Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
axa - ubezpieczenia |
W ofertach na 4lomza pojawiło się ogłoszenie o pracy w AXA. Na razie wysłałam CV , ma powstać nie długo biuro w Łomży; czy ktoś z was miał do czynienia z pracą w tej firmie? Jakie są zarobki? Na czym polegałaby praca..?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: axa - ubezpieczenia |
a mnie tam strasznie wszystko jedno
|
|
W Aegonie dają pracę od zaraz Wyslij tam Swoje CV financecenter.cv@gmail.com
|
|
nalezy wyczarowac cos z niczego
|
|
Bardzo fajna praca.
|
|
rzal3 - fajna? Skąd wiesz? :)
|
|
Fajna?Wciskać ludziom ubezpieczenia? i później śmiać się za plecami? http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
to zdzierstwo a nie praca.
|
|
Te wszystkie pośrednictwa finansowe, w postaci AXA, Aegony i inne tego typu to jeden szmelc, zarobki masz tam uzależnione od sprzedaży usług finansowych, czyli na dobrą sprawe jesteś pewnego rodzaju domokrążcą, albo wciskasz po znajomych co się da, a potem oni niby polecają Cię dalej swoim znajomym. Omijać to szachrajstwo szerokim łukiem.
|
|
No właśnie..jak to z tym jest..? Podobno zarobki to pensja stała ok 3 tyś brutto + premie Oprócz tego służbowy samochód, telefon i laptop Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej - więc stąd te informacje ale wydaje mi się to zbyt piękne aby mogło być prawdziwe..Najpierw kilka tygodni szkolenia w grupie poza Łomżą gdzie trzeba zapłacić z własnej kieszeni za dojazd i za szkolenie oczywiście..A później z tej grupy ma być jeszcze selskcja..hmm.. Wszystko ładnie pięknie na początku a co później..?
|
|
Skoro byłaś już na rozmowie to po co te głupie pytania, nie mogłaś się szczegółowo wypytać o wszystko? Widać jesteś mało obrotną osobą w takim razie od razu zrezygnuj bo długo tam nie zagrzejesz miejsca.
|
|
Pytałam ale nie uzyskałam zadowalającej odp, raczej zbycie, raz dwa i po rozmowie.. Myślałam że moze ktoś tu z forum pracował w podobnej firmie..
|
|
momaniaxxx napisał(a): > Pytałam ale nie uzyskałam zadowalającej odp, raczej zbycie, > raz dwa i po rozmowie.. > Myślałam że moze ktoś tu z forum pracował w podobnej > firmie.. w takiej co sie chodzi od domu do domu jak dziad, i sie udaje zamoznego..??
|
|
robiłaś tak szczebiotka? I co udawało się udawanie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |