środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
I po fontannie-już nie tryska

Wielce reklamowana fontanna na strzelnicy ulegla awarii.
Znowu bubel jak przy Starym Rynku.
Spójrzcie tylko na zdjęcia dzieciarnia i młodzież biega po fontannie jak szalona, zatyka otwory, zabawa na całego, po prostu brak nadzoru i stąd awaria i to poważna. Dzieciarnia czeka aż naprawią aby kontynuować zabawę!!!
A wystarczyłoby ogrodzić murkiem jak w innych miastach czy zagłębić w podłoże z wodą aby nie było bezposredniego dostępu do wypływających strumieni.
kto to zaprojektował i kto za ten bubel wziął kasę!!!
Jutro odbiór!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: I po fontannie-już nie tryska

dokładnie fontanna KAPUT

karolina25 moja fontanna nigdy nie zawodzi - zawsze tryska :)

Ty! Małgosiaaa!

SIE DZIWICIE? BANDA DEBILI PEWNIE BIEGAJĄC PO OTWORACH COS USZKODZIŁA..... NO TO NIE JEST NORMALNE :d

Dzieci sie cieszą jakby wody w domu nie miały :D .

----------------------------------

- Umiesz liczyć? - spytał.
- Tak - Odpowiedziała zaskoczona.
- Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł

DOKŁADNIE... ALE CZEGO SIE SPODZIEWAC. TO łOMŻYNIACY

ta fontanna jest tak zaprojektowana zeby po niej biegac i napewno dziecko nie moglo zepsuc jej zatykajac otwor, a tak btw jak zawsze wam nic nie pasuje, siedzcie w domach nie wychodzcie i najlepiej jakbyscie nie zakladali takich tamatow no i milej burzy

Lomzes

A ty ciekawe skąd??

@ malpa

ta banda debili to male dzieci a co za tym idzie...kiedys tez nim byles POJEDYNCZY DEBILU!

xxx

TYLKO ZE TAM I JACYS DOROSLI TEZ SĄ . KTO IM POZWALA TAM WCHODZIC?;]

przechodzilem dzisaj...widzialem tylko dzieci,dorosli siedziali na lawkach

xxx

to tylko 80 tysięcy

było zadzwonić na naszą kochaną straż miejską i zrobić porządek a nie żalić się na forum :P

akurat ta fontanna mi się podoba, porównując do tej ze Starego Rynku - niebo a ziemia.

A kiedy powstanie piramida na starym rynku ? tego nie moge sie doczekać :D

no co wy pier....cie...? Byłem dzisiaj obejrzeć tą fontannę i normalnie gromada dzieci sie bawiła bo fontanna odpaliła o 21.15 i do 21.30 można było się popatrzeć jaką dzieciaki mają radochę. I muszę przyznać, że jak na taką Łomżę i na takie miejsce to bardzo ładną fontannę wybudowali. Oby tylko nie było tak jak z basenem, że zaraz wyjdą wszystkie bóle...

lysy89

Nie 80 tyś a 800 tyś.

cytat:
"Wszystko kosztowało nas jedyne 800 000 zł (słownie: osiemset tysięcy złotych)."

Tylko na 4lomza rodzą się tak bzdetne tematy. Dlatego to forum kwitnie, bo admin pozwala wypisywać głupoty. Jacy użytkownicy (oczywiście nie wszyscy), takie forum.

maciek masz rację.Bzdurne tematy rodzą się z obyczajów politycznych.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

tego rodzaju fontanny na świecie projektowane są własnie po to by można było do nich wejść popluskać się, wiec nie sądze by fakt że ktoś zatkał nogą otwór spowodował że się zepsuła. Nie dziwie się że dzieci szalały... dla nich to absolutna nowość i fajne wydarzenie. Wkońcu jakaś fontanna dla ludzi. Dlaczego w innych miastach można mieć fajne fontanny a u nas nie? Fontanna to ruch. Ja rozumiem ze fajnie usiąść na lawce i pooglądać , ale po co zaraz tworzyc mury? a może szyby pancerne zamontować?

slimaki jedne fontanne po prostu na noc wylaczyli co wy myslicie, ze cala noc bedzie Wam sikala? Nie normalna jakas jestes nie wiesz i od razu temat zakladasz, mieszkam kolo strzelnicy i jakos dziala...

Fontanna została wczoraj wyłączona, bo w środę był jej test a dopiero dziś będzie oficjalne jej oddanie 'do użytku'. Co wy piszecie za głupoty, że dzicz się bawi, dlatego że to Łomża. Tak jest w każdym mieście gdzie jest taka fontanna. Widać, że nie wychylacie nosów poza Łomżę. Pod Arkadią w Warszawie jest bardzo podobna fontanna i tam też za każdym razem jest mnóstwo dzieci i biegają po niej i jakoś nic się nie psuje. Nasza fontanna też nie jest zepsuta. Dzisiaj tryśnie ;)

do małpa@ , po przeczytaniu twojej wypowiedzi można stwierdzić ze twój poziom inteligencji starcza ci tylko na oddychanie "debilu" wiem ze nasuwa ci się to często na usta bo zawsze słyszałeś lub słyszałaś jak wołają do ciebie starzy nie mierz wszystkich swoja miarą , pozdrawiam w ten upalny dzień i proponuje ochłodzić się przy fontannie jak już usuną awarie

powiem Wam jedno, fontanne za moje i wasze pieniądze zrobili, jeszcze na dodatek banda gnojów nie umie jej poszanować!! Chlapać to każden jeden by sie chciał a robić to niema komu

MR. Y
stul pysk

gnojem to wali u ciebie w domu . ile do niej dołożyłeś ??

małpa w pysk to możesz dostać gnido wiejska ,niedorobie , pustaku geju itp

Ja tamtędy przechodziłam wczoraj koło południa i dzieci jak to dzieci biegały tam, skakały całe zmoczone wodą od stóp do głów. Jednym słowem była to dla nich wielka frajda. Nikt nie robił tam niczego co mogłoby być powodem zepsucia tej fontanny..

mr.y
gej? jestem dziewczyną.

Zalosna, gruba, zakompleksiona 15-latka....

buahahahha

po twoich zajebiście obszernych wypowiedzeniach można stwierdzić ze jesteś oczytana inteligentna ze zawsze w towarzystwie masz dużo do powiedzenia ze można brać przykład z ciebie , co ostatnio przeczytałaś?? poczytaj mi mamo czy już jesteś na etapie naszej szkapy ?

nie. :" tam gdzie spadają anioły" terrakowskiej, polecam

O boże sie juz niezesraj panikerze zasrance tylko ludzi wkurwiaja wchodza na te forum niepotrzebnie pisza posrane tematy zal takich ludzi

małp@ racja.. my na w-f chodzimy sie kąpiemy w fontannie . hahaha . :D

- Umiesz liczyć? - spytał.
- Tak - Odpowiedziała zaskoczona.
- Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org