Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przelot nad Łomżą? |
Wiadomo coś komuś na temat domniemanego przelotu "czegoś" nad Łomża? około godziny 00:30 wyglądając przez okno zauważyłem coś typu " kilka (10-15) szybowców ( nie wiem jak to nazwać , bo widziałem tylko palące się czerwone światełka ) " Chciałem zrobić zdjęcie ,lecz bloki przeszkadzały i niestety nie udało mi się :) Widział ktoś coś takiego o tej porze? Kierunek jak na Zambrów . Leciały mniej wiecej nad polami na zawadach. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przelot nad Łomżą? |
czy to wyglądało jak kropki lecące obok siebie? czy migało? z jakiego kierunku na jaki leciało? sprawdzę. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Widziałem to samo o tej samej godzinie mam 3 zdjęcia ale są słabej jakości bo to było daleko.
|
|
Widziałam.Było tych małych światełek znacznie więcej.Leciały jakby w szyku,powoli,równo.Wyszłam na balkon.Żadnych odgłosów.
|
|
Szybowce nie latają w nocy,podobnie jak balony.Więc raczej samolot.
|
|
delegacja przyszlego przezydenta?
|
|
okrążają nas !!!!!!!!!!!!!
|
|
To nie były samoloty.Światełka nie migały jak w samolocie.Poza tym było dużo chmur,a były dobrze widoczne.Leciały więc nisko.Nie słyszałam też żadnych odgłosów silników.
|
|
Ja widziałem to w tamtym roku, bardzo nisko, powoli i w kierunku na zambrów, światła były białe.
|
|
udało mi się zrobić fotkę (mam super-aparat Nikona z funkcją rozjaśniania obrazu): _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Nie było słychać silników bo to nie samoloty leciały, tylko ptaki. Miały włączone światła pozycyjne, co by się po ciemku nie pozabijały...
|
|
Aj tam pierdolicie farmazony!! To byl elektorat kaczora, tzn kaczki lecialy na flosowanie tylko jem sie troche popierdoliwszy bo wybory dopiero za jakis czas. Wiem ze to farmazon to co napisalem ale mam zjazd I wyjebbbane jajca na was!!!! Buhahahhahahahah SUCZE LBY !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Trackone masz poczucie humoru widzę.Co do innych...nie pora do szkoły?
|
|
dzis sa szkoły sa zamknięte :)
|
|
dzis szkoły sa zamkniete
|
|
|
Jak możesz to wrzuć te fotki :)
|
|
to latają satelity
|
|
Satelity nie latają poniżej poziomu chmur i świecą (odbijają promienie słoneczne) normalnie (białe światło). _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
A jak do cholery się tu wkleja zdjęcia !? yyy :))))
|
|
Jakość słaba - niestety ! http://yfrog.com/5pdsc01767jj http://yfrog.com/4jdsc01769kj http://yfrog.com/jqdsc01770clj
|
|
dzięki wielkie. Ma ktoś jeszcze jakieś fotki ?
|
|
http://www.allegro.pl/item1055417427_promocja_lampiony_szczescia_10sztuk_balony.html
|
|
To nie były lampiony, Byłem na balkonie w tym czasie. Lampiony by leciały z wiatrem, wiatr był w inną stronę. Widziałem jak przelatywały na 1 poziomie, a lampiony wznosiły by się do góry. Mam zdjęcie ale jest bardzo słaba jakość. Ten przelot wygłąda podobnie jak przelot w Malborku i Łodzi. Tylko u nas lecialo ich kilknanascie w odstepach po gdzieś 3 nieznajome pojazdy. Leciały bardzo cicho, bezszelestnie, ruchem prostoliniowym.
|
|
To były lampiony na 100% bo patrzyłem przez lornetkę,startowały od strony Media Expert
|
|
deryk napisał(a): > To były lampiony na 100% bo patrzyłem przez > lornetkę,startowały od strony Media Expert I tu się mylisz, lecąc nad kosciołem Bożego Ciała leciały ze strony Statoil ( Mc Donald'a)
|
|
Nie mylę się,bo mieszkam na przykoszarowej
|
|
Ej deryk nie słuchaj tego Polkos , on to taki fantasta jest i tyle . Szczerze powiem, nie mieszkam w tamtych terenach, ale deryk przyznaję Tobie większą rację iż Polkoś ma tylko 12 lat. Pozdrawiam. ManUtd 4EvEr !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |