Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga wróciłem |
Uwaga, wróciłem! Oryginalny i prawdziwy jedyny niepowtarzalny Jaś Śmietana do Waszych usług!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga wróciłem |
pozdrawiamy
|
|
widzisz ile musisz tematow łochu zakładac wszyscy cie w dupie maja i nikt ci nie bedzie odpisywal
|
|
myślałem ze już tobą świnie skarmili , a jednak myliłem się
|
|
czym jeszcze sie pochwalisz..?
|
|
Siemka jasko dawaj czadu smutno jakos bez ciebie ale czy ty to napewno ty??? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
nie on ... nie widzisz ze to jaśu nie jasio
|
|
dwa bobki!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
szczebiotka ty sie uczysz czy pracujesz ???? Ja nie wiem jak mozna nie miec nic w zyciu poza kompem.... jestes tu gwiazda pierwszego planu wszedzie cie pelno,jak znajdujesz na to czas???? I chce ci sie tak produkowac???? Powiedz czy jest jakis post ktorego nie cenzurujesz???? Nudzisz sie kup se zolwia,moze przy nim sie nie spocisz.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Jasiu rządzi forum 4lomza hehe Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
sluchaj ty nic nie rozumiesz pewne sprawy cie przerastaja twoj plowy, plaski swiat porownujesz do mojej bajki, oj nie ladnie chcialabys as wiedziec i zobaczyc co ukrywam i cie jezyk swedzi haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaja sie czuje wsapaniale ! moja radosc jest wielka !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
jasiu zwal sobie konia!
|
|
szerbiota dla mnie to tylko jeden zawod pozwala tak dlugo molestowac kompa 24 godz na dobe... To burdel budzisz sie albo nie idziesz spac i komentujesz wszystko dookola.nie masz swego zycia a do starych nie wrocisz bo juz we wsi wszyscy wiedza jak to parzysz sie w wielkim swiecie... Masz racje twoj swiat jest bardzo kolorowy.swego czasu i ja go odwiedzalem jako petent... tak trzymaj i podaj cene moze sie skusze.... Powracaja wspomnienia .... ;) .......Pozdro......Lala..... Sie czujesz wspaniale.....hahaha Sie panie czestuja.... Sasiedzi????? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
******* sie i zatkaj
|
|
mierzi mnie twoje chelstanie sie samym soba,
|
|
Balthazar2205 wyobraz sobie, ze ja zawsze mialam kokardy bedac dzieckiem, nie wiem czy widzisz.. o czym... mowie, chyba nadal je nosze, teraz ROZUMIESZ!
|
|
pamietam, jak babcia prasowala kokardy nad czajnikiem z gotujaca sie woda, potem je wplatala we wlosy, i te kokardy ciagle sa we wlosach o kurrrrcze!!!!!
|
|
Balthazar2205 DOKŁADNIE! Pomysłowo.
|
|
Odwiedź Choroszcz. To jest baaardzo kolorowe miasto :)
|
|
Szczebiota juz tam jest i kokardy tez.... feder ja bedac daleko wiem ze w Choroszcy wesole miasteczko juz dawno zamkniete.... postaraj sie o leprzy wywiad...jesli interesuje cie bardzo wesole miejsce to zapraszam do kosciola.... ;) albo wystapienia przyszlych prezydentow.... No ewentualnie priv ze szczebiota nieokreslona dziewczyno z plakatu reklamy zelazek.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Dobra na dzis dosc hahaha....lece bo mi woda w czajniku buzuje musze se torbe wyprostowac i wplesc w czyjes wlosy..... Ach jakie to romantyczne,cos jak z pamietnika gumowej lalki.....lecz internet wszystko przelknie.... Jasiu to twoj post gdzie cie nosi krowom trza isc dac....pozdro janek nie daj sie.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
widzę ze szczebiotce zaczęło juz dobrze wirować w bani :) co Ty ćpasz szczebiotka ? co Ci w dzieciństwie zrobili ze musisz teraz tak pokutować ??
|
|
trompka :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |