Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dzis w biedronce poczulem sie jak w czeczenii tylko ze to wszystko za moje pieni |
adze Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dzis w biedronce poczulem sie jak w czeczenii tylko ze to wszystko za moje pieni |
ak-47 i do roboty...od placzu na forum nikt niczego nie osiagnal....jedynie whine i flame xxx
|
|
Re: dzis w biedronce poczulem sie jak w czeczenii tylko ze to wszystko za moje pieni |
robie codziennie zakupy w biedronce
|
|
nigdy nam nie dopistyuwał fart...
|
|
czemu za twoje?a dajesz im kase?unia placi im ze lenictwo jedz do innego kraju i staraj sie o status uchodzcy i tez dostaniesz kasiory i bedziesz mogl sie dziec na dupie nic nie robic i beda ci placic. ell pablo
|
|
Nie znacie go, to internetowa ciota i podżegacz, która pogubiła się w realiach otaczajacego świata. Nie dziwcie mu się - on do szkoły miał pod górkę.
|
|
o co chodzi w tym temacie ?
|
|
ciekawe co myslą Włosi.Niemcy ,Amerkanie czy obywatele Wysp lub innych krajów do których wyjeżdzaja twoi rodacy nie zawsze w celach zarobkowych, kiedy widzą ich w tego typu sklepach akapulko12
|
|
wmów sobie, że twoje podatki idą akurat na szkolnictwo i edukację biednych dzieci i daj se na luz...
|
|
ale moje podatki ida akurat na to bez mojej zgody Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To nie unia im płaci - płacą im ci którzy pracują. Tępe politycznie popaprane matoły niech się zamkną. Myślicie, że Czeczen stanąłby po waszej stronie? To przeczytajcie http://autonom.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=467:szwecja-somalijscy-i-kurdyjscy-bandyci-spalili-szko-bo-nie-zostali-wpuszczeni-na-dyskotek&catid=37:newsyinf&Itemid=101
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |