Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ptysiu. |
Bez niego to nie byłoby to forum :) Dzięki naszemu koledze jest tutaj luźna atmosfera. Jest dowodem na to, że wszyscy bez wyjątku mają głos. Jeśli ktoś nie chce znać zdania Ptysia, to dla czego czyta wypowiedzi Maćka, Bartka, Cycq czy też Ryskago..? Hmm? Wszyscy mają prawo do głosu, każdy ma swoje zdanie. Ptysiu jest tu potrzebny jak każdy inny. I co z tak pozytywnym człowiekiem się robi? Kpi się z niego. Pozdro dla Ptyśka i jego obrońców :) staniemy murem za naszym kolegą z bawełny :) NiemoralnieNormalna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ptysiu. |
Dzieki NN
|
|
Dzięki za wsparcie moge na was liczyc !!
|
|
Nie na wszystkich. Zawsze ludzkiej głupocie powiem stanowcze NIE. Wsadźcie ptysia do beczki z kiszoną kapustą... Pozdrawiam
|
|
Ja tam jestem za ptysiem mimo ze czasami palnie jakoś głupote gosc jest OK
|
|
Popieram MrS Ja nie czytam jego poprostu zjeżdzam niżej, ale i tak nie mogę zjechać niżej niż poziom jego wypowiedzi... Czy naprawdę nie można raz czegoś obszernie skomentować, merytorycznie?? to nie sejm, że jestem na tak bo jestem na tak. Zresztą po co pisać dziesięć razy to samo??a taki właśnie jest styl Ptysia. Osobiście lubie pluralizm i koloryt, ale nie monotonnie w stylu Ptysia. Jak ktoś nie ma nic wartościowego i ciekawego do powiedzenia to niech głosu nie zabiera. Oczywiście do każdego się można przyczepić ale niekiedy mam wrażenie że Ptysiu ze swoimi komentarzami za przeproszeniem w*****dala się między wódkę i zakąske używając Ptysiowego języka. Jestem za wolnością słowa ale niech będą jakieś zasady. Pozdrawiam
|
|
Mrs, nie jesteś taki święty jak udajesz. Więcej tolerancji dla Ptysia, byłeś nastolatkiem i wiesz jak to jest w takim wieku, chyba że urodziłeś się od razu z rozumem dorosłego człowieka, ale sądząc po ostatniej wypowiedzi to chyba nie. Madaman nie bądź wrogiem Ptysia. Pozdrowienia.
|
|
tu nie chodzi o jego wiek, tu chodzi po prostu o to że zaśmieca forum czymś o czym nawet nie pomyślał, to nie jest nawet jego własne zdanie. jestem za ZAKAZAMI INTERNETOWYMI!!! Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
MrS głupota stanowcznie to ty i twoje je*** ***
|
|
ptysiu temat numer jeden
|
|
AAA i jeszcze jedno ptysiu :) BRAWO opłacało się tyle pisać postów i tematów jeden z nich właśnie jest w BEZCENEJ ja tyle nie pisałem to więc nie mam tyle postów w BEZCENEJ ale żeby było równo to jest i mój jeden temat :)
|
|
No taki jestem a każsy wie o kogo chodzi jak uslyszy Ptysiu. Mrs ma swoje zdanie na ten temat a Maciek swoje
|
|
:) NiemoralnieNormalna
|
|
Ej znalezliście sę ofiarę odczepcie się i bedzie spokuj!!Juz wam tematy do głowy nie przychodzą ??I okimś musicie pisać?? grzybek
|
|
Grzybek morda ty sie nieudzielaj hehe
|
|
Weś uważaj sobie grzybek
|
|
A bo co mi zrobisz ? zobaczymy na podwórku.
|
|
oki zobaczym!! grzybek
|
|
Masz rację MrS, zgadzam się w 100%
|
|
Dobra koncz i niezasmiecaj tu forum jutro pogadamy.
|
|
A co kapuste lubisz marcinku ? to idz na rynku mają :D hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |