Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gracjan Roztocki SKANDAL |
www.antygracjan.blogspot.com
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gracjan Roztocki SKANDAL |
Co mu zrobią ? Toż to chory człowiek.
|
|
tylko chodzi i mruczy, marudzi, wysluchuje, doszukuje
|
|
Choroba psychiczna.Wątpie ,aby to było robione dla sławy. Takich ludzi powinnoby się eliminować ze społeczeństwa (eliminować nie utylizować). Już i tak młodziaki mają zryte berety. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
zaje....al bym go jak Psa....Debil je....ny....juz dawno mnie wkur....l.pedofil i tyle i wcale nie pisze tu bo obrazil prezydenta to mi akurat tez wisi. Nastepny to luntek zjeb internetu....Guma powinna az furczec.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Poj.b !!!!!!!!!
|
|
Gorąca prośba, komentujcie na blogu co sądzicie o tym wszystkim
|
|
http://www.antygracjan.blogspot.com/ Przeciek do nowych informacji.
|
|
: rzetelny_obywatel_extra twoj blog ? gratulacje rodzina jest pewnie dumna z ciebie ;-)
|
|
pasuje mi ten blog do "rzetelnego" :] nisko trzeba upaść, aby zakładać blog o Gracjanie... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Ja po prostu uważam, że tacy przestępcy jak Gracjan powinni być natychmiastowo i dożywotnio wykluczanie ze społeczeństwa.
|
|
Jebnij się w łep ;)
|
|
Ja tolerujesz zachowanie Gracjana to ciebie już żegnamy :)
|
|
Dla niektórych może się to wydawać błahy problem,ale w rzeczywistości jest inaczej.Dziś większość dzieciaków ma dostęp do internetu,biorą sobie za przykład do naśladowania takiego np. Gracjana i jak to dzieci,uczą się od niego chcą go naśladować być tacy jak on..później jest jak jest.Strach pomyśleć,że przyszłość należy do tych właśnie dzieciaków.
|
|
rzetelny to ty masz chorobe na umysle ciebie w klatce powinni trzymac pApUsIa
|
|
papusia nie odzywaj się jeżeli nie masz pojęcia na dany temat
|
|
|
No i co? To teraz może ty pokażesz siebie chyba, że wstydzisz się swojego wyglądu?
|
|
jak bym pisał takie głupoty jak ty, nie pokazałbym się nawet w worku na głowie...
|
|
Ja się nie wstydzę swojego wyglądu jestem zadbany i elegancki.
|
|
I co z tego, że pokazujesz ludziom moje personalia? I co mi zrobisz? Przypominam, że rękoczyny są w naszym kraju nielegalne. Jeśli coś mi zrobisz od razu wezwę policję a przypominam, że mam tam kontakty więc lepiej siedź na dupie i się nie odzywaj!
|
|
to chyba ty pokazujesz swoją gębę na ogólnodostępnym portalu, przygłupku... podałeś swoje imię i nazwisko na swoim profilu 4lomza, więc możesz mi naskoczyć niedorozwoju... A za te wszystkie głupoty jakie tu wypisujesz ktoś powinien się tobą zająć, podszywasz się po różnych ludzi i kłamliwie wypisujesz brednie że głowa mała...
|
|
Gdybym znał twoją tożsamość to nie byłbyś już taki spryciarz i kozak :)
|
|
ale andrzej przeciez to nie problem;) wystarczy dac cynk guzcowi and partnerzy o co tu zapier*ala i powiedziec ze podaje falszywe dane osobowe a to wystarczy zeby narobic mu klopotow
|
|
Jeśli coś mi zrobisz od razu wezwę policję a przypominam, że mam tam kontakty więc lepiej siedź na dupie i się nie odzywaj! skopiowane z twojej strony . CHWDP !!!! Kto tego Nie skopiuje !!! Ten trzyma z policją !!!! JP 100% POPIERAM Jesteś Gorszy niż ten Gracjan ,nie oglądam go ale ty to wogóle jesteś bez mózg i ktoś pisał że dzieci biorą przykład z takich gracjanów ? Ojj mylicie się powini Hip-Hop od 18+ bo ryje banie dzieciom w wieku podst-gimnazjum a takie JP i Firmy to powiny być spalone na stosie z całym tym złem bo pózniej takie dzieci jak TY i krzyczy JP pisze JP ale co do czego widać jaki jesteś twardziel i tak uciekniesz na komende ;-) ja do policji nic nie mam i nie krzyczałem nigdy JP ani nie słucham gowna które nie zna życia a policja im tyle zrobiła że nic . Więc daruj se te forum i usunoł sweet focie z nk i zamilk na wieki kowboju .
|
|
To ja pisałem,że biorą z tego przykład i to prawda.Też nigdy nie krzyczałem JP czy CHWDP,ale to c napisałem w poście powyżej,wystarczy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |