Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piwo Łomża gratis! |
To browar błysnął: w Saturnie gdy zakupisz lodówkę to dostaniesz gratis piwo niepasteryzowane w małych butelkach: za każde 200 zł wydane na lodówkę- 10 piw gratis! ;P lodówka warta 800zł- 40 piw gratis! Dobra promocja tylko czemu w Łomży nic takiego nie zrobią:?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piwo Łomża gratis! |
Czas zmienić lodówkę :] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
trackone a tam zaraz zmienić: kupić drugą i trzymać w niej tylko browar ;P
|
|
mam wrażenie, że moje piwo czasami miewa tam za ciasno :/ _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
O czym Ty marzysz? to ŁOMŻA! :)
|
|
W Łomży alkohol jest nielegalny
|
|
korytkowiak zamknij dupe
|
|
Do końca sezonu 2009/2010 pozostały TYLKO 4 mecze w tym 1 wyjazdowy z Cresovia Siemiatycze. Gra podopiecznych Sławomira Kopczewskiego może się podobać, ale niestety nie przekłada to się na ilość widzów na stadionie. Rozumiem kibiców na emigracji (krajowej również) że czekają na relacje na stronie internetowej, nie rozumiem miejscowych kibiców pozostających w domach oglądając mecze w telewizji. ŁKS potrzebuje wsparcia 2-3 tysiące skandujących gardeł działa jak super "dopalacz" że o kasie Klubowej też wspomnę. PAMIĘTAJCIE IM WYŻSZA LIGA TYM WIĘCEJ POTRZEBA PIENIĘDZY W KASIE KLUBU!!! znając ceny biletów łatwo policzyć wpływ ze sprzedaży biletów. NIE SIEDŹCIE W DOMACH, NA NASZYCH OCZACH TWORZY SIĘ HISTORIA NOWEGO ŁKS-u NA MIARĘ NASZYCH MARZEŃ ALE I "KIESZENI" NASZ KLUB MOŻE ZAJĄĆ NALEŻNE MU MIEJSCE TYLKO Z PAŃSTWA POMOCĄ. WARTO PAMIĘTAĆ ŻE KUPUJĄC BILET POPIERASZ NASZ KLUB I CELE DO KTÓRYCH ZMIERZA. Wszyscy na mecz!
|
|
Dobre Promo :) jak zobaczyłem w TV to się zdziwiłem i to lepsza promocja i reklama niż ta z tymi Łoosiami itd która jest nudna i dena
|
|
Składam wniosek o delegalizacje alkoholu dla młodzieży do 40 roku życia bo to jest już skandal!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |