Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brzuch |
:( Boli Was brzuch..? Podobno teraz panują wirusówki, mnie od wczoraj skręca z bólu.. Jest w dole brzucha i tak ćmiąco kłuje z przerwami.. Co to jest..? :( PS. Może temat wydaje się beznadziejny ale naprawdę mam problem i wcale nie chce wywoływać głupich dyskusji..Tylko nie wiem czy mam iść z tym do lekarza czy przeczekać bo teraz większość tak ma....?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brzuch |
jak Cie od wczoraj skręca z bólu to na Twoim miejscu bym nie czekała. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
poczekaj upewnij sie , moze przejdzie , a najlepiej to przyloz cos do brzucha, nie wiem, jak bylam mala to babcia mi przykladala goraca fajerke z kuchni, wiem ze kuchni weglawych juz nie ma, i nie ma fajerek :(
|
|
mnie nie boli ... zalapales cos :))))
|
|
szczebiotka to podziękuj teraz babci za "pomoc" bo pewnie właśnie przez to jesteś teraz taka stuknięta..-jeśli oczywiście jeszcze żyje ta babcia -w co wątpię -bo teraz sama jesteś w jej wieku sądząc po wypowiedziach...
|
|
to może być wyrostek, o ile nie wycięli Ci już ;) lepiej iść do lekarza. Chyba że zapomniałaś dodać, że masz okres lub biegunkę.
|
|
szczebiotka, tobie babcia to przykładała fajerkę do głowy a nie do brzucha, sądząc po twoich wypocinach.
|
|
Mnie tez bolal przez dwa dni,nawet pierwszego mialem stan przed goraczkowy.Walnij sobie w ciagu dnia ze 3 herbaty mietowe bez cukru,mi pomogło.
|
|
Miałem to samo w weekend nie wiadomo od czego,przez jedną noc biegunka,2 może 3 dni i Ci przejdzie także nie masz co się martwić,jakiś wirus hula i takie są efekty.
|
|
na glowe, to druga babcia , ta kurpiowska-przykladala mi pokrojone w plasterki ziemniaki, i tak lezalam z tymi ziemnaikami na twarzy
|
|
z której strony Cię boli? Bo jak z prawej to możliwe, że to wyrostek.. Ja miałam wycinany.. Tak mnie bolało, że nie mogłam się nawet schylać, bo taki straszny ból się pojawiał.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
okres masz koleś
|
|
spedemon - nie jestem koleś tylko kolesiówna ;) I nie mam okresu, z resztą rozpoznaję ból "okresowy", ten jest inny..:( cycolina - nie boli mnie z prawej str tylko tak po śroodku, w dole brzucha.. rolnik69 - właśnie zaparzyłam sobie miętę :) A tak wogóle to chyba podejrzewam od czego mógłby mnie ten brzuch boleć między innymi - chyba jem za dużo lodów ostatnio..:/ tzn codziennie.. Więc albo od lodów albo wirus..
|
|
Jesteś w wciązy :)
|
|
|