środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomoc w uzyskaniu pożyczki.

Witam . Jak w temacie potrzebuje pomocy w uzyskaniu pożyczki . Mianowicie szukam kogoś kto mógłby mi pomóc w taki sposób ,że by poświadczył za mnie[ktoś kto ma zarejestrowana działalność] ,myśle że byśmy sie dogadali , ponieważ pracuje niezarejestrowany i nici z pożyczki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomoc w uzyskaniu pożyczki.

czyli jednak nie udało się Tobie zdobyć pożyczki na oświadczenie....

Ty! Małgosiaaa!

Raczej nie znajdziesz na forum nikogo.
Wiesz, w dzisiejszych czasach, gdzie za niezapłacone 200zł (od dziś zresztą) mozna trafić na "świecznik" nikt nie poręczy za Ciebie, zwłaszcza nie znając Cię.
No chyba, że ktoś z rodziny bo obcy?....może się mylę, ale takie jest życie.

Może postaraj się aby Cię zarejestrowali. Bo w sumie pracujesz na czarno, nielegalnie i widzisz jakie masz z tego korzyści, gdy potrzebujesz chociażby nagłej gotówki. Może pożycz od pracodawcy? Przecież musi Ci ufać......to i może pożyczyć. Spłacisz.

Jak nie pożyczy, gdy pracownik potrzebuje pomocy to może to D...pa nie pracodawca.

no byłem w banku rozmawiałem z Panią i powiedziała , że to jedyna opcja.

w prowidencie Ci dadzą!!!! Ale odradzam to firme

Piękna kobieta
to raj dla oczu,
piekło dla duszy
i czyściec dla kieszeni.

Nie wiem jak to sobie wyobrażasz, że ktoś obcy chciałby ryzykować fakt, że możesz przestać spłacać raty, bo jaką gwarancję mógłbyś mu dać, że tak się nie stanie?
Najprościej będzie jak ktoś z Twojej rodziny weźmie pożyczkę na siebie a Ty mu będziesz oddawać.

jest dla ciebie rozwiazanie mozesz uzyskac pozyczke w banku pko bp w tym banku brat moj niedawno bral pozyczke zaswiadczenie mial od pracodawcy ale pracuje na czarno i w zaswiadczeniu bylo to napisane ze nie odprowadza za niego zadnych skladek i w banku powiedzial ze na czarno pracuje i dostal 8 tysiecy bez problemu.

ell pablo

ja ci porzycze ale u rejenta upiszem pismo ze jezeli nie oddasz mi w okreslonym terminie twoj majontek czyt: samohut,dom,zegarek komorka lup co tam masz pszehodzi na mojom wlasnosc :)) dam tyle porzyczki aby w razie czego miec z tego podwujnom kozysc czyli jerzeli tfuj samohut jest warty 10 000 to ja ci pozycze 5 000 i kiedy nie oddasz auto jesty moje :)))))

el pablo . na tym samym polega oświadczenie o dochodach [ czyt. dowiaduja sie tylko telefonicznie] . ale dzieki za pomoc.

a ile chcesz tej pozyczki?

ell pablo

no tyle ile pozwala na to oświadczenie czyli 10 tys. byłem dopytałem sie o wszystko i na 4 lata rata jest 350zł wiec wystarczajaco a nawet gdyby wpadł jakiś wolny pieniądz to bym wpłacił np 3 raty do przodu.

z takim nikiem to sie nei dziwie rze niehco ci dac....

pewnie twasz tesz taka co to tylko mama morze jom pokohac hehehehehe

musiałby być Twoim bratem głąbie

kiepsko, żyrant uwięziony na 4 lata - nie wyobrażam sobie, że ktoś się zgodzi. Sorry, ale powodzenia życzę.

jasio ja mam pytanie do Ciebie . czy ty jestes taki cwany na realu czy jestes taki kozak przez internet co ? daj na siebie namiar to sie ustawimy i pogadamy skoro jesteś taki madry zza monitora dzieciaku.

sluhaj kotek ..... ja ci dobże muwie .... jak masz zamiar to splacic na czas to co sie cykasz ,porzyczalem jusz tak pieniondze i mam dzienki temu lonke za 1500 zl ;PPPP jak bendziesz hcial kase to sie spotkamy i nie strasz mnie prosze bo tfoje pokolenie jot pe to nei muij rocznik i nie moja kategoria wagowa :)))))

jasiu skond jestes klonie zapezialy ?

chce sie z toba spotkac gdzie tylko powiedz . a co do tematu to niestety dalej szukam kogoś z kim mógłbym sie dogadać.

zza buga

ale hcesz zemno czy zxninm bo sie podszywa ham !

jasiu smietana obmacuje jasia smietane,

Jp to skrut od "JESTEM PEDALEM" ???

http://www.youtube.com/watch?v=Z3UyIlXYndQ

tak tak . jak nie masz nic do powiedzenia a tym bardziej mi pomóc to zamknij ryj ! życze ci zebys mial taka sytuacje jak ja

JP -Twoja polityka!w tym Twoja sila!

a jako masz sytuacje ?

AMERIKANO

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org