środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ganksterski plan

(Bilingi świadczą, że od września 2004 r. do marca 2005 r. wykonał on do Jacka Ch. ponad trzydzieści, przeważnie krótkich telefonów.

To właśnie na wiedzy uzyskanej w rozmowach z "Trzewikiem” Mariusz S. oparł zeznanie w sprawie planowanej korupcji sędziego penitencjarnego. Było to latem 2005 r., po tym jak prowadzona przez Ch. prokuratura prowadziła narkotykowe śledztwo. Oskarżeni w nim byli koledzy syna tego sędziego. Chłopak był w nim świadkiem.

W tym czasie do "Generała” miał zwrócić się pewien skazany z Warszawy. Karę odsiadywał w Zakładzie Karnym w Grądach-Woniecku (pow. zambrowski). Za 20 tys. dolarów "Generał” miał mu załatwić przedterminowe warunkowe zwolnienie. Gangsterzy mieli zwrócić się o pomoc właśnie do prokuratora Ch. )

co o tym sadzicie bral w lape

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ganksterski plan

jesteś bałwan który kopiuje i wkleja te same teksty które setki razy czytaliśmy.
A tak w ogóle to chłopczyku twoje sądy o tym czy ktoś bierze w łapę czy nie to zostaw sobie\ albo do ABW idź a nie na budowie w Uk robisz

burczymucha ----> słuchaj facet czego ty pierdolisz takie głupoty ja ci powiedziałem już pieprzysz takie głupoty co ci ślina na język przyniesie to ty pieprzysz słuchaj synek zejdź ze mnie bo to au się złe dla ciebie skończy !!

spedemon- szczerze Ciebie popieram, ten ******** PROWOKUJE!

szczerbinka ty wiesz co to prowokcja? spedemon to rura z poludnia

Bral na 100% sulima to menda i pedal ale na pewno nie ryzykowal by swej dupy zeby to bylo klamstwo...
Jeb....c ich...

Ziemia jest piekłem innej planety.

a zdawalo sie ze sulima dobry chlopak a tak sie spedalil ilawe calo trzymal w swoich czasach a tu kutasa wbil w swoich

:):):):)))))))))))))))

burczymucha całe południe ci w oko pluje a szczególnie na Prusa 8

na prusa 8 to same kalesoniarze hee

Szczylu ty żebyś mieszkał na Prusa 8 to by cie dawno na kopach z tad wynieśli

daj adres dokladny to moze wyniesiesz

Kto sie kur...o urodzil kanarkiem nie zdechnie....Pala byla lecz w ukryciu dobrze sie bunkrowal.Moze i w Ilawie juz z dupska walil tylko po cichaczu u wychowka.
Kto to moze teraz wiedziec...

burczymucha zle napisales kutasa to on wbil lecz nie w swoich tylko swoja morde.....h...j mu na grób

gówniarzu ty idź se grilla przed blokiem odpal a nie piszesz głupoty na forum dzwoniłem do Olsztyna no i niestety będą zlikwidowane komputery

spademon co ty taki elektryczny hahaha.....To jest forum i kazdy moze wyrazac swoje opinie....
Cos cie zabolalo w tym poscie ????
Moze to ty sulima????

Balthazar2205 słuchaj synek kogo Ty chcesz k**wa uczyć Ty dzięciole...kogo...

spidemon pilnuj prusa 8 bedzie lepiej

Sluchaj flecie jak cie matka podrzucala to powinna zlapac.Ja ci nie uragalem fajansie.A od synkow to swe jajca nazywaj pokemonie.
To tyle do ciebie nastepny zjebie przydupasie konfidentow...

patrze ze lapowkarze sie nie wypowiadaja

?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org