Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarek zamiast w Łomży siedzi w sądzie haha |
Można sie było spodziewać ze nawet swój elektorat bedzie miał w dupie i nie przyjedzie na czas , o 16 miał być w Łomży a tymczasem leci na żywo w tvn24 z sądu , choć rzecznik pis- u zapowiada ze dotrze do Łomży ( chyba śmigłowcem) poza tym , te jego błazenady troche kosztuja - scena , obsługa , ochrona itp codziennie w innym mieście oczywiście za naszą kase , ale co tam zaslepieni pis-owcy i tak powiedza ze nic sie nie stało raptem tam 2 mil zł wyda straszne mi cos !! p.s i nie mówcie mi tu ze inni też wydają - wydają ale 10 razy mniej niż ta mała pokraka szpenio - człenio!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarek zamiast w Łomży siedzi w sądzie haha |
a i jeszcze jedno , tak krzyczy żeby koniecznie powodzianom pomóc , wiec zamiast posadzić tą kacza dupę i zająć się dyskusja merytoryczna to wydaje miliony na podróże po miastach ze scena niczym Doda tylko że Doda jeżdzi i zarabia a on jeżdzi i trwoni naszą kasę ! szpenio - człenio!!!!
|
|
teraz będzie chwila ciszy bo wszystkie pis- owskie moherowe berety na st. rynku już koczują ha ha ha szpenio - człenio!!!!
|
|
Pokraka to jestes ty błaźnie. Chyba cie żal za dupe scisnol ze nie bedziesz mógł na żywo zobaczyc szanownego p. Kaczyńskiego. Wypłacz sie mamusi w rękaw a teraz siedz przed tv i przynajmniej ciesz oczy ze mozesz poogladac go na TVN24.
|
|
tak jak mówisz, mozna bylo sie tego spodziewac ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Moherowy berecie a co juz pewnie od rana koczowales przy hali targowej? heheheh ale przynajmniej mozesz kupic sobie gacie na lato za 2 PLN-y
|
|
pocoinaco - szanownego p. Kaczyńskiego - hahahahahahahaha p.s. braranie z okna mam widok na st. rynek p.s.2 szanownego pana - jeszcze mu podejdz i pałe zrób hahahahaha szpenio - człenio!!!!
|
|
Ach to jednak koczujesz hehheheheh mozna sie bylo tego spodziewać moherowy berecie tylko że przez okno hehehheheheheeh..... No to widok masz niezły , pilnuj, pilnuj a nóż widelec przyleci helikopterem i wyladuje na twoim dachu ktory juz od dawna przygotowales na te okazje.
|
|
oj to nie wiedzialam ze jeszcze masz zamiar mu pałe zrobic. Widac ze jestes jego najwiekszym fanem. Tak trzymaj
|
|
Przyjedzie nie przeżywaj tak
|
|
A co to za Jarek do nas jedzie ? O jakiego jarka chodzi?
|
|
jarek siedzi w sądzie bo go Twoje PO! pozwało
|
|
Jest?:)
|
|
Szkoda słów na takich baranów jak szpenio,pewnie gdyby przyjechał bronek to bys pierwszy poleciał i klaskał pachołkowi!! Banda POmyleńców. JKM na prezydenta!
|
|
szpenie ist nie ma na starym rynku :)
|
|
a Komorowski i reszta to pewnie za swoje kampanie organizują...?
|
|
ty jesteś taki głupi sam z siebie czy ktoś ci za to płaci? ...piszesz takie głupoty ze żal !!! ... ktośiek
|
|
Wg Kaczynskiego oswiata jest potrzebna by przyszli prezydenci wiedzieli kto jest czlonkiem unii europejskiej i by znali hymn :)
|
|
i jeszcze jedno... dlaczego oni tacy wszyscy smuuutni:( ? oczywiscie mowie o tych osobach co sa na tej scenie
|
|
1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem; 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną; 3. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną; 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy; 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS; 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70.; 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań; 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki; 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku; 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa; 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD; 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję; 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld euro); 14. Zredukujemy administrację państwową; 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR Dla mnie, raz dane słowo, jest święte… (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)
|
|
Łomża stolicą Radia Maryja i PiS. Jak to dumnie brzmi.
|
|
Mohery tego nie widzą.Ba i te młodsze pokolenie jest otumaniane.No cóż niestety widać jakie mamy marne społeczeństwo. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Konserwatyzmowi trzeba koniecznie powiedzieć NIE!!!
|
|
Ale ładnie Łomża wyszła w telewizji ,ile moherków ile pisowców machało na placu czerwonym :) POZDRO ,ZNISZCZMY POLSKE RAZEM !
|
|
no to przyjechał w końcu czy nie?
|
|
tak
|
|
No to teraz pora na waszego o.Rydzyka.Takie persony w Łomży ,że ho ho. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
A ja się zawiodłem myślałem że w Łomży jest więcej fanatyków Jarosława K. ale ku mojemu zaskoczeniu było raptem może około 500 osób. połowa rynku była pusta. Więcej osób przychodzi na ŁKS:D
|
|
żeby kur** przyszedł na prusa 8 to bym go sam na kopach wyniusł
|
|
szczyl
|
|
Ten temat jest tak POtrzebny, że aż wstyd.
|
|
PO: "wtedy nas potrzebują zrospaczone masy, ktore nie widzą dalej niż kawał kiełbasy"
|
|
Przyjechał i było ponad 2tys. osób. Byłoby więcej, gdyby nie zagrywki Komorowskiego, które wprowadziły ludzi w błąd. krótka relacja: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=100110&t=100110 _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
No i znalazło się kilku,którym Platforma wmówiła,że jak na nią zagłosują to będą bardziej inteligentni.
|
|
OPS!!!Mój post wysłałem chwilę po trackone , gdy jeszcze nie było tego zdjęcia.Oczywiście tych kilku to są niektórzy ze wcześniejszych postów. A tak przy okazji pytanko czy na prawdę było 2 tyś ludzi bo gdzieś wyczytałem ,że 500 osób. O i czy zauważyliście jak tam zza firanki nieśmiało wygląda szpenio.
|
|
a gdzie "ci kilku" ??ja tu nie pisałem ,że jestem za PO.I ci i tamci pokazali na ile ich stać. Dalej jestem zdania ,że jak przyjedzie o.Rydzyk to będziecie klaskać na kolanach jak małe dzieci. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
najgarsze ze ten oszołom bronek najpierw kłamie a pozniej do sądu biega jakim to trzeba byc dnem a wstydu i godnosci nie miec i on ma byc prezydentem , bo najpierw wypowiada sie za prywatyzacja szpitali a jak Jarek mu to wypomina bo teraz tamta wypowiedz jest mu nie na reke przy wyborach to sady troche godnosci i szacunku do polakow
|
|
a tak naprawde bronek nas polakow ma za debili Jarek jestem z Toba
|
|
Autor: Andre695 (94.254.229.---) Data: 15-06-10 22:22 najgarsze ze ten oszołom bronek najpierw kłamie a pozniej do sądu biega jakim to trzeba byc dnem a wstydu i godnosci nie miec i on ma byc prezydentem , bo najpierw wypowiada sie za prywatyzacja szpitali a jak Jarek mu to wypomina bo teraz tamta wypowiedz jest mu nie na reke przy wyborach to sady troche godnosci i szacunku do polakow Czy Ty nie uczyłeś się języka polskiego? I taki to elektorat ma Kaczyński. Precz z konserwatyzmem!!!!
|
|
autochton ty debilu nie ty masz mnie oceniac zawsze znajdzie sie jakas menda zeby cos dodac ciekawe czy bys byl taki kozak jak bys mnie zobaczyl baranie jeden
|
|
szkoda ze nie trafiles a moze i trafiles jak stalem po bramkach na dyskotekach to moze cie polmozgu na ryja wyrzucilem kiedys albo inny to zrobil polonista ku r wa sie znalazl
|
|
Tak jak w podobnym temacie, tu również te same osoby przeżywają, że Łomżę odwiedził Jarosław Kaczyński, jak to źle, mohery, skansen, itp. Co do obietnic Kaczyńskiego, które miał realizować w ciągu swoich rządów, proponuje popatrzeć na obietnice PO i wtedy każdy będzie miał skalę porównania. Jak jest 'cudnie' za rządów PO każdy może poczytać na stronie notującej Afery Platformy Obywatelskiej: http://markd.pl/afery-po/
|
|
Andre brawo brawo.Zachowujesz się jak te staruszki na Jasnej Górze.Pojechały się modlić ,a tu do kamery same przekleństwa i to w takim świętym miejscu. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Andre695: a kogo to obchodzi, że grałeś w juniorkach w piłkę? Słuchaj uważnie wiadomości. Ten, wg Ciebie kłamca Bronek wygrał dziś w sądzie wszystkie sprawy, zaś kłamcą okazał się Pan Jarosław. Nie wyzywaj więc ludzi na forum tylko więcej pokory. Tak naprawdę to tylko ludzie światli i z tytułem co najmniej doktora prawa mogą spocząć na Wawelu. Niektórzy tylko pomiędzy bramkami. Tam na szczytach władzy, w tym środowisku mówi się wręcz: "spiep rzaj dziadu". Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Spokojnie , jaki pan , taki kram. Jaki Prezydent , taki elektorat.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=dcKdUzWG33E&feature=player_embedded A to jest najlepsze rozwiązanie dla Polski z tego całego bagna...
|
|
Przypominam, że Jaruś-premier ze wszystkich sił parł do Via Baltica przez Białystok! (Nawet narażając nas na unjne kary!). Jego wybór to ryzyko dla Łomżan! Zbych
|
|
Kaczynski- maly; gruby prostolinijny zalekniony chlop, nie wspomne o jego programie napisanym reka brata
|
|
sluchaj kolego peter jaka pilke gralem no chyba ze pilka byly chamow glowy poziom rozumienia sie klania akurat nie chce Cie obrazac ale przeczytaj dobrze i uwaznie
|
|
a co do wyroku sądu to jak bardzo musial ponizyc sie sam sąd zeby zaprzeczyc to co jest nagrane i zapisane w wypowiedzi bronka nie wiem Ty tez chyba tego nie slyszales w takim razie .Bo jakim trzeba byc sedzią zeby widziec to i wydac taki wyrok ,chyba ze bal sie mafii albo oplacilo sie jaki kraj takie sady rzadzi PO to w oczy sie Polakom kit wciska wy naprawde takie tumany jestescie czy udajecie
|
|
Autor: peter (---.lomza.vectranet.pl) Data: 16-06-10 22:08 Tak naprawdę to tylko ludzie światli i z tytułem co najmniej doktora prawa mogą spocząć na Wawelu. Akurat ś.p. Lech Kaczyński miał tytuł profesora, kretynie. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Autor: trackone (---.elomza.pl) Data: 20-06-10 15:37 Akurat ś.p. Lech Kaczyński nie miał tytułu profesora, kretynie W/w miał profesora nadzwyczajnego. Profesor zwyczajny i profesor nadzwyczajny to stanowiska. Nie należy ich mylić z tytułem naukowym profesora. Zanim zaczniesz kogoś wyzywać od kretynów to poczytaj trochę.... to nie boli. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |