Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wybory |
Podobno najwieksze poparcie ma Marszałek Komorowski... Kto tak twierdzi??? chyba tv?? jak tak jest to po co nam wybory w niedziele jeżeli już wiadomo kto wygra.. tv - blokuje kandydatów.. naganiają swoich z góry wiadomo kto wygra dlaczego>>?? tak jest ja wiem Telewizja ma najwiekszą władze.. rządzą nami.. czyżby tak niejest?? ludzie powinni pokazać czego chcą.. a nie czego z góry nam oferują dlaczego niepokazali w tv na debacie jeszcze 3 kandydatów.. bo co?? czasu na emisje niemieli..?? czy sie bali konsekwencji.. ?? tv - jest najwiekszą władzą w polsce niedajmy się.. !!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wybory |
Chłopcze najpierw naucz się poprawnej gramatyki i ortografii, bo tylu błędów dawno nie widziałem.
|
|
|
Patrze że na forum znawcy orografi sie znaleźli w cale odrebne tematy twożą.. wiesz co zapisz sie do partii poprawnej pisowni.. może tv cie poprze..
|
|
Nawet nie wiesz co to forum polityczne.
|
|
A TY pOOL NIEWIESZ CO TO FORUM ORTOGRAFICZNE ......
|
|
do Lobo - niezła fotka :D Popieram do pool - to że ktoś robi błędy ortograficzne to nie znaczy że nie ma nic do powiedzenia, jedno z drugim nie ma nic wspólnego.. To prawda że tv manipuluje nami jak chce..
|
|
ciekawe gdzie te pejsate tevałeny takie sondaże nachapali, ludziom mętlik w głowach robią i widzą tylko komorowską i kaczyńską, a reszta to co tak dla pokazówy ? ciągle ci sami złodzieje
|
|
mam ciagle obawy, czy Komorowski jako prezydent podola, czy z tej okazji soda mu do g...nie uderzy..
|
|
|
na forum polityczne z takim tematem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |