sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
konkurs lech.pl pomozcie

Witam Was serdeczenie, na stronie lech.pl trwa od dłuzszego czasu konkurs w postaci głosowania na miasto w którym ma odbyć się wielka impreza. Miasto Ostrołęka jest na 2 miejscu, wyprzedzają nas Gorlice o około 3,5 tys głosów, prosimy Was Ostrowian o pomoc w oddawaniu głosów na Ostrołęka gmina Ostrołęka do zakonczenia konkursu pozostało tylko 5 dni. W konkursie liczą sie juz tylko Gorilice i Ostrołęka prosimy pomóżcie nam, tak jak Gorlicom pomagają mieszkancy Jasła, Nowego Sącza i Tarnowa :/ .
Informacja z naszej strony: http://www.moja-ostroleka.pl/do-konca-glosowania-zostalo-tylko-5-dni-gorlice-zwiekszaja-przewage,1275469268,5.html#komentarze

Do ponad 3,5 tys. głosów Gorlice zwiększyły przewagę nad Ostrołęką w konkursie "Zimny Lech rusza w trasę".
Do końca głosowania pozostało tylko 5 dni. Przypomnijmy, że Kompania Piwowarska, właściciel marki Lech, ogłosiła konkurs, który rozpoczął się 20 maja i potrwa do 7 czerwca br. Do zwycięskiego miasta przyjadą 2 tony śniegu, 24 tonowy truck. Zabawa odbędzie się przy najlepszej muzyce w specjalnie schładzanych kulistych namiotach. Uczestnicy będą mogli podziwiać pokazy laserowe oraz wielkie didżejskie show.
Na pierwsze 5.000 osób, które zagłosują na zwycięskie miasto i pojawią się na mega imprezie, czekają dwupaki zimnego Lecha.

To Wy możecie zdecydować, gdzie przyjedzie truck pełen zimnego Lecha i odbędzie się mega impreza. Dołącz i głosuj na Ostrołękę. Zaangażuj przyjaciół i znajomych. Pokażmy na co Nas stać!

Uwaga: wybieramy "Ostrołęka, Gmina Ostrołęka".

Głosuj na lech.pl

Jeśli masz problemy ze stroną wejdź - lech.pl/users/new
Dziękuję i pozdrawiam serdeczenie oraz zapraszam na imrezę jeśli uda nam się wygrać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: konkurs lech.pl pomozcie

przeprasza w texcie jest do Ostrowian bo tam pierw wysłałęm wiadomosc i skopiowałem tutaj, a nie da sie edytować juz, bynajmniej nie widze opcji

Witam. Powiem jedno, choć jestem z Łomży to zagłosuje na Waszą Ostrołękę, dlatego, że chociaż Wy jakoś potraficie się zgrać i głosować aby w waszym mieście Lech zorganizował imprezę. Teraz niech kochani Łomżyniacy nie narzekają, że się nic tu nie dzieje jak jest okazja na mega imprezę to mają to w dupie więc chociaż Wy się dobrze będziecie bawić, a chciał czy nie Ostrołęka blisko to człowiek się przejedzie na imprezę. Powodzenia w głosowaniu.

Głos oddany na waszą Ostrołęke pozdrawiam

Zagłosowałam.Życzę wygranej,a póżniej dobrej zabawy.

zagłosowałem pozdrawiam

zagłosowałem na Łomżę, pozdrawiam.

the thruth tracker

Nie cudujcie, pomóżcie chłopakom i zagłosujcie.

Przykro mi to pisac, ale Łomża nie dogoni już Gorlic... stąd prośba, żeby wspólnie głosowac na nasze miasto. nie mamy do siebie daleko wiec zapraszamy do nas :)

tylko jest jeden warunek: trzeba zdobyc tyle głosów zeby na pierwsze miejsce wskoczyć :) coś na zachętę, że jednak warto głosowac i jest realna wygrana

http://www.moja-ostroleka.pl/przedstawiciele-lecha-odwiedzili-ostroleke,1275590839,3.html

Pomozcie nam to wygrac prosimy was bardzo ! Z Lomzy do Ostroleki jest blisko to mozecie przyjechac !! PROSZE WAS !!

odany na ostroleke

Już oddałem na Wasze miasto swój głos. życzę Wam powodzenia, a jak wygramy to się spotkamy u Was na wspaniałej (mam nadzieję) imprezie. Powodzenia, wierzę, w w naszą wspólną wygraną, czyli impreza w Ostrołęce. W jedności siła więc się zjednoczmy.

ostrołęka śmierdząca dziura

Może i śmierdząca ale przynajmniej mieszkańcy wspierają sie żeby była u nich impreza. a u nas co?? Łomża na 12 śmierdzącym miejscu. Wstyd

bo ludzie tu wolą Łomże pić i promować a nie badziewie leszka, a ostrołęka przeje... super.

Spotkajmy się w Łomży na koncercie Stasia Wiszowatego :)

Ty! Małgosiaaa!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org