Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przelecial ptaszek |
siedzialam wczoraj w oknie,patrze leci ptaszek, nie moglam mu sie przyjrzec ze wzgedu na drzewo, ktore rosnie mi przed domem taki zwykly ptaszek, dziwnego niebieskiego koloru, z zoltym dziobem lecial, lecial,lecial az zachaczyl sie o drut od prania i spadl w moje rece trzymalam go..., troche sie obawialam bo takiego cieplego ptaka nigdy nie dotykalam , turlam go z jednej na druga reka, dmuchalam mu w dziobek, w piorka, a ten nic, nic i nic ha, mysle sobie ptaszek jet moj, wypcham go jakas szmata, wyskubie brzydkie piorka, zotawie tylko te najpiekniejsze, zrobie zastrzyk w twarda kosciasta du pe, uspie i wsadze do szafki, na dlugie zimowe wieczory bedzie.. a ten psikus, otworzyl oczy i zwial przeciez nic mu nie chcialam zrobic.......!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przelecial ptaszek |
oj widac ze nie ptaszka, ale ptaka tobie potrzeba i wtedy bedziez mogla mu w dziobek podmuchac, albo nawet go possac, i taki cieplutki bedzie, ze hej.
|
|
szczebiotko On po prostu na skutek turlania w twoich dłoniach i dmuchania w dziobek ożył, podniósł się i zadowolony odleciał. Dziwisz sie ???? :):):)
|
|
dobrze że się nie shaftował od tego dmuchania ;P
|
|
Szczebitka to co Ci dolega to Urojenia powinnaś skonsultować to ze specjalistą pozdrawiam i niech Ci świat dobrze wiruje
|
|
fajnie to brzmiało: "takiego cieplego ptaka nigdy nie dotykalam" :DD lysy89
|
|
nastepnym razem jak przeleci wsadze go do klatki i przytrzymam, dobrze go przytrzymam, zrobie kilka zdjec i wam przesle
|
|
swoje lepiej prześlij jak takaś mądra :D
|
|
grren jeszcze serwer się przeciąży... hehe
|
|
co Ci Seboszczaku, chcesz mojego ptaszka??????powiem Ci ze jest piekny, sliczny taki w Twoim guscie, zappewniam:)
|
|
dziewczyno błagam cię pozwól sobie pomóc, idź do psychiatry trzymam kciuki.
|
|
a Ty sie umyj, albo Cie umyje:)
|
|
szczebiotka nie dopuszczaj żadnego głuptaka do swojej klateczki bo ci ptaszka podmienią. Masz ładnegoto go nie wypuszczaj z dłoni bo wsadzi ci ktory byle co i będzie bałagan .:):)
|
|
trzymam cala sytuacje w reku, glowa spokojna:)
|
|
Nie no spokojna, tylko tak mi przyszło do głowy ,bo szkoda było by stracić ładnego ptaszka na konto byle czego :):):)
|
|
?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |