Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mafia gazowa w Łomży |
Czemu ceny gazu utrzymują się na tak wysokim poziomie ? ostatnio troche spadły ale i tak są powyżej 1,40 Czy za tym stają jacyś ludzie którzy ustalają ceny ? O ile mi wiadomo na zachodzie gaz jest tańszy, czemu zawsze biednemu wiatr w oczy T
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mafia gazowa w Łomży |
To rzeczywiście zmowa. Dziś w Zambrowie kupiłem świetny gaz po 1,38. Na wysokie ceny jest tylko jeden sposób - omijać, aż zmądrzeją.
|
|
Brakuje kogoś kto się wyłamie. W Wawie tez na większości stacji ceny 1.37-1.39 ale są i takie po 1.29. I tam tankuję. Bardzo dobry gaz... GoRbI
|
|
A najtańsza benzyna w Łomży jest na stacji WZGS na przeciwko "Petrochemii". Dziś tam lałem U95 za 3,29 gdzie po drugiej stronie ulicy byla po 3,38 (chyba). Jakość paliwa jest ok. Druga tania stacja jest w Kupiskach. O 1-2grosze tańsza niż WZGS.
|
|
Czy na pewno jakość paliwa w stacji WZGS jest OK? Różnie to bywało, zwłaszcza z olejem napędowym.
|
|
Wystarczy wyjechać kilka kilometrów za Łomże i gaz jest kilka groszy tańszy.Pytalem z jakiego zródła biorą ... i okazuje sie że z Łomży.W Giżycku butla z gazem też jest 2-3 złote tańsza a nie ma tam rozlewni. Krzych
|
|
Nie napełniajcie butli na stacji autogazu !!!!! Przepełnią wam i rozwalicie sobie chałupę. A to jest rzeczą normalną, że w mieście na całym świecie paliwo jest droższe niż poz nim. Jak ktoś chce - niech zasuwa po 2-3 grosze taniej kilka kilometrów. Może oszczędzi ;-) Jacko
|
|
Ciekawe czy po referendum gaz podrożeje.
|
|
Ogolnie ceny benzyny w regionie roznia sie diametralnie...dlaczego? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Bo to Łomża, gaz drogi <= bo tu jest najbliżej rozlewnia, to normalka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |