Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginęła suczka rasy labrador |
Tak, jak w tytule. Zgubiła się 8-miesięczna, biszkoptowa suczka rasy labrador. Zniknęła 12.06.2010 około godziny 21. Ostatnio widziana w rejonach Podleśna - Włókiennicza. Na szyi miała obróżkę z napisem Dingo. Ktokolwiek zna jej miejsce pobytu proszony jest o kontakt mailowy lub na forum, za odnalezienie Sońki przewidziana nagroda.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginęła suczka rasy labrador |
trzeba pisać na wewnętrznej stronie obroży nr telefonu, albo wieszać im u szyi breloczki z takim grawerem. P.S. trzymam kciuki, że się znajdzie. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
jak zwykle ktos nie dopilnowal..
|
|
Jak zwykle, tylko tym razem to nie ja za to odpowiadam
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=278082&t=278082
|
|
cholerny te suki, z mala ****, cichodajki , szczawice, kundle z przycietym ogonem!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jak masz ze sobą jakiś problem to się utop, a nie spamujesz na moim temacie. To jest temat o poszukiwaniu mojego psa, a nie twojego mózgu.
|
|
labradorów zaginionych tera to jak psów
|
|
"Myślę, więc jestem", po tych słowach kolega arabski zniknął. Przypominam, że poszukuję mojej kochanej labradorki, a nie trolli forumowych.
|
|
a idz ty chamko, jak masz taki charakterek to nawet jakbym psa znalazła to bym sprzedała a nie tobie oddała ;] ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |