Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PoMOCY !!!!! Naprawde |
Dwóch 16 szuka pracy na wakacje moze byc przy wszyskim tylko zeby zarobic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PoMOCY !!!!! Naprawde |
mam numer do osob ktore szukaja chetnych do zbioru truskawek :) Jesli jestes zainteresowany to podaj poczte, a Ci napisze :)
|
|
a co w wakacje jeszcze zbiera sie truskawki?
|
|
zdziwisz się ale tak :) Gdyby nie zbierali to nie szukali by chetnych
|
|
Truskawki? Wszedzie tylko nie tam! Napierdalasz godzinami dostajesz grosze i potem masz problemy z kręgosłupem.
|
|
i brudne rece
|
|
o, ja też się interesuję taką pracą, mogę sobie nawet ręce pobrudzić, a co! truskawki są w porządku, można na boczku sobie zjeść ze dwie przy okazji 'Komputer nad mózgiem ma tę przewagę, że się go używa.'
|
|
chcialbym spytac jakie zarobki sa satysfakcjonujace dla mlodziezy?
|
|
Żadna praca nie hańbi nie wiem dlaczego nie do truskawek? Skoro po tytule tematu widzę żeście zdesperowani to każdy pieniądz sie przyda? Autor: kaligulik (---.elomza.pl) Data: 20-06-10 11:05 chcialbym spytac jakie zarobki sa satysfakcjonujace dla mlodziezy? 10 do 20 zł za godzinę? Tak na budowie płacą za pomocnika. 6 godzin. Proponuję przejść się na budowę, bloku itp i pogadać z keirownikiem budowy czy nie przyda się pomoc do zamiatania i sprzątania po pracownikach, układania materiałów czy noszenia styropianu. Lekka praca, 6 godzin dziennie, parę groszy wpadnie. Tylko o 6 rano trzeba wstawać, ale dla osoby która chce zarobić to nie jest przeszkoda.
|
|
10-20 zl/h? faktycznie skromne wymagania... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
truskawki, potem jabłka, nie jest tak źle;)
|
|
a potem ziemniaczki :]
|
|
i winogrona:)
|