piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dni Łomży 2010

Program tegorocznych Dni Łomży:
26 maja
godz. 18:00 – Ogólnopolska Inauguracja Europejskiego Tygodnia Sportu dla Wszystkich, hala sportowa im. Olimpijczyków przy SP 9, ul. Ks. Anny 18 w Łomży,

28 maja
godz. 12:00 - Dzień Sąsiada, Stary Rynek

1 czerwca
godz. 10:00 - Słoneczna Estrada- impreza dla dzieci, Stary Rynek

7 czerwca
godz. 9:30 – XXI Konkurs Recytatorski „Uśmiechnięte strofki” , Klub Garnizonowy, Al. Legionów 133

8-11 czerwca - XXIII Międzynarodowy Festiwal Teatralny WALIZKA

8 czerwca
godz. 17:00 - „miejsce.pl” wystawa prac Andrzeja Dworakowskiego, Galeria pod Arkadami, Stary Rynek
godz. 20:30 - „Clown Jonas is passing by” reż. John Gysenbergh, Jonna Theatre, Wilsele-Leuven /Belgia/ - Stary Rynek, impreza towarzysząca MFT Walizka

9 czerwca
godz. 21:00 - „Carmen Funebre”, spektakl Teatru Biuro Podróży, Poznań, Stary Rynek, impreza towarzysząca MFT Walizka

10 czerwca
godz. 21:00 - „Exultet” - reż. Mariusz Kozubek, Teatr z Gliwic, Stary Rynek, impreza towarzysząca MFT Walizka

12 czerwca
godz. 9:00 - X Olimpiada Caritas dla osób niepełnosprawnych „Zwyciężę bo pokonam samego siebie”, Hala im. Olimpijczyków przy SP 9, ul. Ks. Anny 18
godz. 11:00 - II Prezentacje Pieśni i Piosenki Wojskowej „Na żołnierską nutę”, park miejski im. Jakuba Wagi, ul. Wojska Polskiego 14

13 czerwca
godz. 13:00 - Festyn Rodzinny Parafii Krzyża Świętego, ul. Zawadzka 55
godz. 17:00 – Przyjaciele Pani Hani, koncert z udziałem Jerzego Połomskiego, aula im. Hanki Bielickiej II LO, Pl. Kościuszki 3

14 czerwca
godz. 12:00 - „Mieszkam tutaj”- otwarcie wystawy pokonkursowej Galeria Bonar, ul. Wojska Polskiego 3

15 czerwca
godz. 12:00 - Uroczysta Sesja Rady Miejskiej z okazji 592. rocznicy nadania Łomży praw miejskich, aula im. Hanki Bielickiej II LO, Pl. Kościuszki 3

17 czerwca
godz. 18:30 - Koncert Galowy z okazji Dni Łomży i XV lecia MPWiK „Niech płynie muzyka” w programie znane arie i duety operowe; Jan Miłosz Zarzycki – dyrygent , Anna Jeremus –Lewandowska sopran , Jacek Szymański tenor. Sala Koncertowa FKiWL ul. Nowa 2,

19 czerwca
godz. 14:00 - Czerwcowy Konkurs Jednego Wiersza, MBP ul. Długa 13

25 czerwca
godz. 19:00 - „Rock na wakacje” koncert, Klub Pop Art, ul. Wojska Polskiego 3

2 lipca
godz. 18:30 - „Letnia Promenada” koncert Filharmonii Kameralnej im. Witolda Lutosławskiego, Jan Miłosz Zarzycki – dyrygent, Grzegorz Piotr Kołodziej – baryton. W programie m.in. Vivaldi, Mozart, Bizet . Park miejski im. Jakuba Wagi, ul. Wojska Polskiego 14 (w razie niepogody w Sali Koncertowej FKiWL, ul. Nowa 2)
godz. 19:00 - Dominika Czarny wystawa promocyjna, Galeria pod Arkadami, Stary Rynek

a gdzie koncert na muszli ja się pytam????????????????????? dno.....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dni Łomży 2010

Lipa też z tym teatrem w walizce, wziąłbym dzieciaka na Stary Rynek, żeby popatrzył na przedstawienie, ale godz.21.00 to za późno, a w sali to on nie usiedzi, bo jest jeszcze za mały.

koncert byl zawsze z okazji goscinca lomzynskiego wiec moze jeszcze nic straconego

no wlasnie tez czytam i szukalem czy cos bedzie na muszli w zeszlym roku bylo fajnie mimo pogody

Nic, żadnej gwiazdy, nic - już Dni Zambrowa były pod względem koncertów lepsze. Pomijam Jacka Szymańskiego i Orkiestrę Łomżyńską, ale nie każdy chciałby bawić się tylko przy tym rodzaju muzyki.

keep ten gościciec mogliby podpiąć pod Dni Łomży i by było fajnie.co nie zmienia faktu, iż w łomży jest za mało koncertów pod chmurką.wstyd

Browar też się nie popisał, a mogł sobie promocję zrobić do swojej kampanii na Ło.

dni Łomzy hahahahahahhahaha buuuu hahahahaha totalna żenada, dla emerytów jak zwykle zrobili , organizatorzy palnijcie sie w te puste łby !!!!
no kórwa coments

szpenio - człenio!!!!

no niestety, tak jak mówisz..... ktoś nie ma głowy w tym Ratuszu żeby coś zorganizować i promować Łomżę.pamiętam kiedyś jak były festyny na muszli to warszawiacy się zatrzymywali i bawili się. toć to promocja naszego miasta a tu się nic nie dzieje. ludzie w tym ratuszu obudźcie się i zróbcie coś bo to wstyd na całe województwo a nawet Polskę.

hanba

Żeby w tych Dniach poszczególne placówki które w tym "programie zostały wymienione nie robiły swoich , podkreślam swoich imprez, to by nie było co "podpiąć" to znaczy wpisać w ten program. to nie miasto organizuje te imprezy !! to organizatorzy indywidualni , miasto albo da albo nie da jakieś grosze po 500 zł 1000zł ehh... takie dni łomży to się dzieją w każdym tygodniu

Gościniec jest 17 lipca

Głościniec 31 lipca zagra dla was jedyny i niepowtarzalny feel radujcie się

kiła i mogiła jednym słowem,
to już w Kolnie pod koniec miesiąca zapowiada się fajniejsza impreza, znalazłem w kalendarzu na stronie głównej

FESTYN - Imieniny Jana z Kolna
gdzie: Kolno, Stadion Miejski

w programie m.in.
- oficjalna walka Dariusza Snarskiego o pas Baltic Boxing Union mistrza państw nadbałtyckich, zakontraktowana na 8 rund,
- przed walką Snarskiego wystąpi Robert Gortat lub zadebiutuje Robert Świerzbiński z Hetmana Białystok, jako zawodowiec,
Walka ma odbyć się na stadionie miejskim w ramach gali boksu. Początek o godzinie 18. Według wstępnego programu od rana będzie trwało Lato z Tygrysem. Podczas festynu odbędą się spotkania z Dariuszem Michalczewskim. Festyn w Kolnie odbędzie się 27 czerwca.
- Ponadto publiczność czeka jeszcze występ DANZELA podczas festynu Imieniny Jana z Kolna,
- Wystąpi również cygańska grupa HITANO

Aż wstyd że okoliczne miejscowości typu Kolno czy Zambrów potrafią coś fajnego zorganizować a Łomża dno.

już 19 czerwca oficjalnie zaczynamy Wakacje w rytmach reggae a zagrają dla Was

http://www.myspace.com/marika
http://www.myspace.com/mightybobone

http://www.myspace.com/tallibmc

Więcej info już w przyszłym tygodniu

Ja to bym w rytmach disco polo poskakał na świeżym powietrzu z browarkiem:D Boys, effect, cliver, MIG (haha), toples itd itp. To jest muzyka do zabawy! Dodatkowo każdy słucha i zna teksty tyle że nie zawsze się przyznaje:)

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

a to dopierdolili nam imprezke...
A-Z masz kuwa racje! Ja tam sie nie wstydze przy dicho napierniczam jak dziki zajac ;p
" choc prawda boli mnie ja wierze ze, ze nie opuscisz mnie nie zegnajac sie..." heeheh teksty dicho znam na pamiec choc maja po 10 lat

Dawac mi to bojsow czy toplesow migiem!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org