Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
slodka psiunia juz zgubiona |
maluki, czarodziejski piesek bez zebow....szczeniak, reaguje na slowa takie jak: gnojek, becwal, smrodziel, piszczydup przepadl bez wiesci skarb mojej siostry prosze jezeli ktos go widzial..?? moja siostra czeka.. ona potrafi odwdzieczyc sie litosci
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: slodka psiunia juz zgubiona |
jaka forma wdeziecznosci wchodzi w gre? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
spytam sie siostry :P
|
|
osoba, ktora do odnajjdzie proszona jest o nadzwyczajna opieke, szczeniak prawdopodobnie byl molestowany przez meza mojej siostry
|
|
jak pomysle, to niedobrze mi sie robi, ble
|
|
brutal!
|
|
a ja uwazam ze wieksza czesc tego forum jak pomysli o tobie to az robi sie jej nie dobrze bleeee!!!
|
|
jestes tylko marną bardza marną kopią jaśka
|
|
ty zglupialas! szukam slodziaka.., a ty mnie , w beszczelny sposob w to wszystko mieszasz
|
|
zgłupiałas to ty i to juz bardzo dawno temu zrobilabys przyjemnosc wszystkim w koncu i sie przymkneła
|
|
a pozatym to ty mozgu poszukaj lepiej bo go chyba zostawilas gdzies
|
|
owsiki jej wyżarły
|
|
szczebiotka znów wiruje w bani , zmiana lekarza tez nic nie pomogła ? może powinnaś zwiększyć dawkę leków , szczebiotka prezentujesz poziom taki jak pies Laki Luka , czy nie jest ci głupio ze tak jadą po tobie ??? czy faktycznie owsiki zrobiły juz swoje ???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |