sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
IMPREZA LECHA W ŁOMŻY

http://www.lech.pl/places?page=2

Wystarczy wejść na powyższy link i zagłosować na Łomżę, narazie jesteśmy na 13 miejscu, ale to i tak nieźle...

Lech organizuje mega imprezę w mieście, które wybrają internauci...

Więc do dzieła, jeśli miasto nie chce nam nic zorganizować, to trzeba wziąć sprawy w swoje ręce!!!!

Pierwsze 5000 osób, które zagłosują, dostaje na imprezie 2 zimne lechy:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: IMPREZA LECHA W ŁOMŻY

Ludzie głosować :) Zamiast narzekać jak to w Łomży jest źle i jak mało dobrych imprez się tu odbywa to trzeba głosować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja głosowałam :) Gdyby tak zmobilizować ludzi - może by coś z tego było w końcu nie wiele nam brakuje ( chyba 10 pierwszych miast się kwalifikuje ).

Głosujcie na Ostrołękę! Wesprzyjcie nas w walce z Gorlicami.

niestety ale wygrywa tylko jedno miasto:( i głosowanie jest do 7 czerwca więc za późno się nasze miasto obudziło. Post o tym temacie był już dawno na forum ( 21 maja ) lecz miał małe zainteresowanie toteż możemy się pożegnać z tym wydarzeniem :( i dalej mieszkać w dziurze zabitej dechami:(

po raz 745 ten sam temat

szpenio - człenio!!!!

Podziękujcie administratorowi tego forum. Kiedy zacząłem o tym pisać na forum i próbować reklamować nasze miasto to za każdym razem posty były usuwane. Byłem uparty i ciągle zakładałem nowe, gdyż nie widziałem w jaki sposób łamię regulamin. Admin swoje i swoje, w końcu usunął moje konto z forum. Teraz działam już pod innym nickiem

A szczerze powiedziawszy w obecnej chwili lepiej zagłosować na Ostrołękę. I żałuje, że straciłem swój głos oddając go na Łomżę. W Ostrołęce na głównym portalu był wielki baner i artykuł mobilizujący do oddania głosu na to miasto, a u nas administrator-oszołom uparł się by kasować posty związane z tym tematem.

Po prostu Łomża ;) Chyba musiałby być cud żeby 18000 osób zagłosowało na Łomżę przez 3 dni :) "ŁomżaRulez" ma racje. Gdy mieszkańcy chcą zrobić coś dla miasta każdy się wywyższa (typu co to nie Admin :D ) . No i to tyle. Dziuraaa! :P

Pomóżcie Ostrołęce, wygrywa tylko jedno miasto Ostrołęka jest na 2 miejscu wyprzedzają nas Gorlice potrzeba nam pare głosów, nie głosujcie na Łomze bo niestety juz chyba za pozno abyscie mieli jakies szanse pomózcie Ostrołęce, pozniej zapraszamy na wielką impreze :) Coś na zachęte:
http://www.moja-ostroleka.pl/przedstawiciele-lecha-odwiedzili-ostroleke,1275590839,3.html

Niepytaj co miasto może dla ciebie zrobić tylko co ty możesz dla swojego miasta zrobić

No i zmarnowałem swój głos na Łomżę, a mogła być Ostrołęka...

A tak przy okazji. Co za idiota jest tutaj adminem??

Witam Was serdeczenie, na stronie lech.pl trwa od dłuzszego czasu konkurs w postaci głosowania na miasto w którym ma odbyć się wielka impreza. Miasto Ostrołęka jest na 2 miejscu, wyprzedzają nas Gorlice o około 3,5 tys głosów, prosimy Was o pomoc w oddawaniu głosów na Ostrołęka gmina Ostrołęka do zakonczenia konkursu pozostało tylko 5 dni. W konkursie liczą sie juz tylko Gorilice i Ostrołęka prosimy pomóżcie nam, tak jak Gorlicom pomagają mieszkancy Jasła, Nowego Sącza i Tarnowa :/ .
Informacja z naszej strony: http://www.moja-ostroleka.pl/do-konca-glosowania-zostalo-tyl
ko-5-dni-gorlice-zwiekszaja-przewage,1275469268,5.html#kom en
tarze

Do ponad 3,5 tys. głosów Gorlice zwiększyły przewagę nad Ostrołęką w konkursie "Zimny Lech rusza w trasę".
Do końca głosowania pozostało tylko 5 dni. Przypomnijmy, że Kompania Piwowarska, właściciel marki Lech, ogłosiła konkurs, który rozpoczął się 20 maja i potrwa do 7 czerwca br. Do zwycięskiego miasta przyjadą 2 tony śniegu, 24 tonowy truck. Zabawa odbędzie się przy najlepszej muzyce w specjalnie schładzanych kulistych namiotach. Uczestnicy będą mogli podziwiać pokazy laserowe oraz wielkie didżejskie show.
Na pierwsze 5.000 osób, które zagłosują na zwycięskie miasto i pojawią się na mega imprezie, czekają dwupaki zimnego Lecha.

To Wy możecie zdecydować, gdzie przyjedzie truck pełen zimnego Lecha i odbędzie się mega impreza. Dołącz i głosuj na Ostrołękę. Zaangażuj przyjaciół i znajomych. Pokażmy na co Nas stać!

Uwaga: wybieramy "Ostrołęka, Gmina Ostrołęka".

Głosuj na lech.pl

Jeśli masz problemy ze stroną wejdź - lech.pl/users/new
Dziękuję i pozdrawiam serdeczenie oraz zapraszam na imrezę jeśli uda nam się wygrać.

http://www.moja-ostroleka.pl/przewaga-gorlic-coraz-mniejsza-ale-czy-zdazymy-aktualizacja-i-wideo,1275663750,3.html

Kolejna prośba o wsparcie :) głosowanie kończy się 7 czerwca w poniedziałek. przewaga non stop topnieje :)

Właśnie Łomżyniacy pomóżcie!!! Wasze miasto już straciło szanse więc wspomóżcie sąsiadów a potem bawcie się na imprezie razem z nami ;))

Nie głosujcie na ostrołęke, mamy swoje piwo i sikaczy reklamować nam nie trzeba...

Nie bądzcie tacy źli, Wy nam pomozecie, My Wam pomozemy, z roznicy 4,5 tys glosow stopnialo do 1 tys mało nam brakuje, pomozcie! :/ :D

Ja pomogłem i pewnie wielu Łomżyniaków też :)
Lepiej zawsze głosować na swoich, a Ostrołęka to przecież ten sam region pn-wsch Mazowsza :)

I bardzo dobrze, że w Łomży nie będzie tej imprezy bo sobie nie życzę!

opos, chyba twoich...

Wspierajmy projekt "ZERO imprez w Łomży"

!!!

zagłosowałem na Łomże a nie śmierdzącą ostrołękę...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org