Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzisiejsza akcja na Dmowskiego, z czeczenami w roli głównej... |
Akcja miała miejsce dokładnie godzinę temu. Jechałem Aleją Legionów od strony ronda w stronę W-wy. Zbliżałem się do skrzyżowania Dmowskiego/Kopernika z Legionów a, że na krzyżówkach zapaliło się już czerwone , zacząłem delikatnie hamować i zwalniać. Spojrzałem się mimochodem na ul. Dmowskiego a tam... dwójka czeczeńskich dzieciaków ubranych na czaro (czeczeni kochają chyba ten kolor) kręciła się przy srebrnym BMW kombi (jeden stał blisko auta, drugi kucał przy aucie), wyraźnie chcąc coś zmajstrować (biały dzień !). Zmieniłem szybko pas na lewy, w stronę Lidla, na Sikorskiego zawróciłem, podjechałem na Dmowskiego pod ten samochód ale oczywiście po dzieciakach nie było już żadnego śladu, rozpłynęli się w powietrzu... Błędem moim było to, że nie zatrzymałem się i nie spojrzałem na auto, czy nie było śladów jakiegokolwiek przerysowania auta czy jakiejkolwiek wgniotki... Nóż się normalnie w kieszeni otwiera, człowiek haruje jak głupi, dba o swój samochód a banda gnojków włóczących się ciągle po mieście dla "zabawy" lub po prostu z nudów jest w stanie przerysować bok auta lub ukraść tablice rejestracyjne (był już taki przypadek, opisywany na tymże forum). Ręce opadają a człowieka ogarnia po prostu bezsilność...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzisiejsza akcja na Dmowskiego, z czeczenami w roli głównej... |
co zrobisz :)
|
|
A to fakt ,że Czeczeni kochają czarny kolor . Jak sięgam pamięcią to tylko na ciemno ich pamiętam . A jeżeli chodzi o rysowanie samochodów to akurat jest to też domeną polskich gówniarzy , więc nie można winić za to Czeczenów , zwłaszcza ,że jak napisałeś nie masz pewności czy coś robili .
|
|
ANTY_BLM a ty jak byles maly nie zagladales ile jakie auto mana liczniku i jak wyglada w srodku?/ czy mzoe dalej to robisz bo dalej jestes maluchem ;)
|
|
a na Sikorskiego z Legionow to mozna co najwyzej skrecic w prawo a nie zawracac:) taka mala rada na przyszlosc a co do czeczenow czy innych wyrostkow polecam wozenie ze soba kija. jakby co bach w glowe i po zawodach bigi2004
|
|
anty blm na *** sie napinasz nic nie zrobili autu to po co ten temat mogles wysiasc albo podjechac wczesniej ale pewnie byles osrany podleciales dopiero jak juz nikogo nie bylo z puchy tez nie wysiadles sprawdzic czy autko cale i w razie czego zadzwonic po "milicje" a teraz sie wyzalasz na forum jacy to czeczency nie dobrzy bo przy BMW stalo ojo jojojoj
|
|
Dzieci chciały se zobaczyć ile fura ma na liczniku i jak różni się bardzo od fury jego ojca i tyle lub zobaczyć czy opłaca się jeszcze jednego brata do kolekcji żeby dostać zasiłek i kupić taki furman ;)
|
|
Zatrudnij się jako wróżka ;]
|
|
bigi2004, jezeli jechal legionow w strone statoilu, na skrzyzowaniu z sikorskiego mozna spokojnie w lewo skrecic, tak zrobil Anty, podjechal troche dalej... do miejsca gdzie mozna zawrocic ;) I tak dokladnie napisal Anty, moze nie zrozumiales do konca jego wypowiedzi:) Mysle ze ze zlej strony spojrzales na te skrzyzowanie? Swoja droga... nie raz juz widzialem przypadki zawracania na tych skrzyzowaniach A co do tematu, coz... mogles sie zatrzymac, sprawdzic... a teraz tylko wyrzuty sumienia:) Takie zycie
|
|
bigi2004 - nie zawracałem na Legionów, podjechałem kawałem na Sikorskiego i zawróciłem dopiero.
|
|
ANTY-BLM zachowujesz sie jak rasowy rasista!!!! Czy ty nie zdajesz sobie sprawy z tego ,ze co minuta ginie w Polsce jeden samochod??? i czy myslisz,ze robia to tylko czeczeni???(jezeli w ogole oni!). Nasi tez kradna. Gdyby na miejscu tych Czeczenow bylo dwoch "naszych" napewno nie dal bys takiego tematu na forum, bo gdyby ci zalezalo na sprawiedliwosci zglosil bys to po prostu na Policje. Jezeli tego nie zglosiles to znaczy,ze targnela toba jedynie chec wyzycia sie na obcokrajowcach!!! a to typowe zachowanie rasisty- winny czy niewinny, ale obcy, prawda??? O nas- Polakach mowia to samo za granica. Osobiscie nie pochwalam kradzierzy czy to przez Czeczenow, czy to przez Polakow.
|
|
Auu koleś to te gówniarze z Prusa 8 ;/
|
|
Na osiedlu Jantar często grasują grupki małych czeczenów, a ich główna zabawa to przeciskanie się miedzy samochodami na większych parkingach. Nie ma w tym nic dziwnego po za tym, że te dzieci chodzą od samochodu do samochodu pociągając za wszystkie klamki w celu sprawdzenia czy auta są otwarte. Jak byliśmy mlodzi to sprawdzalismy w samochodach jaką mają największą liczbę na liczniku, ale nie otwieralismy ich bo po co. Nic nie poradzi się na takie zachowanie, można tylko ubolewać nad tym.
|
|
< ---> Jednak ten ANTY-BLM to wyjątkowa kanalia , rasista , niespełniony seksualnie palant . Żadnego włamania do bmw nie było . Te dzieci po prostu zbierały spod tego samochodu jakieś kolorowe papierki . Z kolei ten naty-blm nie jechał , nie zawrócił , nie było go tam . Widziałem wszystko z samochodu, który stał na tym parkingu ...
|
|
Anty-blm jestes zalosny.... _____________________________________________________
|
|
rasista?to musieliby tam być murzynki a nie czeczeniaki........ ...... Podział na rasy ludzkie wynika z porównania następujących cech: kolor skóry i oczu, kształt głowy, kolor i kształt włosów, wielkość i budowa ciała, grupy krwi. W klasycznym podziale rasowym wyróżnia się 3 rasy główne: * rasa biała (europoidalna, kaukaska) dzieli się na trzy gałęzie: 1. europejską - ludy Europy i ludność pochodzenia europejskiego w obu Amerykach, Australii, Nowej Zelandii, RPA oraz Rosjanie w Azji, 2. semicko-chamicką - głównie Arabowie w północnej Afryce i na Bliskim Wschodzie, 3. indyjsko-irańską - ludność Azji Południowo-Zachodniej (np. Turcy, Irańczycy) i północnych Indii; * rasa żółta (mongoidalna) składa się z dwóch gałęzi: 1. azjatyckiej - Chińczycy, Mongołowie, Koreańczycy, ludy Syberii i Dalekiego Wschodu (np. Jakuci, Ewenkowie) oraz Eskimosi, 2. amerykańskiej - Indianie obu Ameryk; * rasa czarna (negroidalna) dziali się na dwie gałęzie: 1. afrykańską - zamieszkującą tereny na południe od Sahary (Murzyni Sudańscy, Murzyni Bantu, Pigmeje, Buszmeni, Hotentoci), należą do niej również potomkowie murzyńskich niewolników w obu Amerykach, 2. oceaniczną - aborygeni w Australii, Papuasi na Nowej Gwinei oraz ludy Melanezji.
|
|
To że autor rasistą nie jest to już wiemy,zastanawia mnie jeszcze jedno skąd niejaki cezar1 wie ze autor jest kanalią i to w dodatku niespełnionym erotycznie palantem?czyżby cezar1 miał jakieś niejednoznaczne propozycję?Żenada,a propo czy ty i kolezanka nie jesteście przypadkiem prowokatorami z pewnego blogu?
|
|
no nie dzieki za info a propo's rasizmu. w takim razie jak nazwiesz osobe, negatywnie nastawiona do obcokrajowca rasy bialej???Ale przeciesz wiesz, ze o nie o nazwe tu chodzi!!!
|
|
chodzą na czarno ubrani bo prać rzadziej trzeba!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Paula11 - chodzi tu o to , ze coraz więcej Czeczenów za dużo sobie pozwala.Próbują sobie wprowadzać swoje rządy.Mało takich sytuacji było?Nie.i nie ma tu nic wspólnego z niechęcią do ich pochodzenia czy coś. Jak ja widzę ze gówniarze w wieku 18-25 lat jeżdżą sobie furami albo przesiadują sobie w swoim hoteliku i graja w siatkę to mnie szlag trafia. Oni wola na gotowe mieć wszystko.Kase zgraniają za free a nie jeden nasz polski chłopak za jakąkolwiek prace i place by dal bardzo dużo.pomyślmy o tym ze polak na zasiłku dostaje naprawdę marne grosze a oni? tyle co my na całym etacie (na głowę).Dlatego poruszane są tematy Czeczenów bo to jest żadna sprawiedliwość. A polak jak jedzie zagranice to ok dostaje pomoc ale tyra jak wół. ;))
|
|
Za parę lat to będą te samochody podpalać a nie za klamki ciągać. Już terz małe Czeczeny latają po Łomży w kominiarkach i z nożami.
|
|
dobrze ze wyjezdzam juz naszego miasta niedlugo a tolerancynjnym rzycze zeby im czeczeni przekopali tylki hehe co jest nie uniknione teraz jestem juz za osrodkiem dla uchodzcow chce zobaczyc miny tolerancyjnych za pare lat:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
Do : Paula11 Cytat: "w takim razie jak nazwiesz osobe, negatywnie nastawiona do obcokrajowca rasy bialej???" Ksenofobia cecha jakże popularna wśród Polaków. ;-)
|
|
Przestancie pieprzyc dobrze zrobił ze zawrócił, ciekawe czy jak by waszsamochód rysowali to też byście tak spokojnie do tego podchodzili. Mi jakaś k...wa juz trzy razy samochód porysowała.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |