Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poranek w Łomży |
Zapraszam na film: http://www.youtube.com/watch?v=XJm04rfXH0o Mile widziane komentarze:) Pozdrawiam Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poranek w Łomży |
Fajne, ciekawy pomysł, muzyka też dobrana ok. Nie jestem specjalistą w takich sprawach, ale podoba mi się.
|
|
Komunia też ładnie zrobiona;) Wracając do poranka w Łomży - jedyne co bije po oczach to.............sikające fontanny, oj jak to kiepściutko wygląda, ale to nie Twoja wina:)
|
|
Wszystko fajnie tylko czemu to jedno miejsce tylko?
|
|
ciekawie to jest dopiero teraz przed 2 minutami 5 niemcow na pieknych koniach jechalo przez Giełczyńską w eleganckich mundurkach :)
|
|
bardzo ladny filmik tylko zbyt dlugi czas na poszczegolne kadry szczegolnie ta hanka bielicka za dlugo widniala bylo dodac na cale te 3 min wiecej miejsc np. mogles zachaczyc o ronda Hanki itp. ale na filmiku bardzo ladnie miasto wyglada
|
|
Może być, ale powinieneś bardziej popracować nad zgraniem podkładu muz. z obrazem. W tym filmie jest audio sobie, a video sobie. No i przesadziłeś z przyspieszonym tempem - było go za dużo. No ale ogólnie O.K. Pozdrawiam :] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Nareszcie coś miłego dla oka i ucha. Naprawdę fajne. Widać, że i tak można zając sobie czas, a nie wypisywać głupoty na forum. Dla autora piątka za pomysł i piątka za realizację. Tak trzymać.
|
|
słonce photoshop.... w dodatku pozniej robi sie kwadratowe, troche doświadczenia i zrobisz cos nam lepszego
|
|
a muzyka straszna, uszy bolą
|
|
Skoro uważasz że słońce to photoshop to grubo się mylisz jest to 30min materiału przyśpieszony. czemu zrobiło sie kwadratowe nie wiem. Muzyka kwestia gustu mi się podoba. Skupiłem się na przyśpieszonym tempie bo miałem nadzieję pokazać przesuwający się cień ale dopracuje to jeszcze. zabrakło mi kasetki bo materiał obejmował 60min. Moja pierwsza próba z tego typu ujęciami. Ale każdą konstruktywną krytykę przyjmuję i wezme sobie do serca. Jak znajdę jeszcze któregoś dnia chęć by wstać o 3:30 rano to dopracuję niedociągnięcia:) Dzięki za każdy post. A co do muzyki i obrazu fakt do tego się nie przykładałem :P Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Fajny filmik muzyka spoko choc troszeczke nostalgia zawalalo no i ozcywiscie przepiekna LOMZYNSKA FONTANNA.(kicha na maxa fontanna) Dziad
|
|
Dla mnie rewelacja, jak ktoś narzeka, to niech zrobi coś lepszego! Fajnie, że Ci się chciało, szacuneczek
|
|
Staram się pokazać że Łomża jest piękna. Bo z tego co zauważyłem większość się wstydzi swojego miejsca zamieszkania. Ja nie choć nie jestem rodowitym Łomżnem. Umiem spojrzeć może trochę inaczej na to miasto. Może i Łomżyniacy zaczną inaczej patrzeć na swoje miasto. :) Pozdrawiam Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
nie sluhaj ih bo to glomby som..... kaszdyy siem wypowiada jak jakis specjalista ha ha ha ha mnie tam sie podobóje i h*-ó-**j ...
|
|
tobie to i koza z nosa sie podobóje
|
|
na początek kup sobie lepszą kamerę, potem poczytaj trochę o kręceniu filmów z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Lepszej kamery nie kupie bo ta mi wystarcza. A literaturę może jakoś polecisz. I pochwalisz się swoimi osiągnięciami. Bo może dasz jakiś wskazówki. Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
nie wdawaj sie z nimi w konwersacje ..... banda idjotuf ;)))))))
|
|
Wiesz jeżeli zna dobrą książkę to ok niech poda. Tekst w stylu "na początek kup sobie lepszą kamerę" nie ruszają mnie. Jeżeli sam filmuje i zna się na tym to proszę o podpowiedz. Dla mnie filmowanie jest hobby, jakoś mi to wychodzi:) Nie każdemu musi się to podobać. Jestem wdzięczny redaktorowi TV Łomża który zwrócił mi uwagę jak mniej więcej powinny wyglądać ujęcia, to by korzystać ze statywu i faktycznie widać różnicę. Widać na filmach które umieszczałem rok temu a teraz. Uczę się i próbuje różnych rzeczy. Do czego to mnie doprowadzi? Zobaczymy :) Wiec krytyka która coś wnosi ok przemyśle poprawie, krytyka w stylu "Kurwaaaaaa alee syf !!! gdzie ja mieszkam ? o.O :((( EMIGRUJEMY DO WAWY I TAKI *** O ! " przeczytam odpowiem i zapomnę:) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |