Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomóżmy Powodzianom! Łomża-Powodzianom. |
Witam serdecznie. Jestem z 59 Drużyny Harcerskiej Ptaki - Ptakom. Nasza drużyna od poniedziałku jeździ samochodem marki STAR i zbiera dary dla powodzian. Wszystko przewozimy do Hali Targowej, do boxu nr 31, gdzie są składane dary dla powodzian. Dzisiaj w godzinach popołudniowych jeździmy: - osiedle Zawady, - Łomża przy Szosie, - ul. Zdrojowa. Prosimy o dołączenie się do naszej akcji. Informacji udziela drużynowy, phm. Krzysztof Pyczot pod numerem telefonu: +48 604-284-106. Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomóżmy Powodzianom! Łomża-Powodzianom. |
ok, jeśli dacie coś wartościowego przyjade zabiore busem.
|
|
mile widziane sprzęty rtv-agd
|
|
kszysztof ty powinnes dostac bana .... nie rozómujesz rze te foróm nie jest dla takich "mondraluf" jak tii ;)))))))) WYKSZTALCENIE GURA PODSTAWOWE :))
|
|
gdzieś ty paweł dorwał taką modną kurtke, przystojny jesteś....
|
|
to jest juz jakas paranoja! przeczytałam "pudzianom" zamiast "powodzianom" to z przyzwyczajenia chyba.. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
też tak przeczytałem
|
|
hahaha ;d
|
|
Jak widać debilizmu nawet przy największych tragediach powstrzymać nie dacie rady. Jeśli sam zbyt zamknięty jesteś aby pomóc to chociaż nie przeszkadzaj - nie ośmieszaj.
|
|
franio zamknij się przynajmniej teraz kiedy jesteśmy potrzebujący, kase na stół.
|
|
brawo chlopaki za akcje! potrzebujacym napewno sie przyda byle co. No i bym zapomnial, brawo tez dla tych co tutaj tak milo sie wypowiedzieli, robicie z Łomży najgorsza wioche(bez urazy dla ludzi ze wsi), pokazujecie jaka Łomża to hamy.. Wstyd mi za Was.
|
|
Witam link: http://www.smog.pl/wideo/35931/co_powodzianie_robia_z_darami_ktore_otrzymuja/ wiem,że to ewenemet, ale ..... Czy pomagać? Miłego dnia
|
|
poradzą sobie
|
|
mogę paru powodzian zatrudnić na budowę, a co.... jak sie przyzwyczają do tego że będą dostawać za darmo to będą krzyczeć że im 20 tysięcy z państwa za mało w dodatku za nie ubezpieczone domy...... skandal w biały dzień
|
|
A ja np wysyłam smsy o tresci Pomagam
|
|
Ludzie nie macie wyrozumiałości dla tych ludzi ... ;( ci ludzie stracili majątek swojego życia ... Jak byłam na zalanych terenach to ludzie mieli pozalewane sady ... i do 3 lat nie bedą mogli zbierać plonów co wiąże sie z tym ze nie beda mieli za co żyć .!!! nie pomijajac faktu ze musza te drzewka wyrywać i sadzić od nowa . a ten link to ktoś zrobił sobie zarty ! Ja bylam tam rozmawiałam z tymi ludzmi weszlam do jednej pani do domu a rodzina siedziala w kuchni nad miska makaronu (samego ugotowanego makaronu nic wiecej nie mieli .!) bo akurat była pora obiadowa . na dowód wdziecznosci ze zawitaliśmy dostalismy torbe czereśni z drzewka ktore dało sie uratować bo bylo na wzniesieniu ... WY LUDZIE NIE WIECIE CO PISZECIE .!!!! Paulin.;)
|
|
Bydło jest tylko bydłem, raz w roku przemawia ludzkim głosem. Ale to jeszcze nie jest ten dzień. Nie dziw się że takie debilizmy wypisują .
|
|
Taaak ... zeby tak sami byli to by zobaczyli ... niby juz sie ten stan alarmowy skończyl pod koniec czerwca ale tam jeszcze pompy pracuja !!! Paulin.;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |