Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z dedykacją dla wszystkich tolerancyjnych... |
Rzecz dzieje się we Francji. Czarnuch prosi o numer komórki... http://www.nokenny.com/elle-prend-une-claque-pour-un-06.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z dedykacją dla wszystkich tolerancyjnych... |
o skur.......
|
|
Pełno jest podobnego bydła na stadionie 10-lecia w warszawie
|
|
czarny tez czlowiek
|
|
Propaganda zachowań z dziczy, kompletny brak samokontroli albo zwykły debilizm. Jeszcze ktos mu sie odwinie kijem baseball-owym po tej wstretnej mordzie za ten w jego mniemaniu "zaj****cie smieszny numer Bubbles in Champagne and GREAT Playing Fanatyzm niszczy, ale bliższy jest mi kraj ojczysty każdy inny niższy
|
|
niech sie wypowiadaja obroncy czeczenow Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
I jak tu być tolerancyjnym???
|
|
ja myślałam ze jestem tolerancyjna, a teraz mi sie agresor włączył. murzyny spowrotem na drzewo. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Noż się w kieszeni otwiera... Jego stary z dzidą antylopy ganiał a teraz taka czarna ***** (wstawcie co chcecie prokuratura nie śpi hahaha) bije białą kobietę i cieszy się jakby karton bananów dostał. Bambusy z powrotem na drzewo! Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
pojawia się jeden dewiat a już wszystkich na drzewo wysyłają to też jest dewiacja współczesnego świata dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Ryszard "Ice Man" Kukliński, cyngiel mafii w USA zabił około 200 osób, ale czy mnie z tego powodu mają tam nie wpuścić...?
|
|
to tak zwane polowanie na czarownice ha dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Masz odpowiedź adamoss http://www.tvn24.pl/12690,1603129,0,1,bede-bil-zone-az-mnie-zamkniecie,wiadomosc.html Powinieneś być usatysfakcjonowany :):):)
|
|
A to tak w ramach uzupełnienia od obrońców Czeczenów. http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090322/REGION07/986715384 No po tym to powinieneś być już szczęśliwy.
|
|
Zadam Ci jedno pytanie. Jest problem społeczny w naszym społeczeństwie, na ch** nam potrzebne są problemy związane z cudzoziemcami? Więc Twoje odpowiedzi na podany w temacie film są bezpodstawne. MY mamy swój kraj i swoje problemy,a czarnuchy itp niech je mają u siebie!
|
|
Odpowiem ci na twoje pytanie. Nie chcesz mieć problemów z cudzoziemcami ??? To zacznij budować mur , tak jak wybudowali chińczycy. Pomógł im ??? Raczej nie, wręcz nawet zaszkodził. ,,Czarnuchów" widzicie? A swoi wam nie przeszkadzają ??? Nie bo to swoi oni mogą, ksiądz ich rozgrzeszy i wszystko zacznie sie od początku.
|
|
Autor: denver (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 06-06-10 09:23 Pełno jest podobnego bydła na stadionie 10-lecia w warszawie Pełno jest naszego bydła nocami w naszych miastach .
|
|
Tyle, że u nas bydła jest kilka procent - u śniadych i czarnych 90%. Oni mają agresję w genach. Zauważcie, że stosunkowo mało jest u nas agresywnych pasożytów a mimo to ciągle słychać, że Murzynka zraniła polskiego nastolatka, Murzyn próbował odebrać broń policjantowi, Czeczen pobił ciężarną kobietę, Cyganka okradła staruszkę itd.
|
|
brak mi słów :OO .. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |