Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarosław K. w Łomży |
We wtorek o 16 na st. rynku na nasze nie szczęście pojawi sie mr. Kaczyński ze swoim wiecem wyborczym , proponuje pójść w ślady pana Palikota i zorganizować wiec poparcia dla - byle kogo innego tylko nie dla niego ! Nadmienię iż mr. Jarosław czuje sie w Łomży jak ryba w wodzie ,bo tu pis ma najwieksze poparcie w regionie ,a nie wiem czy nie w całej Polsce , może warto było by pokazać ze jeszcze jest paru rozsądnych w tym miescie nie koniecznie popierających pis. ! szpenio - człenio!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarosław K. w Łomży |
Potwierdzam, jestem tego samego zdania
|
|
O fajnie - zobaczę na żywo jednego z niewielu uczciwych polityków w naszym kraju :)
|
|
Również się podpisuje pod tym postem....
|
|
Jak najbardziej przyjdę stawiam na racjonalnego i mądrego polityka a takim jest Kaczyński dość mam manipulacji przez pana ryżego i Po.
|
|
Dosyć Kaczora wybieram Komora
|
|
Dość Komora wybieram Kaczora Lepszy Jarek z kotem, niż Bronek z Palikotem DiDi
|
|
Przebrała się miarka , więc splunę na Jarka Ty! Małgosiaaa!
|
|
a ja przyniose dla Jaro dużą kaczuszkę, żeby mógł zrobić kupkę
|
|
Dość głupoty okazujecie na forum nie wyłaźcie z nią na Rynek. Oszczędźcie miastu wstydu.
|
|
Tommek Jak najbardziej przyjdę stawiam na racjonalnego i mądrego polityka a takim jest Kaczyński dość mam manipulacji przez pana ryżego i Po. popieram
|
|
Znaczy co popierasz ? Kolesia który przy 50'ątce dalej nie potrafi dzieci spłodzić ? czy na tego który nie umie zdać egzaminu na prawo jazdy ? Chcesz żeby nieudacznik wskazywał Ci drogę ? BTW, drogi elektoracie. Media skutecznie posklejały oczka i poza PO, PIS, PSL i SLD nie widzicie innych wariantów ? . Dekadę już ten motłoch rządzi i nic nie zmienia. Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.
|
|
Ja specjalnie pójdę i zobaczę jakiego nieudacznika jak zwykle wybierze nasz region :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
Proszę nie głosować na tego kandydata. Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Apelowanie aby nie oddawać głosu na Kaczyńskiego nie ma sensu,PiS od lat miał największe poparcie w Polsce B i tak będzie i tym razem. Zobaczycie , że na mapach poparcia Nasz region będzie jak jedyny w Polsce gdzie Kaczyński będzie miał największe poparcie. Trzeba iść na spotkanie zobaczyć moherowe berety machające różami oraz pozostałych członków sekty,którzy mają Jarosława za relikwie :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
Nowi "kandydaci", jak zawsze, mają nas za ostatnich głąbów i znowu zaczynają swoje oszukańcze pierdoły byle tylko dorwać się do koryta władzy. J tak jeden zaczyna nam obiecywać: ... mamy szansę stać się drugą Norwegią- Musimy pamiętać o nowej szansie. To jest wielka szansa dla Polski, że Polska stanie się drugą Norwegią - mówił Jarosław Kaczyński o polskiej energetyce podczas debaty kandydatów na prezydenta. Kandydat PiS odniósł się tym samym do złóż gazu łupkowego w kraju"... polityke prorodzinną (więcej dzieci), darmowe studia, jeszcze więcej dla wsi..." /Już pieprzyły inne skunksy o drugiej Irlandii, Japonii itp./ Drugi z kolei chce wszystkich "łączyć", rozwijać przemysł węglowy, wycofać się z Afganistanu itp....a głowy bym nie dał, czy nie sprywatyzuje np. lasów państwowych... Czy Was to nie poniża i nie obraża? Bo mnie tak! Nie rozumiem dlaczego niektórzy z Was tak mocno emocjonalnie angażują się w propagandę tych śmierdzieli i oszustów... więc pies ich o.srał! Zbych
|
|
Mamy prawo poprzeć człowieka mądrego, wykształconego, doktora prawa a nie dziecioroba, który zastawia się zdolnościami w tej dziedzinie, uczy się na wpadkach i ma baaardzo reprezentacyjną żonę kurę domową, która nie ma pojęcia jak się zachować , nie mówiąc już o jej szanownym mężu, który musi słuchać rudej żaby.
|
|
Tommek Jak najbardziej przyjdę stawiam na racjonalnego i mądrego polityka a takim jest Kaczyński dość mam manipulacji przez pana ryżego i Po
|
|
Ta powiadacie? Teraz wiadomo, że Polska to kraj idiotów. Zbych
|
|
Kaczyński to debil. Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Zagłosujcie na Putina (Komorowskiego) zdrajcy!!
|
|
Kto zagłosuje na Kaczyńskiego to osobiście postaram się aby jego morda wyglądała jak kebab.
|
|
Legendarny_Obywatel Kto zagłosuje na Kaczyńskiego to osobiście postaram się aby jego morda wyglądała jak kebab. TO JEST WOLNY KRAJ I KAŻDY GLOSUJE NA KOGO CHCE NIK NIE MOŻE NIKOGO ZMUSIĆ ŻEBY GLOSOWAŁ W BREW SWOJEJ WOLI JA I TAK GLOSUJE NA KACZYŃSKIEGO CZY CI SIĘ PODOBA CZY NIE TWÓJ PROBLEM
|
|
kobiecyinstynkt - ale ty jesteś kretynką !!! podstawą społecznosci jest rodzina - czyli mąż , żona , dzieci !! a ten głąb nie potrafi ani żony znależć ani dzieci spłodzić , nawet sadzenie drzew mu nie wychodzi nie mówiac nic o budowie domu , wielu bylo karłów w historii którzy dyktaturą chcieli podbić świat a Jarek chce być nastepnym , ale cóz i tak tępe społeczeństwo z podlasia zagłosuje na tego kolesia szpenio - człenio!!!!
|
|
Legendarny nie wypowiadaj się. Twoje oblicze jest już znane i to Twoją buźkę ktoś może przerobić na kebab. Głosuję na Kaczyńskiego! Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
po ile sa jajka na rynku ? moze się przydadza heheheeheh Znów mohery za nas wybiorą, a niech to jasny gwint strzeli. Zbiuerzmy się w szranki i idzmy głosować aby kaczyzm sie nie dorwał do władzy.
|
|
"Kobiecyinstynkt" to tirówka bez wartosci spod Wyszkowa.
|
|
SZPENIO-CZŁENIO-CZŁONKU , ZASADZIŁAM I JA MNÓSTWO DRZEW ZA KOMUNY BO TAK NAS ZMUSZANO O CZYM TY NIE MASZ ZIELONEGO POJĘCIA, TYLKO W GŁUPIEJ KWADRATOWEJ I RUDEJ TWOJEJ GŁOWIE SĄ ZBOCZONE MYŚLI, O KTÓRYCH BOISZ SIĘ NAPISAĆ BĄDŹ NIE MASZ ODWAGI .NO CÓŻ TONĄCY BRZYTWY SIĘ CHWYTA. TYLKO CI WSPÓŁCZUJE, NIE NAZWĘ CIĘ NAWET DEBILEM , BO U MNIE MUSIAŁBYŚ CHOĆ NA TYLE ZASŁUŻYĆ. ALE PRZYZNAJĘ,ŻE JESTEŚ DEBILEM.
|
|
kobiecyinstynkt to jak jutro pójdziesz na wiec to zaproponuj Jarkowi , że może Cie zapłodnić , zobaczymy co z tego wyjdzie :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
Jak najbardziej ciesze się że taki polityk będzie w naszej wiosce , ja na niego głosuję i mam nadzieje że wygra, i będę na wiecu
|
|
korytkowiak - wybierz, chcesz iść posiedzieć z roczek za obrazę Jarosława Kaczyńskiego czy wystarczy dobre pałowanie, tak z 60 kijów na du.pę i legendarny_obywatel stanie się obsranym i oślinionym bachorem! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
pan premier kaczynski buraki troche kultury
|
|
A ja proponuję nie oddawać głosu na Dzwonisława Komórkowskiego chyba, że ktoś lubi być 'dymany' w 4 litery.
|
|
miałem kiedyś psa , który wabił się RAMBO :) poczciwy ratlerek Ty! Małgosiaaa!
|
|
A SZPENIO JUŻ ZAPŁODNIONY PRZEZ KOGO CIEKAWE, A NIE SORKI ON HOMO NIEWIADOMO , ALBO SIĘ JESZCZE NIE UJAWNIŁ. WKRÓTC PARADA WOLNOŚCI MASZ OKAZJĘ SIĘ POpisać.
|
|
Do SP4_123 a twoja matka jaki beret nosiła,więc nie ubliżaj swojej matce. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
proveritate - brawo!
|
|
Osobiście to nie głosował bym na nikogo wszyscy z jednej gliny ulepieni chodzi im tylko o jedno tylko się stanowiskami mieniają żeby sie przy korycie utrzymać. Cały ten polski rząd to jedne wielkie nic. DAĆ SZANSE MŁODYM LUDZIOM!!!!!
|
|
Nigdy nie głosować na PO nawet już rozpierdzielili Krajową Rade Radiofoni i Telewizji . Nąstępny TVN chcą zrobić i prywtną telewizję i wciskać nam ciemnotę prosto w oczy
|
|
kobiecyinstynkt - no tak mozna było sie tego spodziewać iż jestes starym wapnem bo tylko tacy popieraja takich staroświeckich kandydatów , wam wszystko kazano , najlepiej wszystko na komune zwalić , na tysiąc % jesteś fanką radia maryja wiec cofam swoje słowa ze jesteś kretynką - ty jesteś pojebem socjalnym - i ku twojemu zdziwieniu napisze ci ze dokładnie pamietam lata komuny , róznica polega na tym ze inni sie rozwijają a inni stoją w miejscu i żyją czasami zamierzchłymi i wierzą w nażucone im wartości z góry ,bo tak w kościele każa to ja tak zrobie !!! szpenio - człenio!!!!
|
|
Co jeszcze PO i popaprańcy rozwalą sprzedadzą zniszczą ?
|
|
dsadadas
|
|
Nie pogrążajcie się! Przez Wasze wpisy udowadniacie, że Łomża to miasto buraków, bo inaczej tego nie można nazwać. Jest wolność wyboru i każdy głosuje na kogo chce. A obrażanie kogoś ze stron nie jest na miejscu.
|
|
Szpenio-człenio nie dyskutuje z debilami wsiokami co z buta tobie i twoim starym z gumowców wystaje snopek słomy. Najpierw się dokształć dopiero porozmawiamy. A ty w ogóle jarzysz co to są media i np. Radio Maryja ?. Pewnie nie wiesz jak się radio włącza .HE, he. P. Wszystko w tym temacie. Jak nie potrafisz nie pchaj się na afisz.
|
|
Polska jest najważniejsza tak? A kto chce z Polski zrobić drugą Norwegię? Kaczor.
|
|
Jutro? He he, lecę do sklepu kupić zgniłe pomidory :))
|
|
To nic nie da - i tak zdania nie zmienię. Głosuję na p.Kaczyńskiego :) Ja i moja rodzinka.
|
|
I ja też ;D
|
|
yebalił ich cały szyderczy system
|
|
proveritate napisał: Autor: proveritate (82.139.163.---) Data: 14-06-10 15:29 Do SP4_123 a twoja matka jaki beret nosiła,więc nie ubliżaj swojej matce. danny zabłysnął i zaklaskał przedmówcy Autor: danny (82.139.166.---) Data: 14-06-10 15:39 proveritate - brawo! I właśnie tacy ludzie jak Wy tworzą elektorat PiSu :):):):) Ty! Małgosiaaa!
|
|
spieprzaj dziadu ! ;P ciekawe czy jakaś małpa w czerwonym będzie na spotkaniu. może niech wszystkie kobiety się na czerwono ubiorą byłoby ciekawie ;)
|
|
chcesz zobaczyć jak wygląda elektorat PIS-u, LPR wejdź na link http://www.youtube.com/watch?v=LMfzwVOQdVM
|
|
|
Co by nie było to Pawlak i Kaczyński i Komorowski i Napieralski to oszuści. Ile razy każdy z tych kosztownych aktorów mamił oBYWATELI. Innych kandydatów nie ma ( są ale o nich nie wiemy ) TVP Kaczyńskiego innej opcji nie dopuszcza tak jak TVN promuje tylko chłopców/dziewczynki z PO. A PSL i SLD już wyliżą komu trzeba po wyborach i swoje miejsce przy korytku znajdą. W chwili nostalgii uświadomiłem sobie ilu zwyczajnie głupich ludzi jest w Polsce. Już nie chodzi mi tych co głosowali na wyżej wymienionych ale np. taki epizod z Samoobroną. Jak mogło wogle do tego dojść. Wracając do wypowiedzi przedpiśców, Kaczyński nie jest dla mnie mężczyzną. On sam siebie nawet tak nie traktuje. A poparcie ma tylko ze strony ludzi zapatrzonych w głos radia z Torunia ( nie kalam se ust nazwą ). Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.
|
|
|
ało blondloczek też z PEŁO i nawet miejsca tirówek nie są mu łobce. No no światowe to wiadomo że blondi, a potem co skrobanka i invitro nie pomoże.
|
|
dość kaczorydzyka wybieram mniejsze zło dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Nie pogrążajcie się. Jeśli całe społeczeństwo zachowuje się tak jak "forumowicze" z 4lomza, to później nie ma co narzekać na rządzących. Każdy ma swój rozum. Prezydent jest wybierany na mocy DEMOKRATYCZNYCH wyborów, więc niebawem okaże się tak na prawdę, czy większość naszego społeczeństwa potrafi wyciągać nie tylko ręce po zasiłki, ale i wnioski na przyszłość. _____________________ Ale to tylko moje zdanie :)
|
|
A dla mnie ta Wasza dyskusja to jakiś BEŁKOT. Żyjemy w państwie demokratycznym - każdy wybierze swojego prezydenta. Czasami mam wrażenie,że żyje w państwie ciemnych obywateli zakorzenionych w jakiś bzdurnych imaginacjach własnych marzeń. Albo to tylko w Łomży jest taka zaściankowość - aż boli! Co macie do Kaczyńskiego? Co macie do Komorowskiego?Napieralskiego? ... Naubliżał Wam?Zabił kogoś? Nie podoba się Wam sylwetka kandydata - to nie głosujcie proste?! P.S Dla mnie prezydent powinien znać przynajmniej jeden język obcy, mieć prezencje i charyzmę, poważanie i szacunek wśród współpracowników i obywateli oraz zagranicznych urzędników i oficjeli ... Niestety wśród PO PIS SLD PSL nie znajduje takiego kandydata i boję się,że nie będę mógł spełnić patriotycznego obowiązku a co za tym idzie - nie pójdę na wybory. Nie za taką Polskę walczyli nasi dziadowie! Wybory to patriotyczny obowiązek każdego Polaka! Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
ha! Kaczyński nie przyjedzie;))))) Jest dziś w Sądzie;) Sam chciał.
|
|
|
No i lipa,albo się spóźni albo nie będzie Pana Prezesa ;]
|
|
Kaczynski na PREZYDENTA
|
|
Szpenio-człenio - z całym szacunkiem, bo wnioskuję, że jesteś starszy ode mnie i to sporo, skoro pamiętasz komunę, ja jestem rocznik 88 i widzę, że mam więcej w głowie poukładane przez te lata niż Ty. Mi już sam Twój login mówi wystarczająco dużo o Tobie i Twoim poziomie intelektu, o ile wiesz co to takiego i tego doświadczyłeś (czytaj: nie doświadczyłeś). Przestań ubliżac innym i przypomnij sobie, że żyjemy w demokracji i panuje wolnośc słowa, każdy ma prawo głosowac na kogo chce, ale to nie znaczy, że masz prawo wyzywac kogoś od kretynów itp. Oglądałeś debatę polityczną z 4 panami kandydatami? Może nie była jakaś specjalnie rewelacyjna, ale pomyśl ... Zacznę w kolejności tych, których najbardziej nie toleruję ... 1. Pan Komorowski - głosił podobno, że chce państwa bez sporów i kłótni, a co robił podczas debaty? Zdawkowo odpowiadał na pytania unikając odpowiedzi i krytykując dotychczasowe rządy, obecną sytuację i kandydatury innych, przede wszystkim Kaczyńskiego. A gdzie fakty i konkrety, na które wszyscy czekają? Brak, bo nie powie nic innego, czego by już Polacy nie słyszeli od innych, kwestia wiary i przekonania? Możliwe, dla mnie kwestia wyboru, traci chociażby tym, że jest z ramienia PO, a póki co PO nie robiło nic innego, jak tylko blokowały rządy braci Kaczyński, którzy dla kraju chcieli dobrze, lecz nie mogli tego zrobic. Czemu? Bo w Polsce żyje pełno komunistów z dawnych czasów, którym wtedy ponoc było dobrze ... Powodzenia. Chcecie prywatyzacji TV, szpitali, zmian w systemie szkolnictwa? Dla kogo chcą dobrze? Dla nas? Czy może np. dla Ruskich, jeśli wiecie o czym piszę. 2. Pan Pawlak ... Jak dla mnie bez sensu o nim pisac, postac, której czas już minął, i tyle. 3. Pan Napieralski - w debacie mówił konkretnie i na temat, wiadomo, że gadka gadką, ale na mnie wywarł pozytywne wrażenie, Polska nie potrzebuje komucha w okularach z czupryną jak u pedała, gbura, który ledwo usta otwiera jak mówi, i chodzi mi tutaj o Pana Komorowskiego, tylko dla przykładu kogoś takiego jak Napieralski, otwarty i serdeczny. 4. Pan Kaczyński - dla mnie postac, która powinna wygrac te wybory, nie dlatego że powiedział o zamiarze kontynuowania polityki swojego brata, choc i tak nie mam nic przeciwko, ale dlatego że jest z PiS, a wiem, że oni zawsze dążyli do tego, by było dobrze. Lecz w kraju, w którym nie ma zgody i porozumienia tak się po prostu nie da, więc niech nikt mi nie pisze, że oni nic nie zrobili, bo mogę wyśmiac tę osobę w twarz, wierzę i mam nadzieję, że kraj pójdzie po rozum do głowy i Kaczyński wygra te wybory. Potrzebujemy osoby, która nie będzie czytała z kartki podczas ważnych wystapień i przemówień, a taki jest Kaczyniak. Dziękuję :)
|
|
dlatego też powinien wygrać, że jak zakapior złożył kontrpozew? Oto całą natura Jarosława. klin klinem. Wyszło szydło z worka i jego przemiana.
|
|
Yorker widać że jesteś 88 rocznik i jeszcze nie za bardzo poukładane w głowie;) a twój post to kupa śmiechu oraz propagandy pisu.
|
|
dla mnie postac, która powinna wygrac te wybory, nie dl na szczescie nie wszystko sie kreci wokół ciebie:)
|
|
yourker dziecko ,które pewnie wychowało się na wałkach tatusia ,który pewnie jest z PISu.Tak tata każe tak muszę zrobić.Większość młodzieży głosujących za PIS to dzieci ojców,matek z partii. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
jeżeli chcecie znów zastoju Polski to prosze bardzo, głosujcie na Jarka, ale przypomnijmy sobie co siędziało za kadencji Lecha - absolutnie nic. Wszystko wetował i Polska stałą w miejscu. za czasów SLD, kiedy mieli władzę w parlamencie i głowy państwa weszliśmyy do NATO i UE. Jesli wygra PO to znow POlska ruszy z miejsca i bedziemy silniejsi
|
|
|
Coś nie widziałem tego waszego wiecu, mocni w gębie napinacze. Było mnóstwo ludzi i świetna atmosfera. :] ![]() _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
Niech się bawią w internecie , dziś udowodnili ,że to ich świat ;) A ja mogę być moherem co mi tam .
|
|
Ciekawe kto będzie pierwszą damą jak wygra kaczor, jego kot?
|
|
Kolejny raz Łomża pokazuje jakich to mądrych ludzi ma... Każdy tylko chowa się za monitorem i pisze bzdury. Nie chcę namawiać nikogo do głosowania na konkretnego kandydata, ale Pan, który robi tyle gaf będąc tak wysoko w polityce jest dla mnie przegranym człowiekiem, Pan, który wyśmiewa innych kandydatów nie ma co liczyć na mój głos. Dlaczego ludzie nie widzą jak się ich karmi tylko tym co politycy chcą pokazać. Pan Kaczyński przynajmniejwie o czym mówi, jest przygotowany merytorycznie do kampani i przez to do rządzenia krajem. Życzę mu powodzenia i oddam głos na niego. Nie znoszę kłamliwego PO. Posłuchajcietylko wypowiedzi dotyczących wydobycia polskiego gazu. Coś mi się wydaje, że Pan Komorowski jest na etacie GAZPROMU. Uciekamy z Afganistanu? To dlacego Po wysłało kolejnych żołnierzy. Mądrzy zrozumieją. Nie uważam, że Kaczyński wszystko zmieni ale przynajmniej jemu zależy na Polsce. W tych wyborach nawet SLD jest lepsze od PO. Jeśli ktoś uważa inaczej to niech pomysli o tym przy tankowaniu... Chya więcej nie trzeba pisać. A z kolegą od kebaba chętnie się spotkam na ringu... Niby istota myśląca a broni ludziom posiadania własnego zdania. Cóż może i on zrozumie niektóre sprawy. Posumowując wszyscy tylko nie PO. Wybierzmy mniejsze zło. Polska ma być naszym domem i dumą a nie wstydem i biedą. Pozdrawiam
|
|
No nie wiem czy wie o czym mówi. Zaproponował IV RP, a dziś uroczyście zaproponował solidarność XXI wieku:) Ciekawie;)
|
|
Najpierw niektóre głąby co się wypowiadają na tym forum powinny trochę lektury poczytać a i tak nie powinni was dopuścić do głosu. Nie dziwne, że nasz kraj jest jaki jest jeśli mieszkają w nim tacy osobnicy. O ile mi wiadomo pierwsza dama to nie obowiązek, poza tym Pan Kaczyński jako kawaler poświęci więcej czasu polityce i nie będzie chciał się nachapać kasy ile wlezie aby swoją liczną rodzinkę utrzymać w przeciwieństwie do jego głównego przeciwnika, byt się według POlepszy ale komu?
|
|
Pan Kaczyński poświęci czas i owszem na skłucenie polaków. A głosy na niego oddają stare babcie i nieudacznicy.
|
|
Poświęci więcej czasu matce a nie Polsce. Jesteś zbyt optymistyczny:)
|
|
Włos się jeży na głowie czytając posty chyba młodych ludzi. Łomża to już nawet nie wieś ale zacofany, oszołomiony zaścianek. Dobrze, że jesteśmy jedynie niewielką wysepką na mapie Polski, gdzie Kaczyński ma tak duże poparcie i to wśród młodych. Nie ma co liczyć na szybszy rozwój naszego regionu bo zawsze będziemy postrzegani jako zacofane zaplecze Rydzyka i jego przydupasów. Trzeba zająć się organizacją wyjazdów na Wawel i do Torunia. To jedyna na dzień dzisiejszy realna szansa na udany biznes w tym mieście.
|
|
Jarek , przyjechal wygadal sie.., swoja osoba przypomnial brata i wiezy rodzinne, przekazal swoje glebokie przekonania na dobra przyszlosc i kwitnaca polska gospogarke ,
|
|
Ciekawe że nie pojechał do Białegostoku:) Czyżby dlatego, że jak wspomina Współczesna w Białymstoku nie ma wyborców takich jak tu?:) http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100616/REG00/660297753
|
|
a czy go tam zapraszano????????
|
|
Lala26 spokojnie nie bój sie o młodych ludzi w Łomży wszystko jest ok. Ja byłem na tym wiecu i widziałem co się tam działo tak pod sceną stało 300stu fanatyków pisu i to wszystko ale ci co byli z ciekawości po bokach starego rynku tam to dopiero były komentarze i to własnie młodych ludzi każde wystąpienie działaczy pis wywoływały salwy śmiechu młodych a apogeum śmiechu nastąpiło kiedy Beata Klępa z pis zaczęła śpiewać:DD był niezły ubaw ale też widziałem zażenowanie na twarzach tych ludzi że taki skansen właśnie odbywa się w Łomży i że ci propagandziści z pisu takimi prymitywnymi chwytami mieszają ludziom w głowach. Były takie wypowiedzi tych młodych osób że jak kaczka wygra to wyjeżdża z Polski.
|
|
|
A oto ten skansen:D widzicie tego pingwina co klaszcze koło Klępy:D http://www.tvn24.pl/0,1660914,0,1,pantera-prawicy-spiewala-w-lomzy,wybory2010.html
|
|
O! nie dotyczy mnie uprzedził;D
|
|
spiewalam razem z nia, ona wie co to jest tradycja! brawo! w nowoczesnym rytmie i dopingiem ; same miodzio!
|
|
Kaczyński to ****.
|
|
c h u j
|
|
Pan, który wyśmiewa innych kandydatów nie ma co liczyć na mój głos. myslalem, ze caly czas piszesz o kaczynskim:)
|
|
na tvn24 na tym krotkim filmiku pokazano jakby stype:)
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=100358&t=100358
|
|
Zobaczcie jaki jest ten Wasz kandydat. Nie poszedł na debatę 1:1 z Komorowskim, który go serdecznie zapraszał, bo nie, bo się nie zgodził, nie chciał etc, a teraz gdy przegrał w sądzie chce takiej debaty - i jeszcze zwolennicy JK mówią, że gdy Komorowski nie przyjmie wyzwania to znaczy że się boi. Czyż to nie obłudne?
|
|
KACZYŃSKI będzie PREZYDENTEM! Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
|
http://www.wykop.pl/artykul/386103/wielkie-odkomorzanie-polski/ http://antydziad.salon24.pl/173033,pytania-do-bronislawa-komorowskiego-po-prezydenta
|
|
Widzę, że kilku dzieciaków i fanatycy PO przeżywają wizytę Jarosława Kaczyńskiego w Łomży. Gdzie wasz Bronisław? Czemu nie przyjechał do Łomży? Odpowiedź jest bardzo prosta, bo musiałby zabrać ze sobą kilka autobusów klakierów, by podobne spotkanie na Starym Rynku miało jakakolwiek frekwencję. Bez tego w Łomży mógłby liczyć że przyszłoby, co najwyżej na kilkanaście, kilkadziesiąt osób. Jak by pokazało to TVN, wstyd i obciach na całą Polskę. Stąd wybiera zamknięte imprezy, gdzie z góry zapewniona jest frekwencja. ![]() Spotkanie w Łomży było bardzo sympatyczne, a relacja TVN jak zwykle zmanipulowana. W czasie występu zespołu ludowego, a także śpiewu posłanki Beaty Kempy, który bardzo spodobał się ludziom, TVN w swoim materiale wstawiała przebitki starszych osób, zdjęcia zrobione jeszcze przed przyjazdem Kaczyńskiego do Łomży.
|
|
fakt Czemu nie przyjechał do Łomży? ale glupie pytanie zadales fanatyku pisu manipulacja- oczywiscie jedyna odpowiedz godna was
|
|
http://sed3ak.salon24.pl/195274,rozgrzal-sedzie-dwururka a ty za to jaka madra odpowiedz masz xxx
|
|
W związku z działaniem Marszałka Sejmu po „Drugim Katyniu” 10.04.2010 r. mam następujące pytania do dzisiejszej PO Głowy Państwa: Na jakiej podstawie prawnej Bronisław Komorowski ok godz. 10.00 w dniu 10.04.2010 przejął obowiązki Głowy Państwa, jeżeli w tym samym czasie Rzecznik MSZ na konferencji prasowej mówił o tym, że prawdopodobnie 3 osoby przeżyły i są ranne, i że ta informacja będzie sprawdzana? Skąd Bronisław Komorowski wtedy wiedział, że wśród tych, co przeżyli nie ma Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego? Czy do przejęcia obowiązków Prezydenta RP przez Marszałka Sejmu nie jest potrzebne formalne stwierdzenie zgonu Prezydenta? Skąd Komorowski był tak pewien śmierci Prezydenta RP, że zdecydował się zaryzykować złamanie Konstytucji RP (co grozi Trybunałem Stanu)? Uwaga: media podały, żeciało Prezydenta znaleziono, ok. godz. 16-tej. Co robił Marszałek Komorowski w sobotę rano w Gdańsku? Dlaczego w obliczu wysokiego prawdopodobieństwa zamachu na najważniejsze osoby w państwie Marszałek Komorowski nie zwołał sztabu kryzysowego (Premier, Ministrowie MON i MSZ, Szefowie służb specjalnych, Szef Policji, Zastępcy poległych dowódców Wojska Polskiego, Marszałek Senatu, Prokurator Generalny etc.) oraz w interesie państwa nie zadbał o bezpieczeństwo swojej osoby i innych wymienionych osób? Czy i skąd Bronisław Komorowski wiedział, że nawet, jeśli to zamach to jego nie dotyczy? Dlaczego w sobotę do Smoleńska nie poleciał Andrzej Seremet – Prokurator Generalny? I ostatnie: Dlaczego Bronisław Komorowski Marszałek Sejmu i p.o. Prezydenta RP w obliczu śmierci najważniejszych osób w państwie i armii na obcej ziemi i w obliczu możliwego „konfliktu interesów” nie wystąpił o powołanie Międzynarodowej Komisji Śledczej(takiej np. jakNiezależna Międzynarodowa Komisja Śledcza d.s. konfliktu w Gruzji kierowana przez szwajcarską ambasador Heidi Tagliavini)? -Zwłaszcza w sytuacji: 1. niesłychanej powagi sprawy, 2. oczekiwań społeczeństwa polskiego i społeczności międzynarodowej, co do gruntownego wyjaśnienia sprawy, 3. zagrożenia śledztwa matactwem ze strony rosyjskiej (znana jest wszak fatalna reputacja FSB i GRU) 4. uzasadnionej obawy oskarżeń każdej ze stron o matactwo, 5. zagrożenia konfliktem międzynarodowym w przypadku, gdyby śledztwo wykazało, iż ofiary katastrofy zginęły w wyniku zamachu. Mam nadzieję, że podczas zbliżającej się kampanii wyborczej Bronisław Komorowski będzie miał okazję na te pytania odpowiedzieć.
|
|
Łomża miasto pisowskie i dlatego nie byłoby pewnie takiej frekwencji gdyby Bronek odwiedził. Zresztą po co się poniżać wiwatując komukolwiek jakby był jakimś zbawicielem.Ani Kaczka ,ani Komorowski nie są godnymi by klękać przed nimi jak przed Bogiem. Tak tak TVN manipuluje cały czas.Dla zwolennika pisu wszystko co nie jest po jego myśli jest zmanipulowane. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
thomas większość samochodów miało BKL albo BLM z Łomży może było z 200 osób takiej inteligencji jak anty hasbar faszysta pozdrawiam i pozwolisz że zacytuję Ciebie Tak tak TVN manipuluje cały czas.Dla zwolennika pisu wszystko co nie jest po jego myśli jest zmanipulowane. dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Lomza to dla Kaczynskiego - Historia, nie mily smak golonki i zewny spiew
|
|
Przypominam, że Jaruś-premier ze wszystkich sił parł do Via Baltica przez Białystok! (Nawet narażając nas na unjne kary!). Jego wybór to ryzyko dla Łomżan! Zbych
|
|
maly chlopek roztropek, a tyle o nim mowia!co on w sobie ma?
|
|
to czego inni nie mają i co sprawia, że ludzie na niego zagłosują, mam nadzieję, że wygra
|
|
nadzieja matka glupich...
|
|
![]()
|
|
KACZYNSKI GORA!!!!! tutu-rutu prawda
|
|
Spiepszaj dziadu!!!!
|
|
Kartofel dołem bo do góry mu brakuje dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Dystroier napisał(a): thomas większość samochodów miało BKL albo BLM z Łomży może było z 200 osób takiej inteligencji jak anty hasbar faszysta pozdrawiam i pozwolisz że zacytuję Logiczne że większość samochodów była spoza Łomży bo łomżyniacy albo przyszli pieszo, albo przyjechali MPK-ami. ;) Nie oszukujmy się Łomża jest moherowym miastem co pokazały już niejedne wybory.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |