Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prohibicja |
Wnoszę o zdelegalizowanie alkoholu w Polsce, kto jest za?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prohibicja |
ja jestem przeciw
|
|
Prawdziwa tożsamość.
|
|
Wnoszę o legalizację kastracji czytając wypociny takich popaprańców.
|
|
za
|
|
Autor: rzetelny_obywatel_extra (---.lomza.vectranet.pl) Data: 05-06-10 15:42 Wnoszę o zdelegalizowanie alkoholu w Polsce, kto jest za? --- Jakie argumenty wysuwasz, Panie rzetelny obywatel?
|
|
Argumentem jest rozwój pijaństwa w Polsce, skoro narkotyki są nielegalne to dlaczego alkohol tak skoro ta substancja również do nich należy?
|
|
Chyba nie chcesz porównać szkodliwości alkoholu ze szkodliwością narkotyków? Uzależnienia od tych dwóch rzeczy rodzą się po znacznie różnej długości stosowania, jak i są kompletnie różne w przebiegu. Tu w ogóle nie ma o czym mówić. Chyba, że masz jeszcze jakieś argumenty? A co do rozwoju pijaństwa - argument śmieszny, równie dobrze można wnioskować o zdelegalizowanie wszystkich słodyczy, bo przyczyniają się do otyłości społeczeństwa, w tym dzieci, a także do psucia się zębów :)) Pozdrawiam i czekam na sensowne argumenty za.
|
|
Nie do końca się z tobą zgodzę bo w tych sprawach akurat mam pojęcie, jest wiele narkotyków o wiele mniej szkodliwych i mniej uzależniających od alkoholu więc?
|
|
Cytuję: "Zgodnie z wynikami badań prof. Davida Nutta z Bristol University i członka rządowej Komisji Doradczej ds. Nadużywania Narkotyków (ACMD) LSD jest jedną z najmniej groźnych substancji psychoaktywnych. W jego klasyfikacji używek LSD zajmuje miejsce czternaste z dwudziestu, podczas gdy alkohol piąte." Więc?
|
|
Nie wspominaj już o o wiele niższej toksyczności THC od alkoholi.
|
|
Więc każdy raczej wie, że narkotyków jest wiele, a co za tym idzie szkodliwość jest różna, a skoro substancja psychoaktywna jaką jest alkohol jest do dzisiaj legalna to nie mogę tego pojąć...
|
|
|
|
chcesz zeby ponad polowe ludzi w Łomży było bezrobotnych? browar, sklepy, kluby nie mowie juz o puszkinach
|
|
lisciok Dilerzy mają robotę i tak, więc alkohol powinien być rozpowszechniany w ten sam sposób, a tym samym tacy ludzie byliby surowo karani. Żeby nie było, nie jestem za legalizacją żadnych narkotyków ale moim zdaniem to niech się zastanowią albo w te albo we w te. Albo wszystko legalne albo nic nielegalne. Gdyby każda substancja psychoaktywna była zabroniona to nasz kraj byłby o wiele spokojniejszy, a dodam jeszcze problem innych legalnych środków odurzających np. sprzedawanych w aptece (kodeina, DXM itd.) które stają się nawet bardziej popularne od alkoholu zwłaszcza u młodzieży nawet w wieku 12-13 lat. Tyle mam do powiedzenia.
|
|
|
Nie spamuj gnoju jeden!
|
|
Kolego Donaldzie, podawanie jakichkolwiek danych osobowych To przestępstwo z art. 270 par. 1 kk.
|
|
najpierw idź na prawo leszczu to pogadamy...
|
|
ten pan za tego "leszcza" juz moze ci wystarczajacych klopotow narobic.
|
|
donald jeszcze jedno jesli chcesz jeszcze popisac na tym forum to uwal sie na fikoł i siedz cicho
|
|
Ja się pana Donalda wcale nie boję. Prawdopodobnie pijak, bo skoro tak broni alkoholu to jeden celny cios w wątrobę i po chłopie.
|
|
ile buraku jeszcze nicków pozakładasz i sam siebie będziesz bronił? hehehe
|
|
Dobrze to popadają takie speluny ja twierdza forty oraz burdel na Łąkowej:D
|
|
Warto korzystać z usług specjalistów, zwłaszcza w przypadku spraw związanych ze zdrowiem. Dlatego chciałbym Wam polecić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego prywatny ośrodek terapii uzależnień pomorskie ROKA.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |