Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomocy :( |
jak zmniejszyc ikony na pulpicie? i co zrobic żeby rolka w myszce działała?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomocy :( |
PPM -> Właściwości -> Ustawienia -> Rozdzielczość ekranu (Ustaw na taką, jaka Ci pasuje. :)) -> Zastosuj. A co do scrolla: Panel Sterowania -> Mysz -> Kółko (Ustaw sobie jak Ci pasuje, ja mam na 3.) Jak z tym kółkiem nie zadziała, to kup nową myszkę. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
PPM - Prawy Przycisk Myszy- kliknij nim na pulpicie, następnie rób tak, jak napisałem wyżej. Panel Sterowania masz po prawej stronie w zakładce "Start" znajdującej się na dolnym pasku ekranu po lewej stronie. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
robiłam wszystko to co napisałes i nic :( ale dzieki zapomoc
|
|
Nie zmniejszyły się nawet ikonki na pulpicie? Hm.. to może masz złe sterowniki do karty graficznej? A może nie masz ich w ogóle? Piszę poprawnie po polsku.
|
|
bylo ok dopóki nie zainstalowalam sterownikow do usb do nokii po tym jak zainstalowalam sterowniki mam wielkie ikony i w żaden sposob nie idzie ich zmniejszyc szukałam w google i wszedzie to samo co ty napisałes ale to nie pomaga
|
|
A jaką masz kartę graficzną? Masz do niej sterowniki zainstalowane na komputerze? Piszę poprawnie po polsku.
|
|
co do rolki to zainstaluj sterowniki do swojej myszy ze strony producenta. co do wielkosci ikon to jakie windows uzywasz? i na poczatek sprawdzustawienia rozdzielczosci ekranu czy nie sa przypadkiem 640X480 i zmien na cos wiekszego.
|
|
Windows VISTA i 7: klikasz Lewym P. Myszy na pulpicie, wciskasz lewy CTRL i trzymając go kręcisz rolką myszy "do siebie". Kręcąc "od siebie" ikony zwiększasz. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
ikony ustawiłam :) a z kad ma sciagnac sterowniki do myszki BTC,MODEL M853P ?
|
|
wpisz w google:sterowniki do myszki BTC,MODEL M853P Aha i naucz się proszę pisać po polsku.
|
|
wpisywałam i nie ma!
|
|
http://tinyurl.com/266s44z
|
|
ratónq !
|
|
@trackone - przecież wyraźnie napisała, że nie działa jej scroll, więc jak mogłaby wcisnąć lewy CTRL i kręcić rolką myszy by zmniejszyć, lub powiększyć ikony? Czytaj uważnie. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
do 4lomza.pl możesz mi pomóc z tymi sterownikami?z góry dzięki usługi krawieckie
|
|
odpowiednie okulary zmniejszą ikony...
|
|
bardzo śmieszne
|
|
Pomogę, jeżeli tylko powiesz mi jaką masz kartę graficzną. :) Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Karta wideo ATI Radeon X550 (RV370)
|
|
o to chodziło? za bardzo się na tym nie znam
|
|
Tak, o to. :) Ale musisz mi podać jeszcze nazwę systemu operacyjnego, jaki masz zainstalowany na komputerze, np. Windows Vista, Windows XP Professional itp. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Windows XP Professional
|
|
Jeżeli masz system Windows XP Professional, to po prostu wejdź w ten link " http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.20&lang=Polish ", zjedź na sam dół strony i kliknij na "Download" w panelu "Option 1 - Full Software Suite". Jak już ściągniesz sterowniki, zainstaluj je, a następnie zresetuj komputer. Nawet, jeżeli poradziłaś sobie już z tymi ikonami, to mimo wszystko sterowniki do karty się przydadzą. Oczywiście, jeżeli ich jeszcze nie masz. Pozdrawiam :) Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Jesteś pewna, że nie masz jeszcze tych sterowników? Piszę poprawnie po polsku.
|
|
dzięki za pomoc 4lomza.pl
|
|
Nie ma za co. Już wszystko w porządku? Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Tak tak juz jest ok.pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |