Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklama samochodowa |
Witam, Czy wie ktoś gdzie można zamówić reklamę na szybę samochodową tzw. folia OWV ONE WAY VISION.Interesuje mnie cena i lokalizacja. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklama samochodowa |
Na prusa 8
|
|
1. Mazurskie Plandeki, Piłsudskiego 113 - za Mackiewiczem; 2. Proart przy starym szpitalu, to chyba podchodzi pod ul. Skłodowskiej; 3. Complex Druk, koło Epoki pod filarami po schodkach w dół Cena zależy od tego jaki humor będzie miał sprzedawca, albo ok. 80-100 pln netto za m2, albo n.p. 200 za tylnią całą szybę... tak jeszcze niedawno się liczyło...
|
|
Witam, o ile temat jeszcze aktualny, zapraszam do mnie- będzie z pewnością taniej, niz w ww. poście, poza tym profesjonalnie i z pełnym projektem. adres kontaktowy: biuro@reklamaclever.pl
|
|
mógłby pan podać numer kom
|
|
602485329 Tomek
|
|
|
|
Nr już został wysłany na maila. proszę sprawdzić :)
|
|
Na stronie https://www.reklama.pl/aktualnosci/szczegoly/reklama-outdoorowa--poznaj-kreatywne-sposoby-na-jej-realizacje,12156 znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat reklamy zewnętrznej i możliwościach jakie daje. Sam od kilku miesięcy korzystam z takiej formy reklamy i jestem bardzo zadowolony z efektów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |