Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kierowców busa potrzebują a robić ni ma komu |
Zatrudnimy Kierowców Busa.CV prosimy wysyłac na adres e-mail. e-mail: sekretariat@cheapbut.pl ogłoszenie dodane 2010-06 Z tego co mi wiadomo to firma z obuwiem mieści się Piłsudskiego ogłoszenie ukazuje się już kilka razy ktoś może miał już do czynienia z tą pracą lub oferta ?? ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kierowców busa potrzebują a robić ni ma komu |
był kiedyś podobny post - pod tym mailem kryje się firma CTO :) jakiś chłopak opisywał warunki pracy w tamtejszej firmie a sam wiesz , jak firma często szuka pracownika to jest to wspaniała firma :) Tak jak mówisz koleeeś Ty! Małgosiaaa!
|
|
aaauu wiedzialem ze to żle się dla mnie skończy aaauu aa z pracą ciężko :(
|
|
auuu koleś bezrobocie piękna rzecz....można iść do Wieśka pod sklep z przenośniaczkiem....i nikt nie powie , że boli go to :D Ty! Małgosiaaa!
|
|
Ale to nie wszystko. Od września 75 techników ma możliwość odbycia wielu atrakcyjnych kursów. I to całkowicie za darmo. Wszystko to w ramach projektu „Tacy sami, a przepaść między nami”.
|
|
auuu synek wiem o co chodzi ale bezrobocie ciężka sprawa :(
|
|
euuu koleś nie polecam ale szukają kierowcy do piekarni Śniadowo , będziesz mógł przy okazji sprzedać oszczędności Jankowi " mobileeee oszczędności kupie" :D ... ale CB radio...to jest k**wa dla mądrych ludzi !... Ty! Małgosiaaa!
|
|
aauu synek i co z tych kursów jak masz i kursy to zaraz doświadczenia chcą prywaciarze pier......
|
|
aauu orientowałem się z ta piekarnia too auu chcą najlepiej kogoś z okolic nie koniecznie łomża a mlody to już odpada bo wiedzą ze porobi z tydzień i żuci to w choleree aaaaaaaaaauuuuuuuuu oszczedności dobra sprawa ;]
|
|
uuu koleś pewnie najbardziej to chcą kogoś na KRUSie albo renciste aby nie wybrzydzał , że musi pracować na czarno to już nie jest piękna rzecz :( Ty! Małgosiaaa!
|
|
zdarzyło ci się, że zepsuł się samochód, a jedyne co można było zrobić, to tylko skorzystać z telefonu komórkowego, aby wezwać pomoc?
|
|
ty burczymucha kogo ty chccerz uczyć malgosia kogo ????????
|
|
burczymucha czym się różni onwa mk2 od onwy mk3 Ty ku***wa CB radiowcu...skle...sklepowy :D Ty! Małgosiaaa!
|
|
SP4-MALGOSIA czym ie rozni jablko?
|
|
aaauu gówniarze nie wiedzo aaaa a co godzina radia sprawdzają pewnie nowe modele testują
|
|
Jedzie dwóch gości jeden maluchem a drugi najnowszym modelem porshe. Jadą 100 km/h i gościu z malucha wychyla się i krzyczy: -Panie zna się pan na samochodach. Kierowca porshe siedzi cicho. Jadą 200 km/h i gościu z malucha wychyla się i krzyczy: -panie zna się pan na samochodach !!! Kierowca porshe siedzi i nic nie mówi. Jadą 300 km/h !!!!! Porshe zostaje styłu. Gościu z malucha wychyla się i krzyczy: Panie zna się pan na samochodach !!!! Kierowca porshe odpowiada: -Znam się tylko niech pan się zatrzyma. Zatrzymali się. Facet z malucha się pyta kierowce porshe: -Panie jak się wrzuca drugi bieg !?!?!?
|
|
ja coś czuje , że jutro rano burczymucha krzyknie ze swojego zestawu Cobra 19 DX + hustler " mobile mobile próba radia jak mnie słychać" a ja wtedy go poproszę na kanał 41 i powiem daj +10 Hz :D Ty! Małgosiaaa!
|
|
to sie wyprosisz haaaaaa
|
|
coś Ci się sprzęga...i to w mózgu :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
burczymucha króltofalowcu ty szczylu tyyy
|
|
i wszyscy razem ;) Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja kto godny chwały a kto wręcz kija. Leje na serce miód swoim gościom do adwersarzy zionie miłością. Żyda, Masona czuje z daleka wszystko w nim widzi oprócz człowieka. Glemp traci nerwy: "Rydzyk - łobuzie", Tadzio z uśmiechem nadyma buzię. Pieronek błaga: "Daj na wstrzymanie", to on rozkręca nową kampanię. Życiński prosi: "weź - odpuść sobie", a Rydzyk: "spadaj, co zechcę - zrobię". Rząd go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali. Czuje się bosko jak w siódmym niebie do Sejmu wchodzi tak jak do siebie. A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje armię BERETÓW mobilizuje. Ich nie obchodzi, co sądzi prasa - że dla Rydzyka Bogiem jest KASA. Mohery wielbią swego pasterza dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA
|
|
ze szczyle jestes to juz wszyscy wiedza nie pucuj sie juz tak
|
|
prawo jazdy w reke i do pracy bo jutro na soczek nie bedziesz mial
|
|
za 1800 z dietami to sobie sami róbcie żeby było chociaż 2500 plus diety to tak dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
kogo Ty chcesz k**wa uczyć Ty dzięciole...kogo...
|
|
burczymucha nie masz wyrzutów sumienia , że Twoja matka musi nadal Cię utrzymywać ? :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
Praca matka wszystkiego dobrego
|
|
burczymucha jak to się mówi....do usłychu KOMUCHU :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
SP4_1234 leć spać bo o 5 nie wstaniesz ;P
|
|
SP4-malgosia nie nie mam bo ty mnie utrzymujesz,a chlep jadasz
|
|
o 5 to ja na drugi oczek sie przekrecam a ty o sniadowie mysl bo o 3 zaczynaja
|
|
Komuniści jako sposób osiągnięcia swych celów równości i sprawiedliwości wskazywali na rewolucję oraz "obalenie przemocą całego dotychczasowego ustroju społecznego"[2] a także wprowadzenie opartego na tej ideologii systemu rządów, do czasu osiągnięcia stadium komunizmu miał trwać przejściowy ustrój określany mianem dyktatury proletariatu. Komunizm miałby doprowadzić do zjednoczenia świata i likwidacji biedy i ubóstwa na nim. W języku potocznym, komunizm to ustrój społeczny w państwach rządzonych przez partie powołujące się na idee komunizmu. W tych krajach funkcjonowała nazwa realny socjalizm, wprowadzona w latach 70. XX wieku w ZSRR. MALGOSIA DO TWOJEJ WIADOMOSCI
|
|
burczymucha słuchał facet czego ty pierd** takie głupoty ja ci powiedziałem już pierd***co ci ślina na język przyniesie to ty pieprzysz słuchaj synek i zejdz ze mnie boo to auuu żle się dla ciebie skończy
|
|
auuuuu :(((((
|
|
spedemon jak tam pierwzy dzien w pracy??????
|
|
Tak jest! na dupie to każden jeden potrafi siedzieć, a robić to niema komu!!!! Masz u mnie piwo
|
|
burczymucha ja już ci coś powiedzialem ,, czego ty pierd** takie głupoty ja ci powiedziałem już pierd***co ci ślina na język przyniesie to ty pieprzysz słuchaj synek i zejdz ze mnie boo to auuu żle się dla ciebie skończy ,, auu koleś gdzie mam się po te piwo zglosić
|
|
na alejki? to i ja się przejdę z przenośniakiem Ty! Małgosiaaa!
|
|
Wszyscy kierowcy zostali zawieszeni z powodu meczów. Pozdrawiam.
|
|
auuuu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |