wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
IMPREZY ŁOMŻA

Czy nie sądzicie, że w Łomży jest za mało imprez? Co z tgo ze na muszli 31 lipca ma byc Feel. Do 31 jest jeszcze tyle czasu. I dlaczego w Piątnic się tyle dzieje a tu nic? Czy to jest wina prezydenta który już ma sędziwy wiek i woli słuchac radia maryja niż szybszej muzyki?

pApUsIa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: IMPREZY ŁOMŻA

Zajrzyj lepiej do książek, zamiast pieprzyc trzy po trzy.

Słuchaj wyrzutków społeczeństwa nie pytam a ty stanowczo do nich należysz

pApUsIa

proste że brakuje tu jakich kolwiek imprezek większych...za dawniejszych czasów częsciej działo sie cos na muszli naprzykład.troszkę sie pozmieniało od tamtej pory:/ .

właśnie o to chodzi eh

pApUsIa

Proponuje zaprosic ojca rydzyka na ogolna msze na muszli :):):) pewnie bylo by pelno klakierow !!!!!!!!!!!!! :):):) a najlepiej zeby zagral na gitarze , to i mlodzi mieli by zabawe :)

mario

mowisz masz:D

http://www.twierdzalomza.pl/images/stories/grubson%20plakat.jpg

Nie karać za posiadanie!

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100604/REG10/901915784

trzeba jechać do Suwałk z tego wychodzi bo w tej dziurze nic się nie dzieje.

moze wcale nie chodzi o jego wiek...a o to co sie komu bardziej oplaca...money money...a kto byl poprzednim prezydentem? wtedy bylo mnostwo imprez, majowka, dzien dziecka, lato z radiem...moze bedzie mozna go przywrocic ;p
miasto to nie tylko inwestycje pieniezne i czerpanie kozysci majatkowych miasto to przede wszystkim mieszkancy, ktorzy jak widac nie sa zadowoleni z dzialan obecnej glowy miasta...miasta, ktore niebawem spadnie do rangi wieeeeeeelkiej wsi

Stanowczo nie życzę sobie żadnych imprez w moim mieście! Moim zdaniem i tak jest ich o wiele za dużo... Jak Wam się nie podoba to miasto to idźcie to Warszawy, a tutaj ma być cicho i spokojnie, zero imprez. Koniec i kropka.

Jestem za tym aby w Łomży był więcej imprez. Tomiasto śmierdzi nudo. Nie długo dojdzie do tego że jedyna rozrywka będą kółka różańcowe;)

Piękna kobieta
to raj dla oczu,
piekło dla duszy
i czyściec dla kieszeni.

Zabraniam i nie zezwalam na imprezy! Dziękuję, dobranoc.

se możesz, puścić bąka i powąchać

Imprezy ? ciekawe gdzie i na jaki *** ? i dla kogo ? ktoś spragniony wrażeń to w PKS i do Suwałk Ostrołęki itd. najpierw trzeba mieć zaplecze i dobrą organizacje imprez bo zaprosić to każdy może ale nie każdy chce się pier** z tym wszystkim ,a muszle dawno powina być jako zabytek ;-)

Właśnie, żadnych więcej imprez! To nie jest miasto do tego, ludzie w Łomży nie chcą takich rzeczy, zrozumcie to wreszcie. Najlepiej wzielibyście się do książek jak wam się nudzi i atrakcji za mało...

rzetelny obywatelu jesteś mniejszoscią i sie nie udzielaj. pozdrawiam xD

pApUsIa

Ja mam w tym mieście najwięcej do powiedzenia akurat.

wiesz mało mnie to interesuje a i licz sie ze zdaniem innych bo w tym momencie stawiasz władze w nie komfortowej sytuacji jak uważasz że masz najwiecej do powiedzenia w tym miescie. nie zwracasz uwagi na to co inni myślą. a i mam gdzies Twoje poglądy tak jak kolega wyżej napisał za różaniec i do koscioła xD taki dzień sasiada to można sobie w du**e wsadzic. serdecznie pozdrawiam :) (idz na forum polityczne tam chyba Ciebie potrzebują zarzuc pomysł jaki koncert i gdzie dac The mucher band" xD)

pApUsIa

Papusia, ja mam wszystkie władze w garści :)

zamknij ryja i spiknij sie ze szczebiotka, bo zes kolejny idiota, ktory bzdetami i pierdolami chce z siebie zrobic krola internetu. Jak dla mnie to mozesz se rzadzic na sraczu a nie tu na forum, a tym bardziej w miescie

wiesz co rzetelny juz dawno miało cie tu nie byc takze posłuchaj sie osoby wyzej i zrob co mowi

otórz to żal.pl

pApUsIa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org