Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie pracować ? |
Wie ktoś może gdzie przyjmą 18-sto letnią osobę do pracy ? Tak żeby minimum te 50 zł dziennie dostawać przez całe wakacje ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie pracować ? |
W Kątowni za Janowem przyjmuja :-) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
ku.wa czlowieku masz 18 lat czyli jestes osoba pelnoletnia lec na jakas budowe popytaj sie czy przyjma a nie zadajesz glupie bezsensowne pytania
|
|
strasznie mądra rada : FrEsHpOwEr
|
|
a co zla rada przestan green nie jestem tu po to zeby ludzi prowadzic za raczke bo sobie rady nie daja a moja wskazowka jest jak najbardziej trafna tylko jak sie ludziom nie chce dupy ruszyc zeby pochodzic popytac to juz ich problem pamietam jak sam w tym wieku sie szukalo roboty na wakacje i nie bylo problemu z zatrudnieniem na budowach czy wykonczeniach
|
|
jesli chcesz znalecz prace to ja znajdziesz.. iwleu młodych w omzy pie.....li ze nie ma roboty a jak zechcesz to znajdziesz i spokojnie dwojke mozna wyciagnac... tylko trzeba chciec... ŁKS
|
|
Polak szuka jakiejkolwiek pracy a Czeczeny zgarniają kilka tysięcy zł zasiłku i stoją całymi dniami pod Admiralem. Znajdzie robotę i ze śmiesznej pensyjki jeszcze mu rząd haracz dla pasożytów zabierze. I to zdaniem lewaków nie jest chore.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |