Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
htc desire |
hej, czy ktos z was jest posiadaczem jak mniemam szczesliwym htc desire? jakie wrazenia po testach? jak ktos zna juz ten telefon troche to niech pisze, zbieram sie do kupna :) sunny day real estate
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: htc desire |
mało recenzji masz na necie?
|
|
Zalety produktu - jakość wykonania (gumowany tył, precyzyjnie złożona obudowa itp) - najlepszy ekran jaki widziałem - super szybki system, niezwykle efektowny graficznie - ma wszystko co jest potrzebne w tej klasie telefonu - najlepsza przeglądarka www - gmail, facebook, klient maila, gtalk, wszystko użyteczne i na poziomie Iphona - wygodne i użyteczne aplikacje, wigdety, - dowolna personalizacja telefonu, kapitalna książka adresowa, wysyłanie smsów, - doskonała przeglądarka pdfów - super użyteczna klawiaturka ekranowa, czuła i precyzyjna - wyjście słuchawkowe 3,5minijack i podpinasz swoje ulubione słuchawki Wady produktu -Problemy z połączeniem bluetooth i innymi telefonami z poziomu podstawowego oprogramowania telefonu. -Ta bateria...Żeby chociaż trzymała z 2-3 dni. -Mogli by dorzucić do telefonu kartę większą niż 4giga ..I jakiś futerał -Brak odtwarzania divx (podobno ma się pojawić wraz z aktualizacją) ;))) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
recenzji w necie jest wiele, ale mi nie zalezy na opinii serwisowych tylko zwyklym userow, ktorzy na co dzien ten telefon posiadaja i bez interesu moga o tym telefonie napisac:). to ze uwazaja go za jednego z najlepszych smartow na androidzie, to ja wiem :) sunny day real estate
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |