Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS |
Proszę państwa w imieniu rady mieszkańców i działaczy piłki nożnej wnoszę o zlikwidowanie klubu łomżyńskiego ŁKS ŁOMŻA. Decyzja ta została podjęta przez samego prezesa PZPN Grzegorza Lato. Cytuję słowa prezesa: Przegrana z Siemiatyczami zaprocentowała na zbankrutowaniu i splajtowaniu klubu oraz braku jakichkolwiek umiejętnośći łomżyńskich graczy, poprostu dno i syf myślę że jest to racjonalna decyzja. Prokuratura w Siemiatyczach wniesie śledztwo przeciwko organizatorom i kibicom wyjazdu na mecz, o nielegalny wstęp na stadion i pobicie siemiatyckich piłkarzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS |
idz deklu
|
|
mówiłem że ten cały ŁKS to są chu*jograjce
|
|
Dlaczego dzieci dostają komputery na komunie ? Mam nadzieje, że po napisaniu tego jest Ci już o wiele lepiej. SLAVA
|
|
jebnij się dzieciaku na łeb i napisz jak było.. może Ci się przestawi coś w tym zrytym berecie.. __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
wiecie gdzie teraz tomasz staniorski gra?czy wogole gra?
|
|
w Łomży gra.. co za debilne pytania.. __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
niewiem pytam sie
|
|
boz tego co wiem to latal po tych klubach i miejsca nie mogl znalesc
|
|
wystarczy raz przeczytać skład.. gra w podstawowej 11.. daj 11 latkowi kompa.. TIBIA-forum, TIBIA-forum.. i tak na zmianę.. __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
sorki czytalem i go nie ma w podstawowym skladzie a po drugie to jk pisalem latal od miasta do miasta i nie wiedzialem ze gra w lomzy a po trzecie kiepski z niego zawodnik
|
|
kiepski to Ty jesteś.. nie wiesz to nie pisz.. __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
Ja wiem wszystko.
|
|
wiem wiem nawet ci moge pwiedziec jak jego bratma na imie
|
|
|
|
legendarny z tego staniorskiego jaki gracz jest? szczeze
|
|
alo
|
|
Jeden z tych który chowa się po kątach widząc kibica ŁKS'u. :) Ale teraz po wypisywaniu tego co Ci go łba przyszło nie dziwię Ci się, że to robisz! :) enie menie
|
|
|
poszczekaj jeszcze gnoju a namierze Cię i zobaczymy czy wtedy zakpisz ze mnie jak staniesz ze Mną twarzą w twarz
|
|
jak do mnie pijesz to nie musisz namierzać! daj adres a postaram się jak najszybciej zapukać do twych drzwi :) enie menie
|
|
Ty dziecko masz 15 i jeszcze skaczesz?
|
|
Dziecko moje drogie, Ty nie wiesz z kim piszesz anonimowy człowieczku więc radzę Ci cicho siedz bo zaraz mogę sprawdzić z kim mam "do czynienia"
|
|
nie wiek lecz technika zrobi z cb wojownika haha ;] to jak jesteś taki pewien siebie i swoich poglądów to sie ustaw ze mna :) enie menie
|
|
To dawaj na Wąską twardzielu.
|
|
Kancelaria Wąska 74a
|
|
A ty dawaj na dach ratusza za 2 minuty :] enie menie
|
|
Tak poważnie to widać, że nie wiesz nic o życiu skoro składasz takie propozycje to widać, że jesteś jeszcze mały szczyl który udaje pseudogangstera ;)
|
|
Za to Ty jesteś ziom, bo obrażasz klub z ponad 80 letnią historią. Pamiętaj, że życie to żart kosmosu i pożałujesz tego co napisałeś. Dobra, dobra pseudo gangster ze mnie ale moja propozycja była identyczna jak Twoja ;] enie menie
|
|
Ogarnijcie się. Na forum trolle niech sobie piszą w myśl zasady "cwaniak w necie ci*a w świecie". Nie ciśnieniujcie na nich bo internet to ich życie i gdzieś muszą poszczekać:) A już w ogóle te "ustawki" na 4lomza to komedia że nie trzeba telewizji oglądać wystarczy poczytać. A panowie z WP patrze za namierzanie będą się brali:) Denerwujące jest jedno - każdy wie gdzie są zbórki Pan legendarny też zapewne wie ale nie podejdzie i nie powie co myśli tylko na forum swoje żale wylewa. A może szanowny Obywatel się nam tutaj przedstawi? No chyba że to jakiś herszt ekipy sportowej Perspektywy:D Parodia, komedia i kabaret. Normalnie ze śmiechu można zejść. PS. Tylko się nie lejta:D Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Ja nic nie obrażam a jedynie oceniam, a to jest różnica.
|
|
|
Tak się składa, że ja akurat mam 45 lat.
|
|
do A-Z - Ja się z nikim nie ustawiam-porostu go wyśmiewam :) dobra legendarny see yoo bo widzę ze się na miasto śpieszysz porządzić haha :D AVIVA ŁKS! enie menie
|
|
Obywatelu, jeśli masz zamiar się ze mną wykłucać to proszę cię daruj sobie, nie po to założyłem temat żeby hejterzy tacy jak adrian44 cisneli.
|
|
"Tak się składa, że ja akurat mam 45 lat." Oj coś mnie chyba oszukujesz:) Nieważne. "poprostu dno i syf myślę że jest to racjonalna decyzja" "Ja nic nie obrażam a jedynie oceniam, a to jest różnica." Jeżeli powiem że dla mnie jesteś "dnem" i "syfem" to znaczy że Cię oceniam czy obrażam? Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
"Tak się składa, że ja akurat mam 45 lat." "...żeby hejterzy tacy jak adrian44 cisneli." Masz bardzo młodzieżowe słownictwo jak na 45lat...
|
|
ja ma jeszcze 39 w tym roku, a potem to juz z gorki!
|
|
Chłopak ma 19 lat i nazwisko K*********i także wszystko rozkminione;] Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Czyżby Szymon Andrzej ;]
|
|
http://nasza-klasa.pl/#profile/11181148 To jest legendarny Obywatel ! ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
Z TEJ STRONY TEN SZYMON ANDRZEJ ZA KTOREGO TEN legendarny obywatel sie podaje dostalem mnustwo email na nk i nie tylko i informuje ze nie ja pisalem te zbrezne teksty jakie tu ktos wypisal i nie życze se by kto kolwiek podszywal sie pod moje nazwisko a tym bardziej pisal takie zeczy jesli jestes kozak to wyjaw swoje prawdziwe dane
|
|
|
Jeżeli to nie Ty to oczywiście przepraszam za pomyłkę i zwracam honor:) A na każdego przyjdzie czas i pora:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
nie korty1991@gmail.com to nie moj email ale uprzejmie prosze zainteresowane osoby o pomoc w zlikwidowaniu szkodnika .osobiscie domyslam kim jest owa osoba poniewarz to juz nie 1 raz ale poprzednim razem puszczalem to w nie pamienc poniewarz uwazam ze na dzieci nie ma co nerwow se psuc ale to juz zA WIELE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |