Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ptysiu |
Patrze tak na wasze tematy i wypowiedzi i myśle że jestem chyba na tym forum tematem numer 1 Niewiem co wam niepasuje we mnie a co wam pasuje jestem jaki jestem i taki zostane a na forum będe nadal sie wypowiadał i chyba nikt mi nieprzeszkodzi. Każdy z was jakos zaczynał na tym forum i ja musze zacząć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ptysiu |
Ptysiu, jesteśmy z Tobą :) NiemoralnieNormalna
|
|
3maj sie. pozdrawiam - A. Allinka
|
|
no to jestes jaki jestes ale po co założyłes o tym temat!? skromności troszczkę... Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
To chyba odejde z forum co ?
|
|
Weś zostań!!A od kogo ja będe sie dowiadywał nowin?? grzybek
|
|
Ptysiu pewnie staje teraz przed lustrem z nieskrywaną dumą wpatrując się w odbicie swojego jakże młodego oblicza i rzecze "Jam Ci to sprawił, to jam jest ten Ptyś - numer 1" :) Tłumy wielbicieli przed blokiem, paparazzi na parapecie czyhający na ten jeden jedyny moment :) Ochroniarze odpędzający natrętów pragnących zdobyć choćby przycisk od domofonu, pieszczony codziennie palcem Ptysia .... i nagle głos..... Aaaaadaś obudź się - czas do szkoły !!! Sen prysnął jak bańka mydlana :(
|
|
Ptysiu bez urazy - to tylko moja fantazja, której czasami daje upust :) Moja rada pisz dalej ale rozsądniej
|
|
Vlad wszystko w porzadku.
|
|
:) . ale nie wiem poco to wszystko ? tak samo było z Bartezem to znaczy zemno hehe i tak nadal jestem i moje LOTNISKO :D hahaha i wy nie macie lotniska a ja mam :D:D:D
|
|
"Każdy z was jakos zaczynał na tym forum i ja musze zacząć" - Ptysqu, jak Ciebie czytam to czasem ze zdumienia wyjść nie mogę. Masz 1280 postów i twierdzisz że zaczynasz? To kiedy masz zamiar odpalić drugi człon swojej rakiety napędowej? Jak będziesz miał milion postów? Widzę że w paru miejscach zareagowałeś nieco histerycznie-ja nie jestem za usuwaniem ludzi z forum. Chodzi tylko o to żebyś go nie zaśmiecał postami które produkujesz z podziwu godną szybkością. Naprawdę irytujące jest gdy zostawia się na forum wątek, sprawdza za parę godzin i widzi że są 4 odpowiedzi. Z tego 2 Twoje: "sorry ale nie wiem nic na ten temat"... Kiedyś wytknąłem Tobie posty "nie wiem/nie znam się/nie obchodzi mnie to". Ty od razu stanowczo odpisałeś że nigdy takich nie piszesz. Ale pobieżny rzut oka na archiwum świadczy inaczej. Masz więc problemy z przyznaniem się do błędów. Odnoszę wrażenie że czujesz się w komfortowej sytuacji wariata: "ja jestem OK, ale ci wszyscy ludzie wokół są jacyś porąbani". Aha, osobiście nic do Ciebie nie mam, nie będę na Ciebie bluzgał, chodzi mi jedynie o sprawy merytoryczne, ale widzę że i tak to nic nie da bo w kółko powtarzasz że i tak się nie zmienisz... Współczuję dobrego humoru i krytycznej postawy wobec własnego postępowania.
|
|
Czarny a mógł byś tak zwieźle i na temat ? a co do polaka no bylo tak samo ;P
|
|
Ptyś, jesteś OK! Nikt nie jest doskonały!
|
|
Podobno w gimnazjach macie sprawdzian z umiejętności "czytania ze zrozumieniem"-potrenuj to albo staraj się nie brać L-4 gdy się tym w szkole zajmujecie. Skoro masz jednak z tym problemy to napiszę w punktach co (nierozsądnie?) rozwinąłem w kilku zdaniach :)))))) 1) Kiedy masz zamiar się rozbujać skoro mimo 1280 postów początkujesz? 2) Nie jestem za usunięciem Ciebie z forum-przestań je tylko zaśmiecać. 3) Nie potrafisz się przyznać do błędów i ich nie zauważasz. 4) Moje ataki nie są niczym osobistym. Zadowolony? :) To właściwie wszystko, nie będę już brał udziału w tej dziwnej wymianie bo każdy pisze to samo. Mam jednak nadzieję że coś do Ciebie dotrze. Pozdrawiam.
|
|
Czarny - jestes chyba zbyt tolerancyjny. Normalny czlowiek po takiej ilosci prosb, grozb itd przemyslalby to wszystko i zaczal wspolgrac z innym uzytkownikami tej wspolnoty jaka jest forum. Niestety do tego dzieciaka to nie dociera. Tak wiec jedynym rozwiazaniem jest albo wytlumaczyc mu to dosadniej (po prostu lekki wpi.erdol ostrzegawczy) albo krotki odpoczynek od forum. Jakby dostal bana na forum na tydzien czasu to moze by sobie przemyslal co robi zle. Cos na wzor zoltej kartki. Jak nie pomoze to dostanie bana na IP (dozywocie). Ale najpierw ktos musi zainteresowac sie tym forum, bo przy tej anarchii ktora tu panuje nigdy zaden powazny watek sie tu nie rozwinie. Albo po prostu nazwijmy to forum jako CZAT - wtedy nie bedzie watpliwosci o czym sie tu rozmawia - o dupie Maryny. ptysiu parowo - gdzies tam napisales, ze jesli nas wkurzaja twoje beznadziejne wpisy to lepiej zebysmy ich nie czytali. Ale jak mam ich nie czytac jak one ciagle sie pojawiaja, wszedzie. Jest juz wiosna, coraz cieplej, idz na podworko pograj w gume, albo nad Łomżyczke pozbieraj kamyczki. Naprawde warto ryzykowac zdrowie tylko dla glupich wpisow w internecie? IDEA WARTA KRWI
|
|
ŁKS-może i masz rację z tą moją tolerancją ale łudzę się że Ptyśqu naprawdę coś zrozumie, mimo że dziecko z niego jeszcze. A bany wiadomo jak działają, są sposoby żeby je ominąć... Ptyśqu sprawia wrażenie człowieka uzależnionego od forum więc "dobrzy ludzie" mu podpowiedzą co zrobić, w końcu jego fanclub jest liczny. A propozycja zastosowania środków przymusu bezpośredniego ciekawa, czyżbyśmy zaczynali montować jakąś ekipę która odwiedziłaby Bawełnę i złożyła Ptyśqu "an offer he can't refuse"? :) Ale w 100% zgadzam się z Tobą w jednym-Ptyśqowych postów nie da się ignorować bo są dosłownie wszędzie. To był właśnie jeden z powodów dla których sam zacząłem swoje petycje do Ptyśqu kierować.
|
|
Ja tam wole swoje Lotnisko na wodzie :D a do komentowania innych zoastawie dla debili ...
|
|
ŁKS Ja tu juz nic nie chce mówić bo szkoda słów.
|
|
Autor: ptysiu91 (---.lomza.rtb161c.4lan.pl) Data: 24-03-05 18:44 Patrze tak na wasze tematy i wypowiedzi i myśle że jestem chyba na tym forum tematem numer 1 Niewiem co wam niepasuje we mnie a co wam pasuje jestem jaki jestem i taki zostane a na forum będe nadal sie wypowiadał i chyba nikt mi nieprzeszkodzi. Każdy z was jakos zaczynał na tym forum i ja musze zacząć. PTYSIU_BAWEŁNA Zacznij ptysiu, zacznij, I NAPISZ W KOŃCU COŚ MĄDREGO, POPRAWNEGO ORTOGRAFICZNIE, INTERPUNKCYJNIE I MERYTORYCZNIE. Pozdrawiam
|
|
Ty też popelniasz błedy ale ja nie krytykuje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |