaja jakies OCB
|
|
Mamy obraz czarno na białym faktu z życiorysu BOLKA!
|
|
o tym kim jest bolek to ludzie juz dawno wiedza...zeby to byly czasy starozytne to ukaminiowali by goscia
|
|
cały boleslaw i PO Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
tesz bym tak opyknol w kamere jak by mnie krencili .............................................................
|
|
Albo w końcu wygra PiS, albo takie bydło, jak w tym filmiku, dalej będzie się panoszyć po kraju. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Ja to chyba na najbliższe 2 tyg zrezygnuje z tv i internetu, bo po takich filmikach to ciśnienie mi skacze, po prostu pójdę i zagłosuje...
|
|
jak tu sie nie dziwic, ze Polska nie moze poddzwignac sie z blota???, prosze nie poruszajmy kwestii obrony praw czlowieka i obywatela w obecnosci wasatego w takich sytuacjach, z twarza Walesy na okladce uciakajacego jak podtruty szczur - ja kapituluje, dla mnie ten czlowiek juz nic nie znaczy
|
|
Niejaki Lech brat Jarosława Kaczyńskiego kiedy był ministrem sprawiedliwości - prokuratorem generalnym (2000), wydał wytyczne dla prokuratorów, żeby w większości spraw występowali o areszt. Prokuratorzy posłuchali. I okazało się, że sądy masowo na te areszty się godzą. http://wyborcza.pl/1,76842,4753901.html#ixzz0rVy6cNQE
|
|
Polecam - Nocna Zmiana- na Yutube jeszzcze Dziad
|
|
jak dochodzi do takich incydentów na sali sądowej, bez reakcji policji, to jak my ,,szarzy obywatele" mamy czuć się bezpiecznie???
|
|
Autor: nie dotyczy (---.adsl.inetia.pl) Data: 21-06-10 20:49 Niejaki Lech brat Jarosława Kaczyńskiego kiedy był ministrem sprawiedliwości - prokuratorem generalnym (2000), to pozamykał 1/3 tych pacanów w pakach. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Walesa to judasz, nikczemnik - TO on dal zlecenie na pobicie tego dzinnikarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! manipuluja policja! -potrafi nogami.. szybko przebierac by jak najszybciej uciec..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |