Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co tam we fsi slyhac |
?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co tam we fsi slyhac |
Fe fsi łomsza? Idiota z Ciebie!!
|
|
a pod lomsza siedzi knur co ma w brodzie pare dziur
|
|
hehe jusz mnie hyba nik ni lóbi
|
|
jaaaaaaaaaaasiuuuuuuuuuuugdzieeeeeeeeeeetttttyyyyyy?
|
|
kur
|
|
z panamy do was pisze kohani a wy co!@
|
|
wiedzialam... ze kazdy sie uwaza za dobrego jasia!
|
|
Przychodzi 4 letni Jasiu do taty i pyta: - jak ja się znalazłem na świecie? Tata tak myśli co mu powiedzieć. - Jasiu, bocian cię przyniósł. Jasiu: - tato, czemu ty jesteś taki głupi? Tata: - Jasiu, dlaczego tak brzydko mówisz? Jasiu: - bo my mamy taką fajną mamę a ty pierdolisz bociany? Jasiu przychodzi ze szkoły i mama pyta się Jasia: - Jasiu jak było w szkole? - A dobrze- odpowiada Jasio. Pani mnie wyróżniła, powiedziała że cała klasa to debile a ja największy. - Jasio wchodzi do łazienki gdy mama sie kąpie i pyta: mamo co ty masz tam pomiedzy nogami? Mama na to: szczoteczke... Jasio mówi: A tato ma lepsza bo na patyku... Mama: A skąd wiesz? Jasio: Bo widziałem ja wczoraj sąsiadce zęby czyścił... - Małgosia ma pierwsza miesiączkę, nie wie biedna co się stało i pokazuje Jasiowi swój problem. Jasiu ogląda z wielkim zainteresowaniem, i rzecze: - Nie wiem, Małgośka, na mój gust, to Ci jaja urwało.
|
|
Gdy Jasia jeszcze nie było w szkole pani mówi do dziewczynek: - dziewczynki jak Jasiu przyjdzie i będzie brzydko mówił wychodzimy. Jasiu wpada do klasy taki zdyszany i mówi: - proszę pani, proszę pani po drugiej stronie burdel budują Pani: - dziewczynki wychodzimy. Jasiu: - gdzie kurwy, dopiero fundamenty stawiają.
|
|
Jasiu pragnął mieć papugę. Rodzice zdecydowali się kupić. Mama pyta Jasia-Jaka jest pogoda? A Jasiu na to-Ale leje.Papuga to zapamiętała. Jasiu wybiera się do szkoły z papugą i z pewnego domu słyszy -Oddawaj te pieniądze złodzieju! Papuga to zapamiętała.Mama Jasia szykuje tatę Jasia do pracy i mówi-Uważaj na zakrętach kochanie! Papuga to zapamiętała.W niedziele Jasiu zabiera papugę do kościoła. Ksiądz kropi kropidłem a papuga- Ale leje! Ksiądz zbiera na ofiarę a papuga-Oddawaj te pieniądze złodzieju! Ksiądz się zdenerwował i zaczął ganiać papugę po kościele a papuga do niego -Uważaj na zakrętach kochanie!
|
|
Pani pyta Jasia: - Dlaczego smród piszemy przez ó. A Jasiu odpowiada: - Żeby sie nie wydostał.
|
|
SZKOŁA JEST JAK FILM I TELEWIZJA!!! Geografia - Discovery Channel WF - Szkoła przetrwania Religia - Dotyk anioła Chemia - Szklana pułapka Fizyka - E=mc2 Historia - Sensacje XX-wieku J.Polski - Magia liter Muzyka - Jaka to melodia? Lekcja wychowawcza - Na każdy temat Poprawka - Stawka większa niż życie Nowy w klasie - Kosmita E.T Ostatnia ławka - Róbta co chceta Pan konserwator - MacGyver Wyrwanie do odpowiedzi - Losowanie Lotto Wywiadówka - Z archiwum X Wakacje z rodzicami - Familiada Woźny - Strażnik Teksasu Korytarz szkolny - Ulica Sezamkowa Powrót taty z wywiadówki - Wejście smoka Szkoła - Świat według Kiepskich
|
|
msza będzie...
|
|
niedzielne ubranie juz przygotowane...
|
|
u jasia jak zwykle to samo. krowy swinie i te sprawy. jasio z obora zadko sie rozstaje takze nie dziwcie sie czemu tak nagle pojawia sie i znika.
|
|
jASIU JEST GOŚĆ JAKICH MAŁO - POZDRO.
|
|
oj takich jak jasio to na pewno malo he
|
|
aaaaaaaaaaa
|
|
a ja vole CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
hehe
|
|
jasiu zostaw ty tego jarka bo posądzi cie o molestacje
|
|
morze nie posondzi
|
|
ajj Jasiu Jasiu
|
|
czasami sama sie do siebie smieje jak cos mowia w telewizji o Polsce, teraz na krowy nie bede mogla sie spojrzec !!!!!!!!!!!!!!! Boze co ja zrobilam, by z takimi zaplutymi fujarami sie zadawac A Ty jasku pieskie scierwo jak Cie kiedys spotakam to i tak glowe odwroce, zygac mi sie chce jak o Tobie pomysle Boze, jak to dobrze , ze ja czesto po lomzynskich chodnikach nie chodze....
|
|
he he he he pszepraszam nie hcialem :)))))))))))))))))))))))
|
|
zal.pl
|
|
chce kupic krowe od jasia. jasiu ile sie cenisz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |