Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kebaby- praca i płaca |
Czesc, jestem tu nowa. Moze orientujecie sie jakie sa aktualnie stawki za prace w gastronomii. Ostatnio proponowano mi w jednym z kebabow 7zl/h,+50% za nadgodziny i soboty i +100% za niedziele i swieta. Jak to wyglada w waszym wypadku. Bardzo prosze o powazne odpowiedzi.Jestem nowa nie tylko na forum ,ale i w Łomzy.pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebaby- praca i płaca |
:))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
każdy płaci ile chce.. Albo Ci taka płaca pasuje, albo nie.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Fakt że każdy płaci ile chce,ale sam fakt że dostaniesz wyższe stawki za nadgodziny to pełen podziwu obraz szanowania praw pracowniczych. Polemizował bym jeżeli chodzi o te soboty,niedziele i święta, bo jakieś wolne się należy,ale biorąc pod uwagę łomżyński rynek pracy to i tak dobre podejście do pracownika. Znamy wiele firm które jawnie nie szanują prawa pracy i każdy o tym wie nawet PIP ale nikt nic nie robi. Wiecie "ręka rękę myje"
|
|
kebabką chcesz być? nice... ;)
|
|
Czesc, jestem tu nowa. Moze orientujecie sie jakie sa aktualnie stawki za prace w gastronomii. Ostatnio proponowano mi w jednym z kebabow 7zl/h,+50% za nadgodziny i soboty i +100% za niedziele i swieta. Jak to wyglada w waszym wypadku. Bardzo prosze o powazne odpowiedzi.Jestem nowa nie tylko na forum ,ale i w Łomzy.pozdrawiam Z tego co się orientuję to co Tobie zaproponowano to normalna "łomżyńska" stawka w kebabach. Witaj w Łomży ! :)
|
|
O ile netto:)
|
|
Nie masz na co narzekać...
|