Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS |
JAK UWAŻACIE CZY ŁKS AWANSUJE DO III LIGI Z Z KIM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS |
tak, lks awansuje do (-3) ligi
|
|
ta III chyba od końca
|
|
Awansuje razem z Wissą Szczuczyn ;) Mam nadzieję, że zarząd/miasto nie popełni drugi raz tych samych błędów i awansujemy wkrótce do II ligi i nie będziemy więcej juz grać z podlaskimi wioskami, jak to ma miejsce teraz...
|
|
rzetelny, a Ty dalej głowy nie wietrzysz? Po co czytasz i udzielasz się w tematach, o których nie masz bladego pojęcia? aaa... zapomniałem, czekasz aż ktoś założy byle jaki temat, żebyś Ty mógł byle co napisać... dziecko internetu... Do 1basienka - uważam że ŁKS awansuje, mimo iż jesteśmy w kiepskiej puki co sytuacji, bo jesteśmy na 4 miejscu w tabeli, które nie daje awansu, ale do drugiego i pierwszego miejsca tracimy jedynie 2 punkty. Oczywiście trzeba liczyć, że 2 pierwsze drużyny się potkną, a My zrobimy swoje i wygramy wszystkie mecze do końca. Żeby nie słaba jesień naszych piłkarzy, to już dawno byłby awans zapewniony, ale cóż, to tylko sport i nie zawsze jest się na pierwszym miejscu. Stawiam na awans ŁKS-u i Cresovii Siemiatycze. Wszyscy na mecz!
|
|
Wszyscy na mecz!- a Ty kim jesteś że udzielasz się w temacie? Ja tu jestem szeryfem miasta i ja decyduję o wszystkim kiedy kto co i jak. Należysz do pomniejszej jednostki mieszkańców tego miasta i właśnie dyskutujesz z szefem wszystkich szefów szanowny obywatelu.
|
|
rzetelny zawolaj mamusie niech cie pieluszke zmieni, bo widze, ze ostatnio spore cisnienie masz.
|
|
rzetelny, a jak masz na imię i nazwisko, bo strażnika texasu nie kojażę w naszym mieście? Nie wiem, może coś się zmieniło od dzisiaj??? A tak serio, powiedz mi, co Ci się w główkę stało? Co spowodowało, że jesteś jaki jesteś? Koleżanki Ciebie w szkole biły? Psychicznie się ktoś nad Tobą znęcał? Jak coś z tych rzeczy, to jesteś jeszcze do odratowania i możesz wyjść na ludzi. Wystarczy dobra opieka psychologa i chęć wspólpracy z Nim, plus koszty leczenia, ale warto! Wszyscy na mecz!
|
|
heh ale co z tego jak awansuje ŁKS skoro teraz połowa zawodników gra za darmo a klub nie musi płacić ZUSu, a jesli awansuje do 3 ligi to juz bedzie musial placic ZUS na co go nie stac i do tego kazdy zawodnik bedzie musial miec kontrakt a na hojnego sponsora nie ma co liczyc wiec nie wiem czy ten awans ma teraz sens.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |