Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gaźnik do WSK. |
Witam. Próbuję zrobić coś z czegoś i tak jak w temacie bo z tego co pamiętam i znam może wymiary będą się trochę różniły, ale raczej będę potrzebował pokrywę komory pływakowej wraz z pływakiem od WSK 125, reszta mnie nie interesuje. Jakby ktoś miał wyeksploatowany taki gaźnik , a wymiary by mi pasowały co muszę sprawdzić to możesz zarobić prawie jak za nowy gaźnik. Konkretne propozycje tylko na maila damian107@wp.pl ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gaźnik do WSK. |
wiocha
|
|
|
Część która mi była potrzebna z tego gaźnika to oryginalna kosztowała 450zł, a chodziło tylko o średnicę tego, więc zadzwoniłem do gościa który wystawiał nowy gaźnik na sprzedaż, poprosiłem o wymiary tego elementu który mnie interesuje i zapłaciłem 1/5 ceny, a temu co pajacuje i sieje wiochę jak wyżej się podpisał to dzięki za wyczerpującą i konkretną odpowiedź (podejrzewam że zrobiłeś to metodą kopiuj/wklej bo inaczej byś narobił takich byków że by ci było wstyd). ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |