Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pasztetowka na chleb |
mam dobre wspomnienia zwiezane z paszetetowka, na swiezej,duzej kromce chleba, nozem, smaruje sie pasztetowke a potem sie gryzie i przelyka, mmm do dla tych co na morzu , lub za morzem Polacy w Polsce maja tego w brod...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pasztetowka na chleb |
zapomniałaś o sraniu na koniec.. to najprzyjemniejsze.. __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
Głupota niektórych po prostu mnie dobija. Jaką masz satysfakcję z takich poje*anych tematów? Spotkajmy się gdzieś, dam Ci w pysk i się skończy, bo można cholery dostać na tym forum. O adminie już nie wspominając...
|
|
wszystkie tematy kojarza mi sie z jedzeniem, nie wiem dlaczego sluchaj marcin, zazwyczaj to ja dzwonie 2222222222 prosze! masz! dzwon!powiem Ci co o Tobie mysle
|
|
a ty szczebiotka nie leczysz sie pod Białymstokiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!! talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
nie ma takiego numeru, nie ma takiego numeru.. wtf?! __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
zrzygaj sie tą psztetową
|
|
a moze to pasztetufke sie fsadzalo gdzies i penknela i teras takie fspomnienia ;)
|
|
Ach ta Szczebiotka i jej wyczesane tematy...... Żal!!!!! Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
a wlasnie ze nie,
|
|
podniesiesz reke na slaba kobiete??????!
|
|
ja podnoisę : kobieta na kobietę :)
|
|
tylko uważaj bo ona uzbrojona .......... w owsiki
|
|
ahaha czesto biore kapiel, i myje mydlem z apteki
|
|
szczebiotka za wszelka cene chce dorownac jasiowi smietanie. ale nieudolnie jej to wychodzi. kobieto nie wstyd ci bedzie jak ludzie wkoncu dowiedza sie kim jestes jak to bylo w przypadku madziulki i wtedy ze strachem w oczach bedziesz wychodzic na ulice zeby nie spalic sie ze wstydu?? a tak szczerze przydaloby sie moze zrobic jakas zrzutke na forum i wyslac jana porzadne leczenie bo bialystok najwidoczniej jest bezradny
|
|
jestem za ;)
|
|
ja znam szczebiotke i wiem jak wygląda, co prawda urodą to ona nie grzeszy za to siedzi fakt faktem z nosem w książkach codziennie siedzi....
|
|
Co Ty opowiadasz?! Ona w książkach?! Nie realne. Rozumem to ona nie grzeszy Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
moge wam i jom pokaza no problemo
|
|
uwieżcie mi że to kujon niesamowity :)
|
|
..wcześniej napisała że dostała 5 na maturze za ściąganie... Więc nie_pajacuj_w_nowej_wersji nie pisz tu głupot.
|
|
z tego co pamiętam szczebiotka napisała w jakimś swoim super poście, że ludzie jedzący kiełbaski itp z grilla to biedota a teraz wyskakuje z tematem pasztetowej i chleba :) popisała się nie ma co;]
|
|
green a jak ci napisze że ma 5 porshe to też uwierzysz, ja przynajmniej ją znam i do piątki którą dostała kuła jak gęś
|
|
mam taki maly sentyment do taniej pasztetowki, ale to sa wspomnienia z dziecinstwa jarek -biedoto ty moja, nigdy nie jadlam z Toba kielbaski z grila, nie jadlam tluszczu kapiacego z tych kielbasek , nie pomijalam slodkim kalorycznym napojem, wiec -nadal uwazam ze kielbaski z grila so przeznaczone dla biednej populacji, z malymi srodkami na przedrwanie i klepanie biedy
|
|
cholera jaki wstyd z tym sciaganiem!moglam zamknac buzie, zacisnac usta i nie dac wymknac sie temu wyznaniu..
|
|
jak pisze :so: zamiast :są: to wlasnie widacz jak czyta ksiazki;) sloma jej z butow wystaej i nie msi jesc kielbasek zeby byc na rowni z niejednym wiesniakiem
|
|
zwrocilam sie z prosba do mojej bylej profesorki o pomoc w zlikwidowaniu bledow ortograficznych z mojego pisma,-odpowiedziela, ze nie ma ratunku, spytalam sie dlaczego, -odpowiedziala , ze wszystko nalezy zaczynac od podstaw, cala edukacje i wyksztalcenie powoli wywalam na wierzch wszystkie flaki by jej udowodnic, ze i z bledami ortograficznymi da sie zyc nie wiem czy te flaki sa, az tak interesujace, czy wolalaby jak za dawnych czasow negowac ich istnienie, aby przepychac mnie z klasy do klasy keep ---- wyraznie jest napisane ze nie jadlam kielbasek, nie mialam tez okazji miec slomy w butach, -jezdzilam ze szkola na pola kartoflane i tam chodzilam za ciagnikiem wyszukujac kartofle
|
|
i biegalas jak rusalka po polu niczym pani higienistka z czesia
|
|
debil:)
|
|
?
|
|
pasztetowa to ostatnia kiełbasa do której nie sypia tego chemicznego śwństwa bo sie zwyczajnie nie opłaca. Tak więc polecam szczególnie tą we flaku naturalnym z Podgórza - palc lizać. Podobnie jest z białym salcesonem tez polecam z Podgórza . Zdrowsze to niż te wszystkie szynki i balerony pompowane i dmuchane chemią. Riposta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |