niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
provident

potrzebny pilnie numer do przedstawiciela prowidenta ktos ma moze?

ell pablo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: provident

ciekawy jak potem pilny bedzie gdy juz od nich kase wezmiesz i bedziesz musial oddac:)

Wylej sobie lepiej kubeł zimnej wody na głowę,może zaczniesz trzezwo myśleć,bo jak to Ci nie pomoże to będziesz potem szukał numeru do Marczyka na Przykoszarowej.

604067352

Podając ten numer to tak jak byś tonącemu brzytwę podawał.

chce niech ma

el pablo,a ile tej kasy potrzebujesz?

sasiad jest przedstawicielem, moge ci podac jak ogloszenie jest aktualne

nie sluchaj stereotypow na temat providenta , znajomy brał i przychodziła pani i bylo wszystko ok . tylko wpłate pieniedzy wybierz jako przelew wtedy nie poniesiesz kosztów przedstawiciela ktory bedzie przychodził odbierać a sa one kolosalne ze sie tak wyraze . ot cała tajemnica providenta.

nie tak łatwo ponoć brac przelewem. Kiedyś był taki artykuł w necie na ten temat;)

spoko dzieki wam bardzo to nie dla mnie kolega mnie prosil bo na necie nigdzie i ja nie moglem znalezc tylko stacjonarny ale nikt tam od wczoraj nie odbieral marcin to podaj ten numer
a i maly a chcesz pozyczyc troche kasiory koleszce?

ell pablo

o mam

http://biznes.interia.pl/news/czy-firma-provident-lamie-prawo,1193740,5493

"Pożyczkobiorca, który nie zadeklarował chęci skorzystania z opcji obsługi pożyczki w domu, składa pożyczkodawcy, za pośrednictwem przedstawiciela, wniosek o pożyczkę (?) wraz z oryginałem i kopią umowy pożyczki, po uprzednim zapoznaniu się z treścią tych dokumentów. Na podstawie oceny zdolności pożyczkobiorcy do spłaty łącznego zobowiązania pożyczkodawca może odmówić zawarcia umowy pożyczki lub zaproponować pożyczkobiorcy jej zawarcie na warunkach innych niż wskazane we wniosku".

- Z punktu 7 umowy wynika, że Provident narusza Ustawę o kredycie konsumenckim, tendencyjnie oceniając zdolność pożyczkobiorców do spłaty zobowiązania - twierdzi Mariusz Czerwiński. - Przy wyborze przez pożyczkobiorcę znacznie tańszego Pakietu Przelew, pożyczkobiorca musi czekać na decyzję, a Provident może odmówić tańszej pożyczki i? zaproponować znacznie kosztowniejszą pożyczkę. W praktyce Provident stosuje wobec pożyczkobiorców zasadę: "Albo zgodzisz się na kosztowną obsługę domową, albo zapomnij o pożyczce".

no przelewu nie chca dawac skubańce bo to dla nich nie opłacalne , maja tylko z tego odsetki a jak przychodzi pani do domu to trzeba za to słono płacic.

602 873 853

Lepiej pozycz od znajomego. nigdy pozyczki z banku,tym bardziej z Providenta.

nie sluchaj pozyczaj provitenda jes ok ja zawsze odnich pozyzam i problemu niemam jak kasy nie maz to nie namalujesz

moja mama, pozyczyla znajomemu 10 lat temu spora sume, do dzis nie oddal

powiedz , ze z glodu umierasz, ze do garka nie masz co wlozyc i nie POZYCZAJ!
z rodzina zawsze na bakier!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org